M-am hotarat.........adoptie-cap.51

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cellya imi pare nespus de rau pentru fetita ta Miruna dar ma bucur ca Dumnezeu te-a mangaiat cu o alta minune, Daria.
Vizitele DPC-ului cand ai copil in plasament sau procedura de adoptie pot fi si neanuntate.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

'neatza' gagici
am aterizat de la curs! a fost...interesant! discutia a fost libera si mi-a placut!
tare imi dati aripi ca sa zic asa cu incurajarile voastre speram si noi ca sa fie suportabil 'travaliul' si sa ne vedem copilasul in curand!

tzuni chiar daca nu ne-am conversat prea mult pe aici, am admirat-o si eu pe Maria de multe ori dar si pe mamica ei multa sanatate sa aveti si nu lasa pauza sa fie prea mare!
mie una o sa-mi lipseasca gura de 'fresh air' pe care o aveam cand te citeam

atat mai zic, ca vazandu-va pe toate asa fericite pe bune, parca nimic nu mai coteaza...va pup tare de tot
sa fie o saptamana buna cu vesti bune din toate partile!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

NU am avut plasament ,insa la vizitele din timpul incredintarii si cele de monitorizare postadoptie ,intotdeauna tipele de la Dpc au sunat inainte(sector 4 ) .Mi se pare de bun simt si in plus daca nu suna pot avea surpriza sa nu gaseasca pe nimeni acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, atat vreau sa-ti zic si muuult succes sa gasiti flacaul vostru repede !
Mariaa, sa dea DD sa va gasiti copilasul curand !
Tzuni,
Diciu,

Si pt voi toate !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denialex spune:

Va urez la toate ca aceasta saptamana sa fie cea mai frumoasa din viata voastra . Daca nu va suparati am vazut ca unele dintre voi au facut si cateva cursuri parentale , in masura timpului pe care il aveti imi puteti spune si mie in cateva cuvinte despre ce sa discuta
deoarece aici la noi nici nu se face asa ceva . Joi am facut si noi analizele si sper saptamana viitoare sa pot incepe reatestare in fond este o lupta pe care o dai cu tine si merita sa o castigi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna seara,

Sambata pe 4 Bianca a fost botezata la biserica SF. ANTON. A plans asa de mult de iti venea sa plangi, dar dupa ce a luat impartasania s-a linistit.
La botez au fost atat de multi prieteni, ca nici nu imi venea sa cred, si toti ne sustineau in demersul pe care il facem.
Va doresc la toate sa va gasiti.

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Claudia felicitari pentru botez si pentru micuta crestina!
Se spune ca daca copilul plange la botez inseamna ca nasa are multe pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Aoleu, pacatele mele! Bine ca nu am fost eu nasa ca nu se mai oprea copila nici azi!

Sa-ti traiasca micuta crestina si sa aiba parte de ce-i mai bun in viata!

Prietenie de suflet

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Cris, atat vreau sa-ti zic si muuult succes sa gasiti flacaul vostru repede !

"Flacaul", a? Te-ai vorbit cumva cu al meu sot? Ca si el tot de flacau vorbeste.
Azi la DPC l-a intrebat doamna de acolo de ce vrea baiat. Si a zis: "Simplu, pentru ca toti prietenii mei au fetite". Bine ca nu a zis ca o sa aibe ce sa curteze.
Mi-a placut azi prima intalnire, doamnele de la adoptii foarte amabile si dragute, mi-au suportat toate intrebarile, am stat si la povesti, ne-a intrebat ce pretentii avem si aici iar a fost interesant. Acasa sotul meu zicea ca vrea bebe mic, mic de tot. Acolo, dupa ce a fost informat ca bebe mic, mic e foarte greu de gasit, le-a spus ca mic poate insemna pana in 3 ani . Mi-a picat fatza, dar nu am comentat nimic. Vom vedea pe parcurs ce va fi.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Cris sa fie intr-un ceas bun intalnirea voastra si sa mearga la foarte repede totul.Sotul tau are dreptate ,mic inseamna pana pe la 3 ani.Abia pe la 4 ani copii incep sa se dezmeticeasca si sa stie cam pe ce lume traiesc.
Intr-adevar pana la 3 ani nu sunt bebelusi dar nici mari nu sunt.

Denialex la curs se vorbeste despre adoptie, despre copiulul abandonat, despre problemele copiilor adoptati, despre abandon etc.Gasesti multe din subiecte pe site-ul ORA www.adoptiiromania.ro

Misha nici eu n-am stiut asta cu plansul pana anul asta cand am botezat un nepotel.Copilul a cam dormit si nu a plans.La sfarsit vin niste femei mai in varsta si ma felicita si pareau tare fericite ca Mihnea nu a plans.Ziceau ele ca n-am pacate de aia nu a plans copilul.Normal ca m-a pufnit rasul si asta le-a cam suparat.

Mergi la inceput