M-am hotarat.........adoptie-cap.51

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Fetita lui Cellya a fost botezata vineri,parintii au fost tare fericiti,si ea,scumpica o dulce si o frumoasa
Se mai intampla si minuni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Maria, multa bafta. Se pare ca ai intrat in linie dreapta. Iti tin pumnii si sper ca sa petreceti Craciunul in mai multi.

Crisis, multa bafta si tie si felicitari pentru una bucata sot decis.

Noi abia acum i-am facut analizele Danei si au iesit toate bune. Suntem tare fericiti. I-am facut si grupa sanguina si a fost un pic nostim ca are A2, iar asistenta m-a intrebat ce grupa sanguina avem noi. I-am spus ca 01 si s-a uitat cu subinteles si zambind complice, in coltul gurii zicand un "inteleg". Ca si cum "ramane intre noi ca ai umblat prin alte parti"

Nu am primit acasa hotararea plasamentului (nu stiu cum se numeste) si nu inteleg de ce dureaza atat. Pe 9 se face o luna de cand s-a pronuntat.

Dupa ce in tot timpul asta de 3 luni am tot avut probleme cu maternala care ne-a urmarit, a impins-o pe biologica (cu care pastreaza legatura) sa faca tot felul de chestii si a tinut-o din scandal in scandal, ieri am aflat ca i s-au luat toti copiii (3) pe care ii avea in grija. Deci, DPC-ul face dreptate, pana la urma.
Ne-am intalnit in parc cu una din fetitele cu care a crescut Dana si mi-au tremurat picioarele cand am vazut-o, crezand ca e cu maternala. Ea mi-a zis de schimbari. Dana vorbeste des despre acei copii, iar psihologul spune ca pentru ea sunt ca niste frati. Ieri, spre surprinderea mea, cand a vazut-o, a sarit la mine in brate, a inceput sa planga si imi tot spunea "mami, nu plec, nu plec". Mititica, mi-a rupt sufletul. Imi era atat de teama de efectul pe care l-ar fi putut avea acea revedere, incat, cand i-am simtit manutele strangandu-ma strans, mi-au dat si mie lacrimile.

Am trait senzatii tari, dar sunt tare fericita.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Anca, multumesc, daca avem norocul asta ca pana de Craciun sa fim in 3 ar fi grozav! Tu zici de linie dreapta, suna tare promitator! Doamne Ajuta asa sa fie!

Chiar ca senzatii tari ai trait, am incercat sa ma pun in pielea ta...cred ca greu ti-ai stapanit emotiile!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Anca,n-ai scris de mult Oare prin ce a trecut fiica ta la maternala ca s-a speriat asa de tare in parc?Bine ca in fine a ajuns ACASA!

Crisis,si sotul meu avea acelasi temeri:ce va fi daca va fi un vagabond? Atunci, o cunostinta i-a explicat cum ca vagabonzii nu se nasc,ei se cresc.O alta nelamurire era,cum va putea el iubi un copil care nu e sange din sangele nostru.I-am explicat,exact asa cum ma iubeste pe mine si nici eu nu sunt sange din sangele lui Iar o alta problema era,ce vor spune prietenii si colegii nostri.La asta n-am avut ce sa zic,doar ca o sa avem un copil destept si bine crescut si o sa ne invidieze toata lumea si o sa fim tare fericiti cu el(cu ei,cu ele...cine stie cati vor fi,am trecut 1-2copii).

Abia astept sa mergem la psiholog la evaluare-sau cum se numesteCe se va intampla acolo,fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenul spune:

silviae, la intalnirea de la DPC , cu psihologul , vei avea de dat cateva teste , nu foarte grele.Este vorba de ceva desene si propozitii pe care trebuie sa le scrii.Nu cred ca ti-as face un bine sa-ti spun in amanunt despre ce este vorba pentru ca este mai folositor zic eu ca profilul pe care ti-l vor stabili cei de la DPC sa fie pe baze reale. Insa nu te speria , nu este ceva complicat iar ceea ce ti se va cere trebuie sa fie spontan.Asa ca mult succes si felicitari pentru decizia luata
Referitor la ce ai spus tu sotului ca nici tu nu esti sange din sangele lui si totusi te iubeste si ca asa va fi si in cazul copilului , sunt de acord cu tine, exact asta este si parerea mea.
Sa iti gasesti puiutul ssau puiutii repede !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

bine'am vazut ca tzuni si'a inchis contul pe dc ???????????

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Salviae, la noi a fost o discutie ca intre prieteni. Am discutat foarte mult despre noi, despre copilarie si despre ideea de familie.
Sa nu fiti stresati, totul va fi foarte bine.
Astept sa ne povestesti.

Fetelor, Tzuni spune sa nu va faceti griji pentru ca e doar o pauza.
Maria e bine.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am fost sa-mi vad puiul si spre surprinderea mea Maria stie ca suntem mami si tati.Acum ramane sa pundem actele la treaba.I-am facut si analize si sunt bune, e doar putin anemica.

Anca ce de emotii rele, cu maternala, si bune, cu reactia Danei.Dana ti-a spus cel mai frumos "te iubesc".

Aissa stiu ca noi avem tendinta sa devenim paranoice dar mamele biologice abia daca stiu cum se numesc ele nu sa stie CNP-ul copilului pe care nu-l vor.

Mariaa succes la curs.Sa ne spui cum a fost.Io sunt sigura ca va fii foarte repede "nasterea" puiului tau.

Crisis cu siguranta poti tine secret unde stai acum ca doar nu e obligatoriu sa ai actele la domiciliul unde stai.Oricum cu sau fara acte daca e sa te gaseasca cineva de te gasete nu dupa acte ci te urmareste dar asta ar insemna ca tot timpul sa privim in urma.
Stai linistita ca doar nu omori un om ci adopti un copil.

Cellyagl felicitari pentru mica crestina.Andrada multumim de stire.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ancutz, multam de vestile de la tzuni

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellyagl spune:

n-am mai reusit sa scriu nimic ....am luat-o acasa pe Daria pe 23 sept.- mai e putin si facem 2 saptamani acasa - si vineri am avut botezul . am avut o vreme superba si multa lume alaturi ,cu totii se bucurau pentru noi .am tinut sa o increstinam urgent ,iar petrecerea o vom face altadata .
vreau sa va spun ca sunt cea mai fericita mamica !!!imi vine sa spun si strainilor de pe strada :D ce minune de copil am si cat de fericita sunt . a meritat asteptarea (si noi am refacut atestatul)........
oricat ati astepta, sa vedeti ca la sfarsit veti fi rasplatite !!!
am o fetita minunata,frumoasa foc si seamana atat de mult cu primul meu copil ( Miruna, care ar fi implinit ieri 8 ani). extraordinar ce mult seamana !!!! nici noua nu ne vine sa credem.
minunea asta de copil ne-a luminat viata, tot timpul avem zambetul pe buze .
Irene, tu ce-ai mai facut ? am mai citit cate putin aici ,dar nu pot spune ca-s la curent .
Asi ,iti multumesc ! si iti doresc sa o ai pe Maria cat mai curand acasa .
Anca, cred ca te-ai topit cand ti-a spus "mami,nu vreau sa plec " . te iubeste !!!!!

Sabineta , eu sunt de acord sa uploadez poze cu micuta mea . :) vreau sa o arat tuturor,sunt asa de mandra de scumpa mea , manca-o-ar mama pe ea .
Diciu ,nu prea stiu ce vi s-a intamplat,dar iti sunt alaturi . tin pumnii impreuna cu celelalte si toate gandurile bune le indrept spre tine .

noi am avut prima vizita DPC , pe 1 oct., fara sa ma anunte macar cu 5 minute inainte !! m-am trezit la usa . asa se procedeaza ????? sau fiecare DPC are "metodele" proprii ? si vreau sa va intreb cam la ce interval de timp ma vor vizita ??
o zi buna va doresc ! si sa va gasiti cat mai repede puiutii !!

Mergi la inceput