Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza si de la noi,

Gabitzule ce nasol ca trebuie sa mergi la servici!!!Off!!!

Daria-Ioana super pozele!Ai 2 copilasi dragalasi!!!

Laura,mie dr mi-a dat sa ii dau la Eric pt tuse Prospan,e un sirop de pin,dar mai bine ca mergi la dr sa-l vada!Multa sanatate!!!

Nu mai pot sta ca mi s-a trezit printisorul!Va pup!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Raportam o noapte nu prea reusita, David plangea de digestie pe la ora 5, vai de capul nostru... N-a mers sa-l potolim decat purtandu-l in brate cu schimbul prin casa...

Daria_Ioana, frumoase pozele. Stii ce voiam sa-ti spun demult? Semeni cu o fosta prietena a mea, Ingrid. Dar stii ce mult semanati?? Ai vreo verisoara (40 de ani) in Bucuresti cu numele asta cumva? Darius e mortal in poza aia unde pune buzica de jos si in aia unde amandoi sunt in masina, iar el zambeste in aparat!!

gabitzam, bafta multa cu serviciul si sa fie totul bine cu Raducu navetistu’

Laurita, sanatate multa, dar te rog eu nu-i mai da paracetamol daca nu are febra maricica, fiindca astfel ii iei corpului lui posibilitatea de a se lupta mai intai singur cu virusii si implicit de a-si dezvolta sistemul imunitar... Sigur, nu trebuie exagerat, insa gandeste-te ca insasi febra usor crescuta e semnul ca organismul lui se lupta cu „intrusii“...

O sa schimb si eu pozicile cu Mateias si Sara, vad ca au fost circulate variante preferate

EDIT: pentru Daviducul meu, azi implinim si noi 3 lunite calendaristice!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Elenuca abia acum am vazut mail-ul tau. Am salvat poza si fac maine modificarile.
Vianne acum am avut timp sa ma uit si eu la pozele de la nunta voastra si din Brazilia. Alea colaje. Se vede ca sunt facute de profesionisti. Mi-e si rusine cu ale mele. In ceea ce priveste Brazilia.... Se poate spune asa ceva?!
Gata, plec la nani. Noapte linistita tuturor!

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

te pup scumpa, Eliza punem in colaj, Lizuca o alinta mami . Ti-am trimis aseara o fotografie, mi se pare mai luminoasa.
Multumimi frumos

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

La multi ani Mateias de Simonacip ! Te pupam cu mult drag si iti dorim o viata senina si plina de bucurii si sa ii faci fericiti pe parinti ( si pe Lizuca bineinteles )

pupam si mamica draga !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata!

Eu sunt la fel de relaxata ca ieri dimi...copil schimbat, hranit, adormit de tatic. Acum imi iau micul dejun si apoi merg la trebi...aseara am calcat pana tarziu in noapte! A ras sotul meu de mine: vezi sa nu nasti!! Cititorii de povesti stiu de ce...

Mie una mi-e jena sa mai scriu aici de noi pentru ca fac nota discordanta. Somn legat toata noaptea, plansete zero ziua, adormit singurica in patut, neracita si...nediversificata!
Despre diversificare mare lucru nu stiu...ma documentez cat pot si o sa tabar pe pediatre cu intrebari. Dar mai stau putintel!

In final ce sa va urez...sanatate tuturor puiutilor raciti!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ancaurn, am ales pozica pentru album, e chiar [url=”http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/DeliaElianaDeMi_bebelina#5249501132481332642”]aici[/url]

Mergi la inceput

Ihi, iar am gresit.
Sa speram ca acum e bine[url=”http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/DeliaElianaDeMi_bebelina#5249501132481332642”]aici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biuti2001ro spune:

Salutare fetelor, si noi ne "laudam cu maraieli, oare vaccinul o fi de vina sau prea multa lauda de cumintenie.

Cred ca am reusit sa activez mesageria privata asa ca astept parola de la contul comun, please, cine se indura de mine.

La multi ani( inca luni) celor casre implinesc un nr. de luni, mateias, david etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si de la noi!

Simonacip siMiss, sa ne traiasca puisorii, la multe lunisoare si multi anisori!
Are mama fata mare4, cinci luni, nici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul asta. ca maine face cinci ani.

noi continuam cu usoara diversificare. ii dau numai merisor si azi am bagat si morcov la masa de dimineata. ii place tare mult, este numai o bucurie, ma cearta ca nu ma misc mai repede.
iar atunci cand mancam noi prin preajma, se uita numai in gura noastra. ce il maicerta aseara pe alex cand manca un iarut.... zicea din gura si dadea din maini si picoare la taica-su in bratze, mai sa sare la bataie si sa ii ia iaurtul fratziorului.

si noi am avut o nopate agitata din nou. clar s-a obisnuit fata in pat cu mami unde e cald si bine. o pun sa suga si cand termina (sau cand ma trezesc eu; upsss!) o pun inapoi in pat si incepe sa o arda. nu plane, dar se invarteste, se suceste, mai isi prinde cate un picorus intre gratii. suficient cat sa ma faca pe mine sa nu dorm.

ce ma fac eu cu treaba asta? si eu care ziceam ca din decemrie o sa o mut la ea in camera....

cam atat acum. sper sa mai am azi timp sa va citesc si sa mai scriu cateva vorbe. dar am cam multa treaba prin casa de, duminica vine soacra si vreau sa fac si eu curat, asa, ca de ochii soacrei. oricum, o sa ii predau stafeta si cat sta ea aici nu mai intru nici la bucatarie, nici la curatenie, nici la calcat. trai nineaca.

asa, deci va pup pe toate si va urez o zi buna, fara mucisori si fara bebelusi plangaciosi.

ps: Miss, imi pui si mie poza dinn colajul ancai la poezie? daca iti trebuie link, spune-mi, te rog, si iti trimit. pupici.

Poze

Mergi la inceput

E ceva in neregula, nu stiu ce.....dar cred ca ai inteles Ancaurn. Si am mai pus pozici cu Deliua broscuta incepand de aici http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/DeliaElianaDeMi_bebelina#5248853966232850050

Mergi la inceput