Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Daria, frumoase poze, si copii sunt tare dragalasi. Si am vazut si ce ochi albastrii ai tu
Laura, si Raducu al meu e mucos si tuseste. Tu ii dai ceva? Ca nici nu stiu ce sa fac. A luat de la Andrei, dar lui ii dau un pomelnic de medicamente si antibiotic, nu-i pot da si lui Raducu.
Eu de maine ma duc la servici, sper ca nu mai mult de o saptamana. Azi e ultima zi de postnatal. O sa trebuiasca sa-l duc eu pe Andrei la gradinita dimineata in timpul asta. Si Costi o sa mi-l aduca pe cel mic la alaptat de doua ori. Ma gandisem sa ii las laptic la biberon, dar eu oricum nu pot sa stau atatea ore ca imi explodeaza sanii, si la birou chiar nu pot sa ma pompez. Asa ca piticul o sa fie navetist.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
Buna dimineatza si de la noi. Mai Daria, iar nu dormi noaptea.......offfffff.......
Reallaura, si eu de 2 zile am cumparat batista bebelusului.....mare inventie dom'le......pana acum ma chinuiam cu o amarata de pompita, Delia nu statea...Mirciulica sa se faca bine. Ti-am zis ca am si eu un nepotel tot Mircea nascut pe 06 iunie 2008 ........dar cumnata-mea nu intra pe forum
Ancaurn, si eu as vrea alta pozica.......hai ca ma hotarasc repede si iti trimit.
Alina, si bebica mea e maraici, mai ales in a doua parte a zilei......Ce-o fi dom'le cu bebeii astia?Azi deja nu mi-am facut nici un plan pentru ca vom merge la vaccin si mi-e ca o sa fie mai maraita decat de obicei. Oare se poate mai mult de-atat?
Gata, s-a trezit Delia.......aud vorbaraie din dormitor.........
simonacip spune:
Buna dimineata si de la mine fetele.
Si Matei este iar mucios si mai grav este ca si eu sunt un pic luta, stranut, am nasul acidulat, ma doare si in git. Bine, deja este mai bine el, acum 2 zile era mai rau. Eu i-am dat Panadol si apa de mare, scos nasul des.
Gabitzam, eu am sfatuit-o si pe Sis sa-i dea Ambroxol daca tuseste..Mie asta mi-a recomandat dr pt Matei cind a tusit. I-am dat 7 pic de 3 ori pe zi.
Ancaurn, ti-a trimis Sis poza, ca eu nu ma descurcam deloc. merci Sis, merci Anca
Tre sa plec, il las pe Mati cu soramea mai mica. Merg cu mama sa-si ia masina (si-a cumparat Sandero)
Va pupilesc pe toate. Multa sanatate la bblusi, ca vad ca toti sunt un pic raciti
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_anto spune:
Buna dimineata!
Gabitza, succes maine!
Andreea, lui Eric nu-i place infofolit, asa sunt toti bebelusii.n-ai ce-i face.
Ancaurn Caut prin poze si iti trimit imediat o poza mai recenta.
mi_bebelina Succes la vaccin Mergem si noi maine.
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Reallaura spune:
Gabitzule mi-am facut programare la Medicover azi, in urgenta. Deocamdata nu i-am dat nimic, doar scos mucii si as'noapte un supo cu paracetamol ca mi se parea caldut, rau nu are ce-i face... Imi pare rau si de Raducul tau. Iti spun ce-mi recomanda doctorul astazi.
Sis imi recomandase ea Ambroxol, dar parca prefer sa ma duc eu cu el la dr...Succes maine la serviciu...Doamne, nu stiu cum puteti unele. Eu nu ma vad in stare sa fac altceva acum. cred ca as fi zero...
Daria frumoase pozicile cu puiutii tai...ce pustie e marea...brrr.. Cassie e o haioasa...are o privire!
Mi-bebelina fa-i curaj cumnatei!!! Doamne ce mare lucru e forumul asta. Eu nu rezist o zi fara voi, rau e cand nu merge netul! la toate!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
alina_anto spune:
Anca, uite poza
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Gabitzule mi-am facut programare la Medicover azi, in urgenta. Deocamdata nu i-am dat nimic, doar scos mucii si as'noapte un supo cu paracetamol ca mi se parea caldut, rau nu are ce-i face... Imi pare rau si de Raducul tau. Iti spun ce-mi recomanda doctorul astazi. Sis imi recomandase ea Ambroxol, dar parca prefer sa ma duc eu cu el la dr...Succes maine la serviciu...Doamne, nu stiu cum puteti unele. Eu nu ma vad in stare sa fac altceva acum. cred ca as fi zero... Daria frumoase pozicile cu puiutii tai...ce pustie e marea...brrr.. Cassie e o haioasa...are o privire! Mi-bebelina fa-i curaj cumnatei!!! Doamne ce mare lucru e forumul asta. Eu nu rezist o zi fara voi, rau e cand nu merge netul! la toate! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Laura, foarte bine ca te duci la dr. Cel putin te linistesti ca-i asculta respitratia. Succes!
Daria, am vazut si eu pozele cu tine si copilasii tai
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
ancaurn spune:
'Neata!Cleo unde esti cu cafeaua? In ultimele zile ai cam tras chiulul.
Noi am avut o noapte linistita, sper sa fie la fel toate de acum incolo. A dormit puiul meu de la 7. Papa la 10:30(asa, prin somn),apoi la 4. A dormit pana la 8 fara un sfert si acum doarme iar de la 9 jumate. Va doresc la toate asa nopti. Nu si la cele ale caror pui nu se trezesc deloc.Lor le urez sa fie tot asa.
Daria frumose poze. Mi-e dor de mare. N-am mai fost de 6 ani
Gabitza de maine la servici? Nasol!Bietul pui, o sa fie mai mult pe drumuri. Sper sa nu trebuiasca sa mergi pt mult timp. In ceea ce priveste raceala, mie mi-a recomandat doctorita o jumatate de fiola de Oscillococcinum pe zi, timp de trei zile. inca n-a fost cazul, dar mi-am luat doua cutii sa fie in casa. Ca ii dau si Cezarei cand apar mucii.
Simonacip am salvat poza deja si voi face modificarile.La fel Alina_anto
Mi_bebelina astept link-ul si fac modificarea cu placere.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
Reallaura spune:
Citat: |
Laura, foarte bine ca te duci la dr. Cel putin te linistesti ca-i asculta respitratia. Succes! |
O sa mergem la Municipal,la Culcer, ca nu mai pot astepta pana la 4 cand eram programata la Medicover...mai ales ca acolo pot sa astept pentru ca totul era rezervat deja. Cica umbla o viroza respiratorie urata...oooof
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE