Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

mi_bebelina trebuie sa lasi spatii inainte si dupa cuvantul "aici"

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

[url=”http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/DeliaElianaDeMi_bebelina#5249501132481332642”] aici [/url]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Cat de maaaare sunt!!

Am lasat, dar nika.........uofffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui inais

Cat de maaaare sunt!!

Am lasat, dar nika.........uofffffff

ma depaseste...

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

La multe lunite puiutilor Matei de Simonacip, Teodora Maria de DanaH si David de MissParker!!! Sa fiti sanatosi si ascultatori!

Miss, daca poti, pune si la poezioara poza pe care o vreau si in album……te rog mumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

LA MULTI ANI BEBEILOR: DAVID DE MISS SI DAVID DE LCAZANGIU, MATEI DE SIMONA SI TEODORA DE DANAH
sa fiti sanatosi, sa dormiti si sa mancati bine, sa nu plangeti, sa stati cuminti la voi in patut/bouncer/salteluta de cateva ori pe zi sa aiba mamele voastre timp sa zburde pe DC
inais asa ziceam si eu pe vremuri, ce bebe am, fara colici, mic de tot manca la fix 4 ore, apoi dormea noaptea toata, de plans nu a plans...si se pare ca ne-au auzit duhurile rele.asa ca vb incet sa nu va auda
anca f frumu colajele.
gabitza si daria frumosi copii aveti. gabitza, cum adica te intorci la serv o saptamana? si dupa o saptamna cum faci de mai ramai acasa? nu vrei sa intri-n cic?

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH
ps: Miss, imi pui si mie poza dinn colajul ancai la poezie? daca iti trebuie link, spune-mi, te rog, si iti trimit. pupici.

Danuta, baga repede link cu poza pe care o vrei, ca nu mai stiu unde e si asta micu se chiraie de zor, scriu cu el in brate...

mi_bebelina, se rezolva, cum sa nu. Vezi ca problema e cu ghilimelele, ca numai cele ale forumului sunt acceptate

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Gata, am facut si ultimele modificari. pentru ca cele mai multe mladite si cei mai multi mugurasi s-au nascut in mai, nu am vrut sa micsorez pozele prea tare, asa ca i-am impartit in doua colaje. Am asezat copiii in ordine alfabetica, ca sa nu fie cu suparare.Colajul nr 2 din mai e cam golas, dar sper sa se umple pana la urma. Daca nu, ii mai aranjez eu in asa fel sa fie un nr aproximativ egal de bbi in fiecare colaj.
Ultimele realizari aici

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Laura, ai vazut ca Eva si cu Mirciulica sunt impreuna pe acelasi colaj?

Noi suntem... bine... cred, fi-mea cam face temperatura (de fapt nu stiu daca temperatura, a facut de dimineata 37,6. Nu i-am dat nimic (doar ceiutz sa bea) si si-a revenit la 36,7 de la sine. Dar acum iar are 37,5. Ce parere aveti?
Eu inca n-am apucat sa citesc ce ati scris de aseara, acum o fac. Va pup pe toate!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI!!!!! CAT MAI MULTE JUCARII SI BUCURII!!!!!

Laura, imi pare rau ca Mirciulica e bolnavior, of, of, pupic sa ii treaca repede repede!!!!! Sa ne zici ce ai facut la doctor!
Gabitzam, sa treaca repede saptamana asta sa te intorci repede langa puisorul Raducu!!!! Tinem pumnii sa faca fatza cu brio "navetei"
Si... nu mai stiu ce vroiama sa spun... Aaaa Daria, am vazut pozele, tare frumoase, intotdeauna mi-am dorit sa vad Marea iarna/toamna, adica nu in sezon. Cred ca esti o norocoasa ca traiesti acolo. Puisorii tai scumpi sunt adorabili adorabili!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

mi_bebelina, cred ca ai facut copy/paste de undeva, ca-ti apar ghilimelele ca niste virgulitze, ca in Word de exemplu, pe cand aici daca editezi direct in fereastra de editare a forumului, sunt ca niste liniutze verticale. Nu stiu daca ai inteles ceva din ce am zis

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput