Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Multumesc mult Miss si Gabitzam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, merci pt. info ref sterilet si pret. Mai astept.
Desiree, vasectomie!!! nici mort n-ar accepta sotul, o asa masura drastica, mai ales ca el ar mai vrea copii.
Simona, merci de raspuns, ref imob. – sper sa avem noroc sa gasim ceva frumos si convenabil.

Vazut si poze de bebelusa Delia Eliana – tare scumpi sunt puiuti cand rad.

Daria_Ioana, vazut si pozele voastre. Tare bine mai seamana intre ei copilasii tai – si ce frumos, ca pot merge asa repede pe malul marii; mi-ar placea si mie sa stau in apropiere de plaja si daca s-ar putea sa fie si tot anul cald.

Simonix, tu vorbeai de diversif cu mar – cui ii dai marul lui Robert? din borcanele? crud pisat? copt pisat?

Sanatate lui Mirci si lui Raducu! Eu am o pompita da nu m-am descurcat cu ea. I-am pus niste picaturi in nas si au avut efect.
fetelor, cu pui raciti sau cu infectii la ochisori – pe mine m-a sfatuit doct. si nu numai el, sa-i pun in ochi, nas lapte de la san – e fff bun! Asa am si facut si sa stiti ca ochisorul ne-a trecut repede, si nasucul la fel.
Sunt de acord cu MissP, ref. la paracetamol – mai intai trebuie lasat corpul sa lupte, numai daca se agraveaza trebuie intrebat medicul sau dat ceva mai tare.

Si bebelina mea a chelit, si-si suge degetele la greu si linge si gusta toate jucariile, lucrurile pe care le prinde. Doct. ne-a zis ca nu e de la dinti, pur si simplu,descopera lumea.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui DanaH
ps: Miss, imi pui si mie poza dinn colajul ancai la poezie? daca iti trebuie link, spune-mi, te rog, si iti trimit. pupici.

Danuta, baga repede link cu poza pe care o vrei, ca nu mai stiu unde e si asta micu se chiraie de zor, scriu cu el in brate...

Miss, uite aici, dar nu e graba, stai linistita cu David, cand iti da el ceva timp liber.
Multzam mult. Pupici.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Adriana78 da-mi si tu un link cu o poza daca vrei.
Ylari daca raman bbii in ordine alfabetica si pe 2 colaje, Eva si Mirci nu vor mai fi pe acelasi colaj. Dar daca vreti voi....Si daca platiti bine...de ce nu?
Mi_bebelina inteles si executat sa traiti!

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Ylari daca raman bbii in ordine alfabetica si pe 2 colaje, Eva si Mirci nu vor mai fi pe acelasi colaj. Dar daca vreti voi....Si daca platiti bine...de ce nu?

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

O mie de tzechini primesti?

Tre' sa vrea si soacra mare si stiu ca ea o prefera pe Daria, fetitza prietenei ei Mihaela Plus ca am da startul la un sir luuuung de cereri cu diverse preferinte... Mai bine lasam alfabetul la putere!
Abia astept sa se trezeasca fata sa ii iau temperatura...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare si de la noi :)

Ce fac fetele, colaje ? Am vizionat si eu ultimele colaje - supeeeeeeerrrrrrrr Multumim mult. Anca

Rapid, sa ii raspund Adrianei: diversificare cu mar iau un mar (din ala, Golden, cat mai copt, mai galben, dar sa nu fie lovit), il curatz de coaja, il tai in bucatele si scot cotorul, apoi il bag la blender - si il pasez pana se face o pasta... de fapt, are si mult suc si e aproape lichid. Simplu si rapid. E suuuuupeeerrrr buuuuuun ! Apoi ii dau cu linguritza - e innebunit, se linge pe bot. I-am dat cateva linguritze: 2 in prima zi, 5 in a doua, 10 in a treia. Pana voi baga tot marul, intreg (daca il accepta). Dupa mar, bibe cu lapte, pregatit dinainte (iar eu termin marul mopmentul meu preferat la diversificare hihi). Asa voi face cu fiecare fruct - un fruct crud pe saptamana. Dupa ce am bagat un fruct, pot sa il combin cu urmatorul. Eu o sa continui cu pere, caci sunt bune pt bebii cu constipatie. Insa ... eu am oprit diversificarea conform ultimelor sfaturi de la doctor. O sa mai astept, o sa aiba timp sa manance si dupa 6 luni. Mai am citit cate una alta si parca m-am convins sa mai astept. Mai vad eu... Pana la urma, daca ia bine in greutate, nu se intampla nimic daca mai astept 3 saptamani.

Trebuie sa fug, caci bebe ma cheama sa ne jucam amandoi cu oglinda :) Inchie, nu inainte de a ura SANATATE multe bebitzilor de Laura, Gabitza si Fecian si LA MULTI ANI bebilor nascuti astazi !!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ancaurn, linkul cu o poza Annikai

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika3Luni#5233548819582679298

Simonix, multumesc frumos!
Am inteles! La cat mai mare apetit mai departe!

Adriana

Mergi la inceput

Am venit si noi de la dr………..am urlat de nu se poate, cand sa faca vaccinul nici nu mai aveam putere…….Delia de urlat si eu de tinut…….Ne-a dat liber la diversificare, insa nu cum ma asteptam eu, un alimet la 2-3-4 zile, ci totul odata timp de 1 luna……zau ca nu ma asteptam…….Sa va zic reteta :
1 ceapa intreaga
1 morcov rondele, 1 cartof cuburi
1dovlecel cuburi
1 ardei gras intreg
O rosie intreaga
Albitura
1 litru apa
Se fierb la foc mic, se da la o parte rosia, ardeiul siceapa, restul se paseaza si se strecoara. Si se dau 30 – ziua 1, 60 – ziua 2, 100 – ziua 3, 150 – ziua 4 + completare lapte.

Zau ca sunt in ceata, ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

IAr nu am avut net asa ca am intarziat putin cu raspunul pentru Gabitza.
Am fost la doctor, l-a ascultat, nu are nimic la plamani, ci o laringo-faringita...e bine ca nu e grav, dar nu mai suport sa-l aud cum tuseste si se chnuie.Pana si in somn se incrunta.
Mi-a dat sa-i dau un siropel, Ventolin, 2,5 ml de 3 ori pe zi, mi-a mai dat un siropel pe baza de propolis pe care nu l-am gasit la farmacie si NUROFEN, pentru situatii mai grave! Sper sa nu-l folosesc niciodata!
I-am luat cu de la mine putere si Immunobaby.
In rest, Nazomer si tras mucii cu batista bebelusului. Sper sa se faca biner repede!
Miss ai dreptate cand imi spui sa nu-i dau paracetamol, si sotul meu mi-a spus la fel, dar nu am ascultat
dar nu-i mai dau...mi se parea caldicel aseara, dar cred ca era de la somn.l amulte lunite si anisori
pentru puiul tau si sanatate multa!
Adriana mea culpa, nu mai fac, nu mai sar cu paracetamolul! Stangacii de mama speriata!
si pentru puiutii dragi Teodora Maria si Mateias!
Ylarisi al meu a avut aseara 37,8 Eei, am vazut ca Mirci al meu se cam tine dupa Eva, ce sa-i faci!
Daca-i place!
Andreea si Ericut e mai bine acum, dupa Prospan? in cate zile i-a trecut?
Inaisfelicitari pentru Iasminuta cuminte! ce bine de tine!
Mi-bebelina ce poze frumoase! Are una cu tati ei, zici ca-l ia in brate! E o dulceata!
Simonix felicitari pentru diversificare!abia astept si eu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput