Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc, Laura! Ventolin ii dau celui mare acum, ca si el e mucios si tuseste. De fapt de la el a luat si Raducu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUNA FETELE MELE DRAGI!!!!! BINE V-AM REGASIT!!!!

Am ajuns aseara tarziu in Bucuresti dupa o calatorie de 2400 km. Bineinteles ca am venit mai devreme decat prevazut: DOR DE BEBE. Am stat in Germania o saptamana, m-am relaxat extraordinar de mult si de bine, am vizitat, facut shopping, mancat, dormit si multe bai cu spuma. Du pa o saptamana am plecat la PAris dar pe drum ne-am dat seama ca ne facusem plinul si aveam chef sa ne intoarcem la bebe. Drept care din 6 zile prevazute la Paris am ramas doar 2 pt ca pur si simplu nu ne mai gaseam rostul, eram incompleti.

DAr recomad din tot sufletul tuturor mamicutelor daca au posibilitatea sa-l lase pe bebe cu cineva (si dc nu mai alapteaza bineinteles), sa plece cateva zile, sa se relaxeze , sa iasa din rutina. MA simt ca noua acum, cu bateriile incarcate si cu un chef nebun de joaca cu bebe.
Azi dimineata am ajuns la curte si l-am vazut, ne-a recunoscut imediat, a chiut de bucurie, e ffff schimbat si din pct de vedere fizic si social si tot. IL ADOR! Oricum e clar fara bebe suntem incompleti, goi...nimic n-are sens. DAr o mica vacanta doar pt odihna si relaxare ne-a fost de mare, mare ajutor.

N-am citit nimic din urma, sper sa recuperez maine cate ceva. Doar pe ultima pagina am vazut ca sunt bebei bolnaviori, carora le transmit sa se insanatoseasca repede, repede.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alysh, bine-ai revenit! Ne-ai lipsit!

mi_bebelina, eu in locul tau nu i-as da lui bebe combinatia aia de legume asa brusc... As incepe cu cate o leguma (intai morcovel, apoi dovlecel), cate una pe saptamana, apoi cate un fruct, in felul asta vezi si cum le primeste... repet, asta e parerea mea, eu asa voi face.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh bine ai venit!!!!! Ce ma bucur ca v-ati simtit bine...chiar daca nu ati putut sta de dor de bb atat cat planuiserati, bine ca v-ati relaxat!
Mi_bebelina si eu i-as da supita treptat, introdu alimentele pe rand!asta e mai safe...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Am venit si noi de la dr………..am urlat de nu se poate, cand sa faca vaccinul nici nu mai aveam putere…….Delia de urlat si eu de tinut…….Ne-a dat liber la diversificare, insa nu cum ma asteptam eu, un alimet la 2-3-4 zile, ci totul odata timp de 1 luna……zau ca nu ma asteptam…….Sa va zic reteta :
1 ceapa intreaga
1 morcov rondele, 1 cartof cuburi
1dovlecel cuburi
1 ardei gras intreg
O rosie intreaga
Albitura
1 litru apa
Se fierb la foc mic, se da la o parte rosia, ardeiul siceapa, restul se paseaza si se strecoara. Si se dau 30 – ziua 1, 60 – ziua 2, 100 – ziua 3, 150 – ziua 4 + completare lapte.

Zau ca sunt in ceata, ce sa fac?

Buna, fetelor. Intru foarte rar sa scriu, dar urmaresc ce se mai intimpla cu puiutii, ce probleme, ce realizari, ce bucurii - asta mai ales! Imi pare rau de toti cei care se lupta cu mucisorii. Noi am evitat la mare arta sa ia bebele raceala de la mine si asta fix in perioada cu vaccinul. Ca si multe dintre voi si noi ne luptam cu balele si cu rosul miinilor. Cred ca o sa iau un gel sa-i dau pe gingii, ca nu se mai poate. In schimb, bebe e cuminte noaptea si se trezeste doar o data sa pape. Sper sa nu se deoache, ca azi a fost agitat cu o vizita si a adormit acum - drept care nu sunt sanse ca pe la 8 sa-i spun ca e ora de culcare...
MiBebelina - chiar asteptam sa vad ce iti spune tie dr noastra comuna. N-am inteles exact cum e treaba ca v-a dat liber la diversificare din moment ce voi abia ati facut 4 luni. Noi cind am fost la vaccin mi-a zis ca de la 5 luni. Evident ca am aceeasi reteta de supa (eu o am deja scrisa de la fata cea mare!). Ce vroiam sa zic este ca si eu ma gindesc sa fac cum zice Miss. Nu mai tin minte de la cea mare, dar mi-am propus sa o iau treptat - cred ca o sa le fierb toate, dar la inceput o sa-i pasez doar cartofior. Morcov mai putin ca noi si asa iesim mai rar afara. Cu dovlecelul sper sa-i placa. Fetei ii inventasem un piure de cartof cu dovlecel foarte bun...O sa ne straduim cu astea si apoi astept sa trecem la carnita...sper..
Imi pare rau, dar trebuie sa ma retrag ca urla bebe de rupe..
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Alysh ieri ma gandeam la tine...mi se parea ca ai lipsit mai mult decat 2 saptamani...si voi v-ati intors mai repede de fapt! si te inteleg cu dorul si adoratul! Cand iti mai astamperi dorul te asteptam sa ne povestesti cum a fost (mai pe larg) si sa ne exemplifici cu fotografii!

reallaura si ralu_t nu mai zic nimic de cumintenia Iasminei...pe bune ca mi-e frica! Azi, afara fiind, o observ ca isi suge gingiile cu buzitele si baloseste la greu...mda! Sper sa nu fie dintisori.
Cum se manifesta...intreb fetele la al doilea bebe! Ma refer la intensitatea durerii si implicit a plansetului? Si cam cat plang asa...pana erupe complet sau cum? In cat timp erupe un dintisor? Probabil raspunsul va fi: depinde de la copil la copil, dar poate-mi spuneti din experienta voastra!

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Alysh, bine-ai revenit! Sa stii ca as pleca si eu undeva macar 2 zile, dar asa mamoasa e Sara ca nu stiu ce s-ar face fara mine...plus ca inca mai alaptez.

Fetele, ia uite aici ce face fiica-mea

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ina, primul dintisor al lui Andrei nici nu stiu cand a iesit, nu s-a manifestat in nici un fel, m-am trezit ca il are in guritza. La al doilea a fost ceva mai marait, adormea mai greu, era mai nervos, balea la greu, rodea tot. Dar rupere a fost cand au iesit cei patru de sus toti odata, cred ca pe la 9 luni, nu-mi amintesc.
La noi rezultatul dintilor a fost ca l-am luat in pat cu mine, ca cedam nervos si definitiv altfel. Nu dormeam deloc aproape, nu reuseam sa-l mai adorm noaptea, se plimba ta-su cu el de facea gaura in covor.

Primul dintisor a iesit la 7 luni si jumatate. Imi amintesc la odiseea lui Andrei, celui mai precoce cu dintii i-a iesit pe la 4 luni jumate.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara!
In primul rand, Bine ai venit Alysh! Ma bucur ca ti-ai incarcat bateriile si te simti in putere! Tare mi-ar place si mie o relaxare de genul asta, probabil ca sambata va fi "incalzirea" caci o las pe bebeluna cu mama si mergem la nunta! Yupiiii!!!!! Abia astept sa dansez!!!!
Mi bebelina, subscriu la ce au spus fetele, nici eu nu i-as face "coktail-ul ala asa dintr-o data. Te pup, si bafta cu diversificarea.
Eva iar a facut la ora 19 temperaturica 37,7... I-am pus supozitor si acum are 36,6. Ea este foarte activa, zambitoare si jucausa. Mananca destul de bine (ca si inainte) kk e ok, muci nu mai are de 2 zile, stau si ma intreb si eu daca o fi de la dintisori? De balit baleste si isi roade mainile ceva de coma... Daca o sa mai faca temperatura sun la Medicover sa vad ce mi se spune...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Alina_anto tare Scortisoara. Si dragos mai nimereste asa, doar ca el isi tine un deget in gura si altul in nas.
Inais Cezarei habar n-am cand i-au iesit dintii.imul l-am zarit in gurita pe la 8 luni si jumatate. N-a fost maraita la nici unul.
Alysh bine ai revenit. Ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi. si te cred ca ai revenit cu dor si forte proaspete. eu si cand merg la cumparaturi 1-2 ore fara copii ma intorc asa cum spui. Ei, poate nu chiar...
Mi_bebelina eu as fierbe toate legumele in supita, dar de pasat as pasa doar cate una pe rand. Mai intai morcovul.
Cleoam inlocuit de capul meu poza Marei, ca ramasese singura din Mai adormita. Daca preferi alta, spune-mi si modificam modificarea.
Jackie imi dai si tu un link daca vrei?
Eu azi am cautat prin capitolele mai vechi si pe unde am vazut poze la semnatura am mai salvat cateva pt colaj. Totusi mai sunt fete care ori nu au scris tare demult, ori nu au link la semnatura.
Stefany da-mi te rog un link la alta poza, ca cea pe care o am parca nu e suficient de clara.La fel Andora,Anisiap
Cenia, Naomi a ramas singurica cu ochisorii inchisi. Gasisem si salvasem o alta poza, dar nu era clara cand apropiam imaginea. Dar nu mai stiu de unde am salvat-o. Imi dai tu un alt link te rog? Asta daca nu cumva preferi poza asta.
Aici sunt rezultatele de azi.
Cine mai doreste modificari...sunt gratis.

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput