Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna
Alyh, bine ai revenit!Tocmai la Paris unde ati fi vrut sa stati mult ati ramas doar 2 zile?? Oof, dar cine nu intelege dorul de bb..Te iertam, dar pentru asta tb muuult poze
Mi_bebelina, nici eu nu i-as introduce atitea alimente dintr-o data.Dar am o prietena in parc care intr-o luna diversificase copilul cu toate mesele...sin inca luna 4-5.Mi se pare un pic fortat, de ce atita graba?
Miss, Dana, sa va traiasca si voua puiutii, sa ne fericeasca si bucure toata viata
Elenuca, multumim mult pt urari si pt tot.Mai, eu cred ca Matei o va face fericita pe Lizuca. Ai vzt cum alearga s-o vada de fiecarere data.
SIs, Gabitzam, hai ca trece repede. Doamne Ajuta!
Inais, cum spune si Gabitzam, nici eu la David n-am stiut cind ii dau dintii. Primii i-au iesit la 7 luni fara dureri, lacrimi sau febra..Na, ca se poate si asa

Multumim tuturor pentru urari

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Scuzati greselile din ultimul mesaj va rog!

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am intrat doar pe fuga ca imediat imi culc printisorul!!!

Alysh bine ai revenit!!!

Laura sa stii ca Ericut si-a revenit in 2 zile!MIe doctorita mi-a zis sa ii dau de 2 ori pe zi cate 1.5ml!E foarte bun siropul ,e de pin.Multa sanatate lui Mirciulica!!!

Gabitzule succes pe maine!!!

Va pup si noapte linistita!!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Alysh bine ai revenit!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, merci ca ai schimbat si poza mea in poezioara.
La fel, inca o pentru Ancaurn ca are rabdare cu toate.
fetele eu ma culc, sunt frinta, nush de ce.
Va pup, somn usor.
De miine tre sa vad care-i treaba cu vaccinul de 6 luni, sa-l caut, sa-l rezerv, etc...Se zvonea ca or sa bage Infarixul ins chema d estat...nu se mai aude nimic insa...Hmm

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Anca, pentru ca nu aveam ce face...deh...m-am jucat putin in Paint Shop si am editat poza aia pe care o vroiam initial. Am facut un prim-plan al Iasminei si am marit putin contrast/luminozitate.

Asa ca, daca nu ti-i cu banat, poti te rog frumos sa o schimbi si o sa pui pe asta ?

si scuze...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mirci a facut febra 37, 5 iar, nu i-am dat nimic, doar siropel de tuse si Immunobaby si batista bb.
Andree sper sa treava si la mine in 2 zile!
Ylari pupici de la Mirci pentru Eva

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
cam tarziu,cam rar..asta e
Sara a avut 2 zile de-mi venea sa ma..urlete..urlete.asta in carut,ca in casa e vesela si cumintica.nu mai vrea in carut?e prea gros imbracata?habar nu am...cert e ca eu una simteam sa mor.mai ales ca ieri am fost pe Victorie..nu tu banca sa stai,ce s afac cu copilu'?am incercat sa-i dau sa suga pe o straduta laturalnica,da' nu voia.am crezut ca-i facuta Kk..nu era.pana la urma a adormit fix...20 minute..si apoi iar urlete.in aprc seara am adormit-o in brate si apoi am pus-o in leagan.asa a mers
azi a fost mai bine,a mai marait da' mai putin.si a dormit pe rupte
Mi_bebelina,eu la Mariuca am inceut cu cate o leguma.intai morcov,apoi am introdus si pastarnacul.daca nu avea alergie la nici unele,am bagat si telina..si asa mai departe.dar asta la 3-4 zile distanta.bafta!
Simona,ati inceput iar sa iesiti?poate sapt.viitoare vin si eu,ca de maine iar vin ploile
va pup pe toata,poate in we am timp sa mai scriu si sa citesc
pupici

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Buna seara si de la noi.
In primul rand pentru cuvintele de lauda la adresa pozelor cu noi.

Alysh, Bine ai revenit .

Reallaura, si eu ii mai dau uneori mult prea usor Paracetamol Baby si apoi ma gandesc ca nu e bine sa il folosesc imediat la bebe cum mi se pare mie ca plange de durere de gingii .
Sper sa va faceti bine cat mai repede.
Perioada asta aud numai de copii cu mucusori si raciti.
De la vremea asta schimbatoare si care s-a racit prea brusc.

Inais, foarte frumoase pozele de la botez.
Mi-a placut mult tortul vostru in forma de carte medeivala( asa mi s-a parut mie ) si aranjamentul de pe tort...si totul a fost ales cu mult bun gust.
Iasmina seamana extrem de mult cu taticul ei .

Ancaurnde la minept toata rabdarea pe care ai avut-o cand ai facut colaje cu totate mladitele si toti mugurasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ylari si laura eu stiu ca pana in 37.8 nu e febra. alti pediatrii zic ca pana in 38. masurata rectal. daca e copilul binedispus si nu mai are si altele nu va alarmati. temperatura creste dupa somn, inainte de kk si cand se joaca/plange/agita mult, deci nu e cazul s-o masurati in asemenea momente. credeti-ma ca am aflat cum e un bebe cu febra- la 38.6 tudor era ca o carpa. nu va faceti griji degeaba
alina bine ati revenit!

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput