Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)
Raspunsuri - Pagina 6
laviniaN spune:
Ramonaiani ai dreptate ca si eu salivez deja,care va pricepeti la prajituri postati repede reteta si de nu-mi iasa tortul macar stiu ca savuram odata cu voi tortul![]()
laviniaN spune:
Melania vroiam sa-ti spun ca Miruna e carnivora deci in concluzie se completeaza unul pe altul.
dulci din partea Mirunei
laviniaN spune:
Am fost azi la stoma si am lasat fata cu o prietena sa comportat exemplar,nu a plans ,nu a facut scheme ,a papat tot ce ia dat sunt tare mandra de ea ...deci putem incerca si o gradinita.
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumim, tare dulci pupicii astia de la cangurite roz, cataratoare pe tencurile de reviste ca sa poata vedea monitorul calculatorului. Trimitem si noi un !Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, multumim de pupici. Tare dulci
. Teancul de cataloage l-am scos aseara ca a mai capatat dexteritate si ridica picioarele sa se catere pe birou, cica
. Si cu celalalt picor a alunecat de s-a dus cat era de lunga. Plus ca am dat tarcul aseara la una din nase, ca ii vine sora din RO cu un prichindel mai mare decat Lisa cu 2 luni si nu aveau patut. Acum cataloagele sunt langa usa de la garaj. Nu se urca pe ele, dar le frunzareste de le merg... foile (ca fulgii e impropriu spus 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
alehiam spune:
Adelutza

sa fii sanatoasa, desteapta si tot ce este mai bun pe lumea asta!
Aseara l-am tuns pe R
. Poze imediat.
In continuare suntem muciosi si doar atat se par. Insa am vazut ca daca suntem afara nu-i mai curg ca la robinet, asa cum se intampla cand stam in casa.
Rox acum de abia astept sa gust tortul la petrecere 
.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet
alehiam spune:
Adi vroiam sa te intreb ceva. Cu ce as putea indulci, de exemplu, o placinta de mere ca sa i-o dau lui R. Ce parere ai de zaharul brut/brun?
Cu sarea sunt de acord cu tine: am vazut ca Robert mananca la fel si daca are si daca nu are sare. Lui insa ii place sa fie aromata mancarea cu ierburi, usturoi, etc.
alehiam spune:
Aici puteti vedea un www.flickr.com/photos/24773408@N05/2884512250/" target="_blank"> mucios proaspat trezit si cu plete, iar aici pe www.flickr.com/photos/24773408@N05/2883676007/" target="_blank"> tunsulica , care aseara a infascat paharul cu apa si a baut singurel 
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alehiam![]() Mad, mami de Robertino (09.09.2007) www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet |
Ce dulcic esteeeeeee

!!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Iar mi-am facut intrarea brusc ,fara sa dau si eu ,,buna dimineatza'' si o
calda la toata lumea si-o cioco fierbinte-special pt cumatra!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Sim, multumesc frumos de ajutor. Ramane Agapitos asa cum am discutat. In seara aceasta am haplit 2 felii si dupa sport, ca sa aiba Teo silueta mea pe constiinta. Dar deh, trebuia sa fiu informata ca sa va pot spune si voua. Si l-am testat si pe Alex care a zis ca e delicios, evident a adorat partea cu cioco si biscuiti. Destul cu vorba, iata pozele (din pacate m-am chinuit sa tai si eu o felie prezentabila si nu prea am reusit): http://good-times.webshots.com/photo/2143075930100533949OMnEHR http://good-times.webshots.com/photo/2155668130100533949CjTwlL Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Daca ,,te incalzeste cu ceva'' sau te consoleaza intr-un oarece fel,afla ca si eu am halit o Hionulla si-un Black Forest
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii