Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cat despre surpriza....chiar asa am vrut sa iasa:,,o mega surpriza''.Mai nasol ca m-a anuntat receptionera voastra!
Si ma bucur nespus ,,ca-ti vin'',ca mi-am batut mult capul....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Noi,tot muciosi,in special M!L-am aspirat din ora in ora noaptea trecuta!Sper sa-i treaca,ca innebunesc.Azi ma duc sa-i iau niste ophtamesone-n poate ne ajuta cumva!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Iar pe fuga. Ma duc cu finuta la shopping si apoi multa munca la birou.

Mariana, data viitoare cand vii in tara mergem la cofetarie.

Cecilia, imi mai vin si azi sa stii.

Lavinia, nici eu nu sunt fan al litoralului nostru, daca nu am avea acolo locatia noastra nu as fi mers. Insa multe fete au mers si au fost foarte multumite.

Cumatra, multam de cioco calda, chiar aveam nevoie. Cat despre halelurile tale nu ma incalzeste cu nimic ca nu iti mai intra nici tie toalele. Sa stii ca am haplit si azi tort si a mancat si cumatrul dimineata. Sanatate lui Mihnea. Oftamesone N e foarte bun, de pus de 3 ori pe zi, la Bubu merge tare bine. Si niste Nurofen de 3 ori pe zi ar fi bun. Zic si eu...

Mad, ce dulcic e Robert, chiar si mucios. E tare dragut tunsulici, oricum nu e asa tunsulici cum ma asteptam eu cand am citit de tuns.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Cat despre surpriza....chiar asa am vrut sa iasa:,,o mega surpriza''.Mai nasol ca m-a anuntat receptionera voastra!
Si ma bucur nespus ,,ca-ti vin'',ca mi-am batut mult capul....

Mihnea

Mihnea in actiune
Povestea nasterii

multumesc mult.

Surpriza a fost oricum, tanti trebuia sa te anunte ca asa e politica.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Multumim de aprecieri. Nu e foarte tuns ca a fost o hotarare luata brusc si asa ca l-a tuns nasa cu foarfeca din dotarea mea. Si nici macar in somn nu am putut mesteri, ca incepuse sa se gadile si s-a trezit. Asa ca a iesit ceva ceva cu copilul treaz si facut la foarfeca.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani Ana Adelina de mami greyeras!

Mad tare frumusel mai e tunsulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Adi vroiam sa te intreb ceva. Cu ce as putea indulci, de exemplu, o placinta de mere ca sa i-o dau lui R. Ce parere ai de zaharul brut/brun?
Cu sarea sunt de acord cu tine: am vazut ca Robert mananca la fel si daca are si daca nu are sare. Lui insa ii place sa fie aromata mancarea cu ierburi, usturoi, etc.

Alehiam, zaharul brun e mai ok decat cel rafinat. Dar poti pune putina scortisoara pt o mai buna aroma si eventual, daca chiar vrei sa indulcesti cu ceva, poti sa adaugi putin sirop de artar . Dar merge indulcit si cu fructe uscate aburite si apoi adaugate la compozitie. Alea contin si zaharuri NATURALE, dar au si fibre si FIER (desi nu stiu cata lume stie asta).

Va pup ca Lisa e nemultumita de ceva. Si mai nou s-a invatat sa tipe si urla de imi face creierii franjuri!!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Adi vroiam sa te intreb ceva. Cu ce as putea indulci, de exemplu, o placinta de mere ca sa i-o dau lui R. Ce parere ai de zaharul brut/brun?
Cu sarea sunt de acord cu tine: am vazut ca Robert mananca la fel si daca are si daca nu are sare. Lui insa ii place sa fie aromata mancarea cu ierburi, usturoi, etc.

Alehiam, zaharul brun e mai ok decat cel rafinat. Dar poti pune putina scortisoara pt o mai buna aroma si eventual, daca chiar vrei sa indulcesti cu ceva, poti sa adaugi putin sirop de artar . Dar merge indulcit si cu fructe uscate aburite si apoi adaugate la compozitie. Alea contin si zaharuri NATURALE, dar au si fibre si FIER (desi nu stiu cata lume stie asta).

Va pup ca Lisa e nemultumita de ceva. Si mai nou s-a invatat sa tipe si urla de imi face creierii franjuri!!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

multumesc de raspuns. Scortisoara oricum puneam ca nu-mi place altfel placinta.

Mergi la inceput

Adi,,ce de informatii interesante ne dai!De-aia te adoram la ,,naturiste''!Dar si aici,evident.Am bagat si io la bibilica tot ce-ai spus pina acum!

Adelina de mami Greyerash!Sa cresti mare si sanatoasa ca frumoasa esti foc!

PS-ieri pe la 15 traversati strada Soseaua Oltenitei spre City Mall?V-am dat prioritate la trecerea de pietoni daca erati voi!dar asa mi s-a parut!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi anisori, Ana Adelina!!!!
Sa cresti sanatoasa, voinica si norocoasa!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput