Scandinavii... se intoarce (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris eu pe 15 plec spre america. din pacate sar din lac in put. |
Cu riscul de a ma repeta:
http://www.ratemyeverything.net/image/6998/0/Birthplace_of_George_W_Bush.ashx
Lila esti tare mei, respectele mele, io il luam si-i luam si-un starbucks pe drum, (apoi ma enervam in punga)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
liris spune:
voiam sa va recomand subiectul cu toaletele, la generale. unele faze m-au amuzat teribil. sau o fi prea tirziu in noapte ... si nu mai stiu ce fac
mara03 spune:
buna fetele si baietii!
nu v-am mai scris de ceva vreme si acum mi-e cam greu dar as vrea sa o fac pentru ca va simt foarte aproape unii dintre voi...
ultimele doua luni au fost foarte grele pentru noi. mama lui ion a fost foarte bolnava si s-a stins intr-o luna jumate. a fost groaznic. si in timpul perioadei asteia am inceput si eu sa am probleme de anxietate, atacuri de panica si tot felul de chestii nasoale.
acum am inceput sa ne linistim, mi-au mai trecut si mie starile nasoale...
gata, sa nu va intirstez prea tare, ca voua va sta bine veseli si pusi pe shotii.
va pup si mai vin!
mihaela_s spune:
Mara imi pare rau.... Condoleante si sa treceti cu bine peste acest hop. Multa sanatate!
lil' si din partea mea esti strong! L-ai pus bine la punct...dar te-ai gandit ca poate d-nul avea alte intentii? Si nu stia cum sa te abordeze?
Apropo de filme...io ma uit la cele suedeze de copii si apropo de carti am inceput sa studiez/citesc din scriitorii suedezi. Ce face scoala asta din om...tztztz!
Si la noi frig si ploi...mai e mult pana...la vara?
vorbe de copil...
Hobby
lilanda spune:
mara, imi pare taaare rau pentru voi . Din pacate, prin asta trecem toti, mai devreme sau mai tirziu. Imi inchipui insa ce soc a fost, daca-ntr-o luna jumatate s-a si stins!!
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s lil' si din partea mea esti strong! L-ai pus bine la punct...dar te-ai gandit ca poate d-nul avea alte intentii? Si nu stia cum sa te abordeze? |
Oaaaa . Nu ca n-as fi io fermecatoare, da', coroborind cu spusele colegilor, individu' e chiar nesimtit. Cit despre partea de tarie, cre' ca de la Niels o deprinsei. Pin' la el, eram si io ca Andrada :))
miha, daca ai inceput sa citesti pe suedeza, cauta-l pe Sjon! E un islandez, ala de-i scrie versurile lui Björk, si are doua carti fantastice!!! Nu scrie deloc greu; eu am inceput sa-l citesc in daneza. Iar dupa ce a facut furori pe-aci, prin Nord, incepe sa faca valuri si prin Europa.
Liris, hai ca mai ai freo doo saptamini de lac
Sabina spune:
draga Mara, imi pare extrem de rau ca ati trecut prin asa ceva.
Condoleante si lui Ion, ne gandim la voi.
Ma bucur ca esti mai bine acuma....prea multe socuri anu asta, incepand cu vacanta "de vis" si culminand cu boala .
Va pup.
Andrada, vioara secundar? ca parca facea pian.
;as ca-i bine...dureaza maxim 3 ani scartaiala
Lirisa, pupa baiatu si multam fain de floricea!
Lil...hai ca esti de revista! la Cosmopolitan tre sa te dam:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
speed spune:
unde v-ati ascuns,ca a trebuit sa sap in pagina 2 sa dau de subiect??
mara,condoleante, si va doresc din suflet sa treceti cu bine de perioada asta...
nush' cum se face da de cite ori apare sarco' de atitea ori sunt urecheati irlandejii... acuma au luat-o ca di ce au oferit garantie de stat pentru depozitele din banci...concurenta neloiala,shmoncurenta neloiala... daca aveti bani in plus,trimiteti-i la mine ca am io grija de ei ...garantat de stat...
edit: andrada,acuma am vazut ca n-ai ce face cu "mascalzone" cheese...aici se foloseste indeobste pentru tiramisu...si am vrut si eu sa fac odata homemade tiramisu da' n-am gasit piscoturi...si am cautat in lung si-n lat...pina la urma am folosit "digestive",am baut marea parte a cognacului si a iesit un tiramisu super!!!
Andrada spune:
Mara imi pare rau prin toate cite ati trecut. Condoleante.
Miine fac cumparaturile saptaminale, poate iau totusi mascarpone, incerc ori pe a ta Lila, ori pe-a ta speed ( partea cu cognacul suna tentant). Voi ati baut sherry?, ca il tot vad pe Fraser.
Mi-am comandat hamsii din Italia mi-au venit in cutie mare sarate, sper sa le pot desara si sa fac hamsii prajite. Aici in america nu se gasesc decit ca momeala (vii in acvarii) si sotu are limitele lui gastronomice, geaba ii tot spui ca e acelasi peste. Mai bine dau 25 de dolari pe kil si scrie pe ele gourmet decit 1.25-bait,
Lirisa la multi ani pentru Robert ( acu vazui, iertare). Pina la urma unde veniti aici?
A dat toamna si peste mine ca si peste Iliuta ca si eu cam napirlesc, creca e lipsa unui WC curent.
Apropo de stres, Mara si eu am trecut prin anxietati d-astea, primavara mai ma apuca, am observat ca daca mai tai din cafele sau ciocolata mi-e mai usor.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mara03 spune:
multumesc mult pentru sprijin andrada, sabina, mihaela, speed si lilanda. in mare parte suntem mult mai bine acum. viata merge mai departe.
s-a intamplat si un lucru bun in perioada asta: am reusit sa vindem apartamentul si putem sa mergem mai departe cu ccc casutza noastra. acum ne agitam cu geamuri, izolatii, parchet si alte alea...
andrada, multumesc de sfaturi. eu nu beau cafea, nu fumez, cioco mananc dar foarte putina. la mine e chestie acumulata in timp si se pare ca ccc corpul meu nu mai poate face fata atator semnale de alarma trase de firea mea prea panicoasa... dar am inceput psihoterapia si imi e mult mai bine. medicamente nu iau desi intr-o perioada eram foarte disperata si aproape am cedat tentatiei. mai iau seara cate o jumatate de distonocalm pentru ca noaptea se manifestau cel mai urat atacurile de panica, dar de o vreme nu am mai avut nici unul asa ca totul merge spre bine.
astazi se anunta premiul nobel pentru literatura. sa vedem cine castiga!
eu mai vin, voi? (pe unde umblati?)
mihaela_s spune:
Bonjurica , imediat e dimineata ...
Mai trec si eu pe aici...nu stiu amanunte despre Nobel dar am auzit la radio ca ccc castiga un francez care nu fu pe lista lui lil'.... Io cum in ultima vreme nu mai stiu decat literatura suiedeza imi fac mea culpa si astept sa va spuneti voi parerea...
Vin si io cu o veste...stiti cum vor arata in curand
trecerile de pietoni suedeze? Ce spun f e m i n i s-tele? Taman se nimeri ca azi am avut de scris la scoala un articol despre "egalitatea intre sexe"....
mara spor mai departe cu casutza!
andrada cum iesi "trage-ma in sus"?
dorulets ce se mai aude cu vanzarea/cumpararea? Reusirati sau ati inchiriat?
lil' la voi se gaseste branza din aia pentru tiramisu? mascaltzone din aia . Io nu cred ca vazui pe aici sau i-o fi zicand altfel...adeluts stii cumva?
Io-s pe aici, voi pe unde? Hai mai adunati-va ca veni we si vine acusi si iarna...stam in curand la un glogg cald in fata caloriferelor . (scuze dar tastatura mea suiedeza disparu de pe ecran, nu stiu sa o setez, i-o fi somn si calculatorului saracu'...).
Gata, am ...mai las si pe altii....
edit-cica f e m i n i s t scris fara spatii este "reclama ilegala, considera aceasta un avertisment!"
vorbe de copil...
Hobby