Scandinavii... se intoarce (6)

Scandinavii... se intoarce (6) | Autor: lilanda

Link direct la acest mesaj

Citat:
citat din mesajul lui Adela99
Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Da' ca tot veni vorba de sarbatoriti, ziua ta cind pica??? :-))

intr-o marti :)

Daca nu-i martea asta, atunci ii vina ta La Multi Ani, adeluctza, sa fii sanatoasa, fericita si iubita si, nu stiu ce-ai tu de gind cu apa aia de ceai, da io-ti urez succes

mihaela, sper sa nu te fi capsat capusa si nici de aia transmitatoare sa nu fi fost...anyway, ai grija la reactii si mergi direct la urgente () daca ai vreun dubiu!! Citii de gaurile tale negre...mie mi se intimpla frecvent, da' io-s imprastiata, asa ca nici macar nu-mi fac probleme cind nu gasesc ceva. Azi de pilda, ma dusei, la doo, la un conferint care fu ...vineri Si la mine, oricum (re)apar toate lucrurile disparute, da' dupa ceva vreme!!

mara, mai are nevoie Tudorelu' de blana de catel?? Ca am un saaac de par de-al lui Ilie. I l-am strins sa vad cit culeg (de pe el) cu peria ca, oricum, mai e de cules (dupa el) si cu aspiratoru'. Daca ma gindesc bine, pot sa-l torc ... si-mi fac manusi!!!

Edit ca sa pui istoricul de la subiect :
(1), (2), (3), (4), (5),

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Tot io...ajutor de la suiedeze!!
Cum traduceti voi Vajsjö si Klåvamyren ca pe mine, "lacul greselii", respectiv, "turbaria Klåva" ma zgiriie rau la urechi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' si eu miros sarbatoare maine ...si cum nu stiu cand ajung la comp, spun de pe pe acum adelutzei sa traiasaca, sa infloreasca, sa fie sanatoasa si iubita.
Mey, io acum stau ca la ruleta ruseasca cu capusha 'ceea...o fi sau n-o fi...antibioticul e pregatit, numa' simptome sa fie. Adica mai bine sa nu fie .
Citisi despre pataniile noastre? Si eu sunt imprastiata, uit unde pun lucruri si cum spui, apar ele...dar alea de le-am scris sunt gata duse, fara sanse sa apara...ca am cautat in toate gaurile(nenegre ) si nu-s! Daca o fi sa apara, cred ca o sa fiu alt om .

Io la cuvintele alea nu stiu daca sa ma bag, ca te-oi incurca mai mult...iti spun ce scrie in dictionarul meu: att vaja=a falfai, a flutura in bataia vantului(a se legana-copacii); myr=mlastina(myren-cuvantul ariculat). Scuze ca nu poci mai mult....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
hai ca ma jucai si io cu botoanele astea si facui subiect nou cu urari pt adelucci.
adela, la multi ani, sa fi fericita si iubita

io nu mai zic nimic ca sunt ocupata sa-mi vand casa. Taman acu pe timpuri de criza ne-a pocnit si pe noi mutatul.
O vrea careva? e o zona f cautata (d'aia am vecini celebri:) Andrada, nu ziceai ca vrei sa te muti acilea? acu e momentul (ca dupa alegerile de la voi d'acolo o sa fie inghesuiala la frontiere)

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

multzam de urari

fara discriminare, asta vor primi si colegii de serviciu, ca astia chiar cred ca ciocolata ii mai buna decat sexu' :) ... io stiu ca voi sunteti de alta parere

lilutz, si io zic ca si mihaela: lacul falfait :) si mlastina Klåva
myr = sump, mose; vaja= flagre, svinge;
Vaj højt, vaj stolt og frit vort flag
med dugen hvid og rød! :))

doruletz bafta la vanzari-cumparari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

adela, la multi ani!
doruletz,spor la mutat,chiar ca v-ati gasit momentul... v-ati gasit deja casa noua?
mihaela,cum stai cu simptomele?

cica presedinta irlandei s-a dus in vizita in Romania,incerc sa aflu detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

adela - multzi ani traiasca! io-s de acord cu suiedejii pot sa mai bag o felie?

speed - s-o fi dus sa-si cumpere si ea teren sa se faca vecina cu charles

si io vreau sa ma mut... in tarile calde...

p.s. m-ati innebunit cu capusele astea - ma duc acum la images sa vaz cum arata ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adela99
lilutz, si io zic ca si mihaela: lacul falfait :) si mlastina Klåva

miha, adela, "lacul greselii" si "turbaria Klåva" sint traduceri de toponimii din cartea "Biblia lui Dore" a lui Torgny Lindgren (Polirom, 2006) Facui si io ochii cit cepele la asemenea licente, da' am zis sa va-ntreb, ca stiti mai bine!!

Si apropo de Dannebrog, azi numai rosu cu dungi albe vazui, ca fu si ziua prezidentului companiei(care-i si proprietar) si care, de alfel, se retrage. Mai aparura, ce-i drept, si alte 20 de steaguri filfiinde pe catarg (ca avu' omu' invitati de peste mari si tari), da' alea erau total nesemnificative printr-atita rosu-alb. Pe mine, oricum, nu ma invita la party

Da' de www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1060130/At-dead-YouTube-gunman-set-free-police-school-rampage.html" target="_blank">asta ce ziceti, ca-i Scandinavia in soc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

a trecut marti in Ro, dar pe ora ta Adeluctza e inca ziua ta.
multa sanatate si La multi ani, si din partea mea, cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziulica buna! Aaaah ce frumos e la noi...soare, caldutz, mai mare dragul!

lil' am citit si eu stirea finlandeza, urata treaba. Mai ales ca e a 2-a in decurs de un an. Citeam ca in Finlanda e obisnuit ca oamenii sa aiba arme, e usor sa primesti permis pentru arma. Si ca dupa incidentul de anul trecut cei in masura ar fi spus ca vor scoate o lege(ca sa nu mai fie accesul la arme atat de usor) insa nu facura nimic.

adeluts, tu te uiti la www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article641384.ab" target="_blank">Pasarea necunoscuta? Cum ti se pare? Ca noi ne uitam cu sufletul la gura, mai ales ca ccc casa eroinei principale din film, e casa unui coleg de-a Dianei si seful lui Ovi. Plus ca sunt filmari si afara in oras, in port. Si actiunea e tare interesanta.

dorulets, spor la vandut! Da' cumpararati alta?

speed, stau bine . Adica ccc ca sa nu mai stau cu "ruleta ruseasca la tampla" si pentru ca aseara ma apucara dureri de oase, muschi si capatzana(desi omu' meu spune ca e cam repede si ca am io o doza mare de autosugestie ) am inceput sa iau penicilina. Noroc ca am cine sa scrie retete, ca altfel staaaaateam si asteptam sa "puste" simptomele. Io ma mir de suedejii astia cat de rabdatori si calmi asteapta in atare situatiune, io deja ma duceam cu capu' .

Astea fiind zise, va doresc o zi insorita si numai bine!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mihaela,bine ca ti-ai luat o durere de pe cap...
lilanda,groaznic ce s-a intimplat in Finlanda.mai ales ca tipul a fost retinut de politie din pricina filmuletelor de pe youtube...nici nu stiu ce s-ar putea face in situatii dintr-astea,ca nici nu-i poti tine in puscarie o viata intreaga doar fiindca si-au pus clipuri amenintatoare pe net...

am aflat si ce cauta presedinta irlandei in romania,cica vrea sa ne trimita la origini...
ROMANIA wants to attract its skilled workers home from Ireland.

President Mary McAleese said its leaders are keen to woo back the thousands of highly-skilled workers who left the country for Ireland in recent years now that the nation's economy is improving.

"They are very anxious to attract their very skilled diaspora home. The people who have left the country to travel abroad are very highly educated and skilled," Mrs McAleese said during a visit to the eastern European country.

Referring to the 30,000 Romanians currently living in Ireland, she said they have brought "a lot of brain power to bear on Irish life" and that Ireland should be grateful for that.

http://www.independent.ie/national-news/come-home-romania-tells-workers-1481104.html

Mergi la inceput