Scandinavii... se intoarce (6)
Raspunsuri - Pagina 5
doruletz spune:
neatza 
noi suntem p'acia da'ne-am luat cu scoala si cu studiul cantecelelor frantzuzesti si nu avuseram vreme de scris.
mara
mihaela, nu, nu mai vindem, nu mai cumparam si nici nu mai inchiriem, anularam tot si asteptam sa treaca "cea mai mare criza financiara din istoria umanitatii" ...daca e sa ma exprim si io ca jurnalistii de pe aci.
adelucci? disparusi? citisi pe Elizabeth Gilbert? terminai si io cartea dar, asa cum spusei, pentru mine fu cam prea inclinata pe partea spirituala. Insa din fericire scrisa cu suficienta autoironie ca sa nu dau bir cu fugitii la partea cu india:)
De atuncea mai citii www.rao.ro/editie.asp?id=1891" target="_blank">o carte pe care o recomand cu caldura tuturor pasionatilor de... acceleratoare de particule:)
Si apropos de carti, Lilutza, il citisi bre pe www.litteratursiden.dk/sw27931.asp" target="_blank">nenea danezu asta? Ca primii si io azi cadou cartea asta si sa stiu daca ma apuc de ea.
Bre, comentam diseara meciul secolului?
Adela99 spune:
'neatza!
doruletz, ii cazu' de
?
incercai sa-ti pun www.youtube.com/watch?v=MjF1bG5LUcs&feature=related" target="_blank">dedicatia cu link-u' de youtube, da se pare ca e ilegal :)
lilanda spune:
Bonsoir, bonsoir :-)
Adeluctz, ii cazu', da' miine
Si cum io de miine is la Copenhaga pina joi, dau cu urarile acu'!!
Doru', La Muuuuulti Ani
Frumosi si buni!!
De nea' danezu ala n-am auzit si nici de cartea cu pricina, asa ca mai bine citeste-o tu intii ...ca ccc cu ailalta, m-am lamurit!! :))
miha, noi gasim pe-acilea Mascarpone si chiar asa se cheama. Daca nu gasesti si ai nevoie, zi-mi ca-ti trimit!! Cit despre monsieur Le Clezio, vezi ca la biblioteca voastra suedeza sa gaseste www.biblioteket.stockholm.se/default.asp?id=8227&extras=291292%2FID" target="_blank">Cautatorul de aur, pe romaneste!!
Azi fu pe-aci o zi splendida. Soare, fara vint, 15 gradeee...vara, ce mai!!
Ieri vazui doo filme:
- Sex and the City care e o maaaare porcarie, da' fu misto c-am imprumutat DVDu' de la niste prieteni de l-au cumparat din Bali, la pretul de 1 dolar
...asa ca filmul a fost salvat de subtitrarea in englezo-balineza. E o scena in care lui Carry (pe dvdul asta era Kelly toata ziua) si lui Mr. Big le este prezentat noul apartament. Si deodata, vine si master bedroom sau, conform subtitrarii, ..."masturbation room" 
- The Other Boleyn Girl - de data asta nici nu-i mai pusei subtitlul - un film interesant ca si perspectiva: Henry number 8 e dulce ca peruzeaua, iar ana boleyna e cea preavinovata!! Oricum mi-a placut de Natalie Portman!!
Va pupez !
Sabina spune:
La multi ani Aca!!
La multi ani Doruletz!!
revin cand gasesc ceva inteligent de scris.
Deocamdata sunt cam pleostita, a murit Aurel Stroe.
Am scris in blog care ceva despre el(la semnatura)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilanda - Sex and the City care e o maaaare porcarie, da' fu misto c-am imprumutat DVDu' de la niste prieteni de l-au cumparat din Bali, la pretul de 1 dolar ...asa ca filmul a fost salvat de subtitrarea in englezo-balineza. E o scena in care lui Carry (pe dvdul asta era Kelly toata ziua) si lui Mr. Big le este prezentat noul apartament. Si deodata, vine si master bedroom sau, conform subtitrarii, ..."masturbation room" ![]() "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Andrada spune:
La multi ani Dorulet!!!
Lila
freudieni balinezii astia.
Sabinel am gugalit nitel pe AS, imi pare rau.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mihaela_s spune:

Alexandra!!!!! Sa cresti maaaare, voiasa, sanatoasa si sa ai mult noroc! 
Si cred ca se apropie si evenimentul tau...
dorulets, sa te bucuri de viata si sa ai parte de sanatate si tot ce-i mai bun!!!!
lil' multzam de ideea cu cartea!
Mai caut crema si te anunt!
Sabina, imi pare rau, am citit...
O saptamana cu bucurii! 
vorbe de copil...
Hobby
speed spune:
doruletz,la multi ani,tie si Alexandrei! (si fetita mea tot Alexandra e
)
lilanda,o sa caut si eu dvd-uri balineze,suna distractiv tare ![]()
![]()
io acuma caut de zor casa de papusi,asta isi doreste fetita mea de Craciun,desi eu as fi vrut mai degraba un wii...
in magazinele mari de jucarii nu sunt decit dintr-alea nasoale de plastic,miine incerc sa ajung la "the doll hospital"
unde cica au dintr-alea clasice de lemn, "painted and decorated" dupa spusele lor,ca i-am sunat in prealabil...
god help me...ca preturile variaza de la 150 de euro la 2000...![]()
ps> andrada,care-i faza cu palin?? ca am vazut la stiri ca cica ar fi facut abuz de putere,bla bla,care-s consecintele (ca nu mai am puterea sa ma uit din nou la stiri,ca ne tot ameninta ca ne pierdem slujbele
) e vreo sansa ca urmare sa scapati (scapam) de ea ?
lilanda spune:
Bonsoir!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui speed io acuma caut de zor casa de papusi,asta isi doreste fetita mea de Craciun... |
Chiar azi vazui si io primii brazi prin magazine ...cu mov
(m-am saturat de culoarea asta; n-o mai suport!!) Iar pe strada, era si-un mos craciun c-o bere-n mina, ascultind Queen Acu's intr-un hotel spooky, cum numai la Londra am vazut!! Da' macar ala n-avea pretentia de 4 stele :-) Restaurantul de la parter e italian, are feluri de mincare italiene si chelneri spanioli...sau, ma rog, vorba vine, ca era unu' de vorbea un melanj de engleza-spaniola, cu accent dubios, tare si, mai ales, ostentativ. O mai si rigiit cind o mutat niste scaune. Sa va mai spun cit costa camera pe noapte??
Mai viu io
speed spune:
lilanda,cit costa o camera pe noapte?? ![]()
in legatura cu brazii de craciun,io-s oripilata demult ca aici au inceput cu christmasul de pe la inceputul lui septembrie!!!!ffs! si nush ce se plinge toata lumea de recesie da' deja e bataie in magazinele de jucarii...