Scandinavii... se intoarce (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

odata cu barbatu-meu carevasazica:))

sa va traiasca fecioru, Adelo! si la multi ani cu intarziere si tie!
si invans pe marti feciorasului de Liris!

Noi suntem inca la busteni, mare teapa ce-am luat, abia de azi e vreme bua, dar eu trebuie sa ma intorc la bucuresti, pt lucru la referate...motiv de galceava cu barbatu ca-s egoista si nu vreu sa tin bebele la aer

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

adela,la multi ani baiatului tau!
mihaela,merci de intrebare,deocamdata totul e ok ! sper sa si ramina asa...desi mi-am amintit ca saptamina viitoare tre sa merg la o conferinta 3 zile asa ca daca se intimpla ceva -pusche pe tastatura-poate rog pe cineva sa semneze prezenta in locul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir...
Io abia acu' realizez ca toamna se lasa cu beute prin poiana. Adeluctz, La Multi Ani pentru flacau. Liris, aceleasi urari pentru miine. Sa va creasca mare, sanatos si voinic si frumos si destept! Sabina, Unde mai pui ca acusi, acusi vine si octombrie

In rest, io-mi petrec diminetile prin sedinte (si-s ale naibii de multe de cind cu criza asta financiara...by the way, cica se prabuseste Wall Streetu'??!), iar serile pe la gym (asta ca ma lovii o pofta de mincare te-ri-bi-la). Acu' ma plictisesc la un film francez cu Charlotte Rampling care face sex de freo 20 de minute...:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sabina sa-ti traiasca sotiorul!!!

Liris, nu mai e mult pana maine, asa ca iti trimit si tie urari de la mai mare pentru fecior, incep "teribilii 2 ani" . Sa traiti multi ani fericiti si sanatosi!!!!

all!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

ce de sarbatoriti pe aici
la multi ani, dragilor!

eu n-am noutati noi, numai vechi, asa ca nu vi le mai zic.

azi am fost la film. avant-première. western. lansarea va fi pe 3 octombrie. m-a binedispus, ca tot e luni azi (aici inca e). ii zice "appaloosa". filmului.

imi place toamna asta, care seamana a vara, fara ploi si vant. are frunze rosii din belsug, care nu s-au scuturat inca, dar urmeaza, probabil dupa vreo cateva alte banci.

cad banci toamna asta , in loc de frunze.

mi-e dor de must si de pastrama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arboria
imi place toamna asta, care seamana a vara, fara ploi si vant.

Woooa, pai aici ploo...cu cini si pisici!! Drept pentru care, avui azi parte de o experienta cam ciudata, asa!! Avem la noi in departament un intern din Ghana si are asta un mod destul de imperativ in felul in care ni se adreseaza. Io una nu prea stiu daca sa pun asta pe seama diferentei culturale, pe seama lipsei de politete, ori pe seama educatiei individului (ca din cite am, inteles, provine dintr-o familie de capetenii de acolo-sa din tara lui). Sta intr-un apartament al companiei, la 3 km. de serviciu iar, acu ceva vreme, l-am dus cu masina intr-o pauza ca sa ia ceva de-acasa. Ieri m-a intrebat daca pot sa-l iau cu mine, cind o avea nevoie, la Sønderborg (la 20 de km de aici si in sens invers de cum locuieste el), cind ma-ntorc acas' de la serviciu. I-am zis ca-i OK...iar azi dimineata ma suna la 7 (abia deschisei ochii) si ma-ntreaba daca nu pot veni sa-l culeg cu masina si sa-l aduc dup-aia la serviciu...ca ploo Sa va spui drept, am ramas masca!! Deci io-ar fi trebuit sa fac 6 kilomteri-n plus ca sa-l iau pe domnu' sa nu se ude!!! Unde mai pui ca stiu ca are si masina!!! Pfffuii, ce m-a enervat!! Noroc ca n-am sedinta azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

pe la noi vine iarna...:( a fost un friiig azi dimineata,asa ceva mai rar...
lilanda,mie-mi vine sa rid de faza cu colegul tau desi nu-i de ris,eu de-aia evit in general sa schimb numere de telefon private cu colegii de munca (in limita posibilitatilor).
in rest noi tot cu recesiunea pe aici,cred ca Irlanda a fost printre primele tari care a admis oficial in ce rahat se afla ...ieri au facut o miscare interesanta insa,au anuntat ca statul garanteaza depozitele oamenilor din bancile principale din Irlanda si ca urmare incep irlandezii din nord si britanicii sa depuna bani aici,ceea ce bineinteles ca-i bucura nespus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Speed las ca va salveaza Google.
Lila wow, double wow!!, io nici nu stiu sa vorbesc cu oameni d-astia.. si cum te-ai descurcat?
Am vazut Breaking the Waves si am o noua dragoste Stellan Skarsgard. E asa intens ca l-am lasat mergind si m-am dus sa beau apa sa nu mai vaz.
A si mi-am mai luat doua carti: Plato and Platypus walk into a bar si The Consolation of Philosphy (dupa asta s-a facut serial la PBS si dadea reteta la fericire d-aia mi-am luat cartea, daca imi iese va spun si voua sa va dau din prea-plinul meu).
A inceput baiatul vioara Sabinel si...vorba sotului parca tai un arici cu fierastraul,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada
Lila wow, double wow!!, io nici nu stiu sa vorbesc cu oameni d-astia.. si cum te-ai descurcat?

Ahhh, pai crezi ca io stiu sa ma descurc?? I-am zis doar (la nerfi, desigur) ca io nu-s soferu' lui si sa faca bine sa-si ia o haina de ploaie

Stellan e febletea mea!! L-am vazut in mai multe filme (vezi ca joaca si-n siropu' Mamma Mia), insa cel mai cel rol al lui, e ala din Breaking the Waves. Iar cartile alea chiar suna bine...sa ne dai de veste despre ele.

speed, dastepti irlandejii, mai Pe-acilea, culmea, actiunile marilor companii crescura si doar o banca isi dete duhu, da' fu rapid cumparata de alte trei.

In rest, tot plooo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Adeluctza, Sabina, Lilutza, Arboria, Miha, Robert va multumeste si mi-aspus sa va dau cite o "floa" din partea lui !!

Adelutza, sa-ti traiasca flacaul!!

eu pe 15 plec spre america. din pacate sar din lac in put.

Mergi la inceput