Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 9
Delphinas spune:
Felic si antreutac multumesc de intrebare. Eu sunt bine, prestam pt mazarica2.
Felic nu m-ar mira deloc ca atunci cand se va naste bb sa nu iti ceara ceea ce ii promoti acum. Oricum esti un gravidos dulce de tot.
tuturor.
poze
clau_geo spune:
BUna tuturor,
felicitarii multe multe mamcicilor care au nascut intre 12 si 22 septembrie 
Andyp, Simonne, maria 2004, iriss04, Denisag, nerantula, sabinel, ratonelu, tzitziri, pisik4ever,ramonzca79, cd, nally, mamidestefan
sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostri, sa creasca mari si sanatosi, sa fie destepti si frumosi ca voi!!!!!
nu stiu fetelor care ati nascut cum de aveti timp sa mai intrati pe net, ca eu sunt rupta de lume, de cand am venit de la spital aproape ca nu am dormit, arat ca naiba, am cearcane pana in gura, de mancat mananc cand apuc sunt suuper racita si mi-e frica sa nu ii dau celei mici.
Pitica are colici si are si fite ca nu prea mai vrea sa suga la san asa ca incepem sa cam trecem pe biberon.
va las ca tocmai s-a trezit, incerc sa intru mai tarziu
Pupici
Mami fericita de
Irina Alexandra
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
sabinel spune:
buna dimineata si de la noi!
nerantula, ii dau la cerere ori de cate ori vrea san, iar la formula apelez in cazuri de maxima urgenta. de multe ori ma simt depasita de situatie si pare ca nu se mai satura, in special noaptea. de aici concluzia sumbra ca laptele meu nu e destul de consistent incat sa o sature. ne-am trezit la 7, dat tzitzi, in timp ce mulgeam la cealalta, ca m-am trezit c-o durere de-mi venea sa ma urc pe pereti si sincer m-am saturat sa tot curga. am senzatia ca-s fantana arteziana cateodata. tu cum te mai simti? ti-am vazut puiul, scump foc! de ratonel ce mai stiti?
se pare ca neuronul amnezic persista, pupam toate mamicile si burticile si multumesc mult de sfaturi. sunt tare binevenite, oricand.
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
anca81 spune:
Nerantula, ma bucur ca esti mai bine si mai optimista
Soricelul tau e tare scump
M-ai intrebat de laptic, pai la inceput nici nu puteam scoate cu pompa, picuram cu mana in sticluta si il amestecam cu formula, nici macar nu urca pana la gradaj
. Ma simteam chiar prost pe langa celelalte mamici, ele scoteau cate 200 ml iar eu 2-3 ml pe fundul sticlei. Insa cu timpul s-a reglat productia, oricum mai mult de 100 ml la o pompare n-am scos.
Kid, multumesc pentru raspuns. E iritata la pasa, are niste bubite, am sa o spal cu apa cateva zile si las servetelele umede. Ce sa-i facem, e fata lui maica-sa, asa sunt si eu, foarte sensibila la piele.
Musette
multumim pentru aprecieri ![]()
Giulianna, sac de dormit super misto am gasit la Real, are capse pe umar si fermoar pe lateral, foarte moale si grosut. A fost doar 30 ron. Si cel de la chic bebe e foarte frumos. Uite aici cum arata.
Eu sunt zombie azi, am o migrena ingrozitoare, cu varsaturi si tot tacamul. Ciudat ca aveam probleme mari inainte de sarcina iar in timpul sarcinii nu m-a durut niciodata. Acum au revenit
Carla a fost foarte cuminte azi noapte, trezit doar la 2.30, papat, eructat si adormit in 20 de minute.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
anca81 spune:
Cristineescu, ce dulce e puiul tau
, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Sabinel, incearca si Bepanthen pentru ragade, insa sa-l speli inainte sa suga bebele. Mie mi-a facut bine cand imi erau mameloanele congestionate din cauza pompei.
Nasteri usoare tuturor mamicilor care isi vor vedea puii azi 
dyanira spune:
Stiti ceva de puseul de 3 saptamani!
Clau geo
si eu arat cam la fel.BBelina ta are colici?
Anca
sa treaca!Ce ii dai Carlei pt colici?Ce lapte praf folositi?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Dyanira, pentru colici ii dau un preparat prescris de medic, contine Scobutil si inca ceva (nu inteleg scrisul de pe reteta). Ii mai picur si Bonnisan in laptic de 3 ori/zi, cate 15 picaturi. Daca vrei iti scanez reteta si ti-o trimit, de cand ii dau e mult mai bine. O mai doare dar nu mai plange atat de des, doarme noaptea si se vede clar ca suporta mai bine. Eu Nan 1 ii dau si Humana SL (e din soia si ii pun cate o masura in fiecare sticluta in amestec cu Nan). Noua ne merge foarte bine cu combinatia asta, kk in fiecare zi cel putin o data plus o crestere in medie de 50 g/zi. Cica soia asta ar fi excelenta pentru dezvoltarea sistemului nervos (de la pediatru citire).
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Dyanira, pentru colici ii dau un preparat prescris de medic, contine Scobutil si inca ceva (nu inteleg scrisul de pe reteta). Ii mai picur si Bonnisan in laptic de 3 ori/zi, cate 15 picaturi. Daca vrei iti scanez reteta si ti-o trimit, de cand ii dau e mult mai bine. O mai doare dar nu mai plange atat de des, doarme noaptea si se vede clar ca suporta mai bine. Eu Nan 1 ii dau si Humana SL (e din soia si ii pun cate o masura in fiecare sticluta in amestec cu Nan). Noua ne merge foarte bine cu combinatia asta, kk in fiecare zi cel putin o data plus o crestere in medie de 50 g/zi. Cica soia asta ar fi excelenta pentru dezvoltarea sistemului nervos (de la pediatru citire). Mamica fericita de Carla Alexandra ![]() Povestea puiului meu drag |
Anca daca poti sa imi scanezi reteta ti-as fi recunoscatoare.
Spune-mi nu e nici o problema sa ii dai 2 tipuri de lapte?Eu ii dau tot nan1 dar e constipat si dupa incercarea nereusita cu Milupa dr a zis sa incercam cu Lactogen de la Nestle.Inca nu am incercat ca parca mi-e froca insa nu o sa ii dau direct o sa incerc treptat tot cu cate o masura.Cam ca papa Carla la o masa.Am vazut poze cu ea e tare dulcica si grasuta

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Buna dimineata!
Raportez prima noapte dormita in casa mea :) Sunt inca racita si am tras o sperietura pe la 4 dim, ca Anda dormea si nu s-a miscat deloc cand m-am dus eu la baie... si abia m-am convins sa ma culc la loc sa vedem ce se intampla pana dimineata. Apoi dimineata tot nu misca.. Uf, dupa ce m-am ridicat din pat i-am simtit piciorusele, iar acum, pe fotoliu, a jucat fotbal pe ficatul meu de mi-a taiat respiratia. Oricum treb sa ajungem la dr zilele astea, astept rezultatul la anlize pe care le-am facut cam tarziu din motive de alergaturi.
Gargariza 
Angelyna
mersi de informatie, nu am apucat sa iti spun la timp. Multumiri si AlexeiM! 
Nerantula nu te voi deranja deocamdata cu un telefon, nu am cine stie ce urgente de lamurit si astept sa iti revii macar putin. Sper ca te simti mai bine si ca puiul tau iti da putere sa razbesti peste toate.
Codruta va fi nascut deja?
37+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
andy.p spune:
'neata.Va scriu si eu pana nu se trezeste pitica si Andy.Da amandoi sunt acasa ca Andy a inceput sa tuseasca
...aseara am tras o tura de plans ca mi-e frica sa nu se imbolnaveasca si micuta.
Multumesc fetelor care mi-au apreciat bbelina
delphinas
si asteptam vestea cea buna.
nerantula da sigur ne chinuim cu alaptatul si nu renuntam asa usor,iar sfaturile primite de la fete sunt extraordinare,intr-adevar iti ridica moralul.
cristineescu ff dragutz baietelul
nushu esti o scumpa
las ca nu mai ai mult.
dya mii de
,da da e promisa ..dar nu se stie niciodata![]()
felicic ce faci??Dar bb?
sabinel mie mi-a facut ff bine Garmastan-ul..acuma am inteles ca depinde de fiecare.
clau sa stii ca si io tot asa,incerc sa intru pe forum cand doarme si asta mai rar ca ne place sa ne uitam pe pereti.![]()
anca
,chiar e k sa-i dai doua tipuri de lapte praf combinat?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK