Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 8
sabinel spune:
mamici voi ce faceti cu ragadele? dau cu garmastan, am si sfarcuri de silicon, insa doare de mi se pune pe suflet. pompez la greu cate 300 ml la zi, uneori peste si tot imi curg sanii. iar a mea e o mancacioasa, inca n-am dat in mania cantaritului zilnic, insa o simt mai grea ca n-o mai pot tine c-o mana.
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Nerantula baga Galactogil ca mie tare bine imi face,de cand am inceput sa iau am simtit cum a crescut productia. Minunea a venit! ![]() de Luca NicolaeLuca cel frumos Povestea noastra |
Multumesc de sfat, am inceput sa iau deja, insa nu prea cu spor, as vrea sa se desfunde intai bine canalele sa nu dau in altceva ..
Bebe nu papa mai mult de 50ml la o masa
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
Nerantula spune:
Pisik4ever, sa-ti traiasca bebelina si sa recupereze rapid, sa iasa repede de la incubator si sa mergeti acasa cat mai curand, ca e asa bine in cuibusor!
Tie refacere rapida si laptic din belsug in continuare! 
Kid
. Poate se mai amelioreaza si la mine situatia si apuc sa arunc si eu un oki in cartea aceea, e plina de sfaturi minunate pentru o mamica neexperimentata si panicoasa ca mine!
Kllemi, pernuta de aceea gasesti si la Chicco si la Miniblu. Noua ne-a luat tati de la targ, insa nu prea o folosim, bebe sta bine si cu un prosopel sau paturica la spate, mie mi se pare putin incomod sa-l tot pun si scot dintre pernute ... poate mai tarziu sa fie mai de folos? Felicitari pentru semnatura! 
Laura, insista cu alaptatul, stiu ca e mai greu la inceput ca nu prea ne pricepem, dar fetele sunt minunate si ne ajuta cu sfaturi si suport din plin! Mie asa bine mi-au prins postarile voastre de astazi, am capatat mult curaj citindu-va! 

Sabinel, daca tot ai atat de mult lapte si te si mulgi cu spor, de ce ii mai dai formula???
Laptele asa e la inceput, asta nu inseamna ca nu e consistent si se digera mult mai repede decat formula (daca ai observat, si kk e altfel dupa formula decat dupa lapticul tau). Eu as zice sa renunti la formula, chiar e pacat daca tot ai atat de mult laptic bun de al tau!
Anca, am vazut poze cu grasunica
, e teribil de simoatica cu falcutele alea ale ei, cred ca iti vine tie sa o papi tot timpul! Sa o tina tot asa si tie, mami, toata admiratia mea pentru cat de frumos o cresti, sper sa fie asa luptatoare si inimoasa ca tine! 
Andreutac, mai e atat de putin si supriza poate fi oricand! Eu eram sigura ca bebe Gruia o sa mai stea in burtica pana la termen, nici cand imi spunea doctorul ca sunt foaaaaarte aproape, chiar poate nasc peste noapte nu-mi venea sa cred, dar s-a intamplat! Si maine facem o saptamana, dar parca a trecut o viata de atunci, si inca eu am trait-o pe sponci! Parca tu ma intrebai de nasterea naturala, mie mi-a placut foarte mult cum a fost, fata de asteptari, daca nu ar fi fost complicatia cu 'the big family of Mr. H.'.. desi toata lumea s-a mirat unde a incaput in burta mea un bebe de 3.850 gr si, mai ales, pe unde a iesit?? Cu epiziotomia in sine n-am avut nici o problema, nu stiu cum ar fi fost daca ramanea in linia intai a recuperarii mele, dar inclin sa cred ca foarte usor, daca imi rezolvam problemele de la cap (adica teama ...
)
Nerantula spune:
Nu-mi vine sa cred, e deja 3:40 si bebe nu s-a trezit decat o data de la ora 23, de cand a adormit, a papacit (destul de putin
) si acum doarme in patutul lui! Sper sa continue tot asa, desi sincer mi-e cam dor de el, ma obisnuisem sa-l am langa mine noaptea, dar il am toaaaata ziulica pe soricel, abia astept dimineata! 
Fetelor, cand incep bebeii sa vada?
cristineescu spune:
Nerantula – am vazut si eu soricelul vostru si e un minunat. Mie imi dau lacrimile cand ii vad asa de micuti si dragalasi. Am vaszut ca si Gruia te tine in brate. Iar tu esti f draguta.
M-am refacut ok dupa nastere. La taietura m-am data casa cu tantum rosa si sprei Oximed – un cicatrizant. M-am trezit in schimb cu Mr. H si ma dau cu galbenele.
Ma bucur ca iti doarme soricelul. Al meu “ma suge” toata noaptea si nu prea mai fac si nu doarme mai mult de o ora jumate pe ceas.
Sabinel – felicitari pentru laptic. Acum depinde de tine cum gestionezi “situatia”.
Lapticul muls pune-l la congelator ca o sa-ti prinda bine. Lasa bebele sa suga cat are nevoie. In timp organismul tau va da atat lapte cat i se cere. Mai ai putintica rabdare sa va obisnuiti una cu alta.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
cristineescu spune:
Sabinel - pentru ragade incearca Lansinoh - face minuni. Si eu am avut sfarcurile crapate si f dureroase dar s-au vindecat. Le-am dat cu crema dupa fiecare supt si i-am dat sa pape numai cu protectie.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
Delphinas spune:

Agitatele trezirea!!!
Azi vom avea mamici noi: Codruta si Kristin
Bafta fetelor!!!!
poze
felicic76 spune:

codruta

khristin

delphinas:
fata frumoasa, ma tin sa-ti scriu de cateva zile si nu reusesc, am ajuns sa traiesc fiecare zi parca ar fi ultima
, s-o mai fac si pe aia, s-o rezolv si pe cealalta, vad ca fii-miu reactioneaza la rugaminti si mita, sper sa mai stea pana la 1 oct cel putin
.
Va ziceam ca eu nu pot vorbi cu bebe, sa ma vedeti acum: stai cu mama la caldurica ca azi ploua, stai ca nu am montat patutul, stai ca mamam are de rezolvat cutare treaba

nerantula: tu stii ca eu am trisat cu hemorzon(cu toate ca nu aveam voie) dar de atunci chiar ca nu am mai avut probleme. Ma gandesc sa mai aplic un tratament si acum, inainte de nastere, pentru ca totusi s-ar putea sa nasc natural, daca bebe vine sapt asta.
Apropo, cat mai iau bebeii in greutate in ultimile luni? lunea trecuta avea 3350 gr, acum cat o mai cantari?
cristnescu: vazut flacau frumos
nushu: un pupic pentru o"plangacioasa"
nausica:
ce faci?
35+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andreutac spune:
Neata, neata!
Delphinas,
special. Multumin de incurajari si te asteptam cat mai curand cu o veste buna. Apropos, ai facut ceva investigatii?
Nerantula, multumesc pt. informatii, intr-adevar eu eram curioasa. Ce-i drept, experienta ta m-a incurajat si pe de alta parte si recomandarea medicului pt. nastere naturala. Sper ca in curand sa scpai de teroarea lui Mr. H si sa te poti bucura pe deplin de soricelul mic si scump.
Cristineescu, ai un baietel tare simpatic, sa-ti traiasca!
Nushu,
burtica plangacioasa. Hai repede sa dam o comanda LR cat mai tine figura dc e adevarat zvonul ![]()
Eu m-am trezit cu asa o energie, incat nu stiu de ce sa ma apuc azi...bagajul e gata, mancarea e facuta de ieri, cred ca bag ceva la spalat si mai strang una alta pe-aici. Iar mai tarziu, poate ies la o plimbarica prin imprejurimi. Hm...n-am stare deloc..s-o apropia momentul?![]()
Andreea
38+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
dyanira spune:
Neata si de la noi!
Bafta celor care nasc azi!
Andy vazut poze de bebelina.E o scumpa.O vrem de nora dar e promisa deja parca!Insa suntem pregatiti sa luptam!
Noi aseara am fost cam maraiti ce-i drept ca am dormit ziua cam mult am si sarit peste o masa
dar azi am dormit bine ne-am trezit la 6 jumate am papat si vad ca inca dormim
.Noi papam ultima masa pe la 11,30-12 si noaptea cand ne trezim pe la 4 papam doar ceai asa ne-a zis o asistenta din spital ca e bine sa ne invatam si chiar si maicamea care a lucrat la nou nascuti a zis ca e ok sa nu pape noaptea un interval de 5-6 ore!Noi ne-am obisnuit asa si vad ca e ok!Sper sa nu fiu o mama denaturata si sa imi infometez copilu!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR

de