Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nerantula, cristineescu, aveti niste bblushi superbi sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
din capitolul "viata la bloc" nu avem nici un fel de apa si alexa urla ca ea cu ce-si face baie

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nushu de greutatea noastra e vb

Nerantula un bb frumos foc

Cristinescu ma bucur ca sunteti bine fizic, sper sa treci de depresia asta , vazut poze cu bb, e superb

Off oare ce probl o avea Tzitziri cu bb???

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ange speram ca greutatea lui bebedar nu mi-a iesit...tu cate kile ai pus?

nerantula imi pare tare rau de pb pe care le ai cu mr.h...si eu am avut unul dar la mine sarcina vad ca mi-a facut bine ca nu l-am mai simtit demult si acum nu am nicio pb

sper sa scapi "ieftin" si sa nu te mai chinuie afurisitul

cristineescuce frumos e bebe!!si cum te tine el cu manutzele lui

ms de sfaturi...eu chiloti de unica folosinta am luat

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nusha pai undeva la 20kile tot am luat...nu-i bai asta ca le dau eu jos, abdomene, dieta etc

37+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Cristineescu, felicitari pt. un bb asa reusit , i-am modificat si numele in listuta. Are o gurita asa dragut conturata, iti vine sa-l mananci

Andreea_and, termenul meu e saptamana viitoare luni, dar daca nu se intampla nimic pana atunci doctorii te mai lasa o sapt. dupa si apoi iti fac inducere.

Alina, voi puteti incepe galeria....nu stiu daca se si intampla

Musette, stai bine la cap. kilograme ....cate ai luat per total in sarcina? Bebeul tau cum se mai comporta?

Fetelor, de azi a inceput oficial zodia Balantei

Cristina

le bébé 38w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

off , mai bine nu va ziceam de davidutu' ... ca nu stiu sa va dau detalii f multe, a facut diaree si s-au dus in spital, unde i-au facut analize si l-au pus pe perfuzii si unde erau relativ ok cand am vorbit cu ea si asteptau toate rezultatele la analize
maine o sa vorbesc iar, sper sa fie totul ok

cat despre rezistat ... rezist pt ca stiu ca trebuie, ca e spre binele guguloiului, acum ma doare asa tare langa buric ca imi vin lacrimi ... da ma abtin ... o sa iau un paracetamol mai tarziu spre culcare, poate isi face efectul sa ma pot odihni un pic
eu sunt destul de rezistenta la durere, tot ce vreau sa stiu e ca e vladut bine si sa-l vad intreg si "regulamentar" langa mine
teoretic mai tre sa stam 2 saptamani pana sa vada lumina zilei, asa ca mai am de indurat ceva vreme ... dar repet, atat timp cat stiu ca e spre binele lui, sunt gata sa fac orice

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

zambetmic si eu tot de asta indur sa stiu ca e bebe bine(numai ca eu sunt mai plangacioasa)

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pai va zic eu care e treaba cu Musette...ea in luna a 9-a arata ca un manechin cu...burtica. 4 kile probabil ca are peste alea 50 pe care le avea in mod obisnuit (e si inalta)... fata frumoasa. sunt sigura ca vei fi zana la botez. Si noi facem pe 2 nov botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

nushu, nu are nimic daca esti mai plangacioasa, important e sa fie mogaldetele bine

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cristineescu, am vazut si eu pozele cu Harri, e atat de scumpic cand doarme ciufuliciul pe burtik la mami! Si are niste buzite atat de dulci!
Cate kg a avut la nastere?
Tu cum te simti dupa nasterea naturala?
Sa va traiasca comoara si sa fie sanatos si papacios!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput