Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nusha eu mai am doar 4 kile peste cat aveam inainte de sarcina si iau deja ala de 2 saptamani si nu am vazut sa ma fi ingrasat de la el,e adevarat ca imi e foame dar cred ca si din cauza alaptatului ca dupa ce termin ma apuca si foame si sete si am citit ca e normal sa iti creasca pofta de mancare de la alaptat.Sper sa nu ma fac la loc cat eram gravida.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

kiddeci despre galactogil imi spusesei tu ca ingrasa,imi aduc aminte ca mi-ai zis de unul dar nu mai stiam exact cum se cheama.....deci foamea o fii de la el???????

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

nocom - LA MULTI ANI !

garga - multumesc pentru raspuns

guliana - eu am luat saci de dormit de la quelle si ikea. cel de la quelle e mai mic si mai gros, pentru iarna asta, cele de la ikea sunt mai maricele si mai subtiti, vom vedea cand le utilizam

condruta
sa ne dai vesti bune

andreuta - tzitziri a fost acasa pt o zi, dar apoi a avut ceva probleme cu daviduta si s-a internat cu el in spital, o sa va dea ea detalii cand va putea, in principiu ultima data cand am vorbit lucrurile intrau cat de cat in normal

noi tot 2 in 1, durerile de burta langa buric se intensifica zi de zi ... pana acum ma sacaiau doar la stat pe partea stanga, acum ma sacaie si la stat pe scaun

maine mergem sa repetam testul non-stres ... sa speram ca nu mai avem surprize de data asta
azi am rezolvat cu parte legislativa de inainte de sarcina: am laut si dus prenatal, luat adeverinta de la med fam pt tati pt concediu, lasat cerere pt compensare salariu si pt salariu mediu pe unitate,urmand doar sa trimit copie dupa certificatul de nastere, asa ca m-am mai linistit cu astea, iar restul le va rezolva tati dupa nastere

acum ma uit in calendar si ma intreb ... o astepta guguloiu sa stabilim noi cand apare ... imi face vreo surpriza ... de ieri am hotarat sa dorm cu o paturica izolanta, in caz ca mi se rup membranele, sa nu patez canapeaua unde dorm ... ca e noua

eee, om trai si-om vedea

38+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kidmerci ! deci am retinut eu bine...sper sa nu am nevoie sa-l folosesc...o sa bag si eu ceai de asta pt lactatie...apropo mie de la farmacie mi-a dat ceai pt lactatie humana...o fi bun ??De asta aveti si voi?

musete4kile???mi-e rusine de mine...cand stiu cu cate o sa raman eu...dar de acum sa ma vad eu cu bebe in brate si sa fie el sanatos ca apoi promit sa slabesc

zambetmic te felicit ca ai ajuns asa departe si nu te plangi deloc!!!nu ca mine ma matzai toata ziua ca nu mai pot da acum pe bune...tu mai poti?

ce pb a avut davidutu de tzitziri?? n-am citit nik din urma...pls spuneti-mi si mie...sper sa fie bine acum amandoi

36+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

yupiii, miine mai avem un bobocel
codrutta, DD ajuta! multa bafta!
irina am increde in voi, sa ma sustineti cu alaptatul. am zis ca de data asta nu mai ma las, bag in mine tot, papa, ceaiuri, ierburi, orice.
pisi, multa bafta in continuare! multa sanatate puiului!
CD, bine ati revenit! te asteptam cu impresii despre viata in 3 si cu poze
garga sa treaca supararea si zic si eu "maaare-ti e gradina!!!"
kristin, daca tu vrei, bagam
andreea, ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca ai realizat cit de important e lapticu' lu' mami.
nerantula bine ca te-ai linistit.
ce probleme are tzitziri cu davidutu?:(

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

E posibil sa fi aparut deja colicile la 6 zile?
Cum se administreaza Sab Simplex?

Am mai pus poze noi cu soricel

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

alina
zambetmic cu multa placere, sper sa iti foloseasca la ceva

35+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Bine v-am regasit dupa ceva vreme.
Felicitari proaspetelor mamici si mult curaj si rabdare cu bebeii, sa aveti laptic si sa va doarma bebeii.

Eu mi-am intrat mai greu in ritm si nu am avut timp sa astern povestea dar tot timpul m-am gandit ca, desi am citit multe inainte de nastere, si am tot discutat aici cate in luna si in stele, in spital e cu totul altceva.

Am cateva "sfaturi" de care puteti sa tineti cont:

- chilotii de unica folosinta sunt f ok
- paturicile de unica folosinta sunt f ok, sa aveti la voi
- daca faceti cezariana o sa stati mai mult in spital si s-ar putea sa aveti furia laptelui asa ca v-ar prinde bine o pompa de muls
- in primele zile lapticul nu este suficient pt ca bebe sa se sature de asta sug intr-una. Cereti SUPLIMENT de lapte la asistente daca vedeti ca nu doarme. Pentru bebei este ca si cand ar incerca sa se sature de foame band apa. Dar continuati sa le dati sa suga.
- tocmai pentru ca "va suge" la greu ar fi bine sa aveti protectii pentru mameloane (eu folosesc pt ca m-a ranit rau). Gasiti de la Avent sau Medela - au 2 marimi - in farmacii.
- am invatat cum e si cu tampoanele alea cu vata si compresa sterila (va ajung 2-3 pachete de vata) - daca stati 2 zile
- a, si inca ceva, NU va luati camasi de alaptat cu fante din alea de ies tatele prin ele pentru ca sunt ff incomode, nu iese sanul bine. Mai degraba camasi tip bretele.

Eu sunt cam irascibila si stresata de cand am ajuns acasa, parca prea vreau sa fie totul perfect si il streses si pe sot, saracul, care si-a luat concediu sa stea cu mine. Sunt sigura ca este sindromul post-natal dar nu ma pot controla.

Bebele nostru are 12 zile, incepem sa-i dam vigantol si deja am iesit cu el in parc de 2 ori (e o mare realizare pt mine!)

Mai jos sunt cateva poze cu Harri Alexandru - pana la urma.

http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Inca o data felicitari proaspetelor mamici si tinem pumnii sa fie totul bine pentru "nerabdatoarele" viitoare mamici.

Pupici.

-

39 +

poze camera bebe
http://community.webshots.com/album/566455222FCezpa?start=0

Mergi la inceput

Nusha nu trebuie sa-ti fie rusine,eu am noroc de un metabolism bun ca altfel si eu am mancat la fel ca si tine,dar ai sa vezi ca bebe te solicita mult si ai sa scapi rapid de kile.Ceai eu am de anason si fenicul,de chimen nu beau ca nu suport gustul,obisnuite de la plafar.

Acu eu ce fac,daca intrerup galactogilul scade rau laptele???????avem botezul pe 1 noiembrie si as vrea sa fiu trasa prin inel pana atunci dar vad ca de la galctogil am sanse sa nu fiu chiar asa trasa,deci ce fac??/se poate intrerupe???

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

cristineescu sa-ti traiasca flacaul! ce falcos este si cat de frumos doarme...parca te strangea in brate te si sper sa iesi din pasa proasta prin care treci

35+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput