Mamici norocoase de sept-oct 2008 (155)
Raspunsuri - Pagina 5

Nerantula spune:
Anca , tu cati ml de lapte pompai in prima saptamana, mai stii?
Fetelor care ati luat carucioare Inglesina, ce model ati luat? Noi ne pregatim sa dam comanda pe bimbomarket pentru Inglesina Ottuto
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

nushulica spune:
mamici si burtici!
in primul rand felicitari tuturor mamicilor si bebelushi sanatosi!!!
vad ca au aparut colicii la majoritatea bebeilor, offf cand vad ce ma asteapta
eu sunt cu picioarele umflate tare tare de sambata , stau in pat cu cracii in sus dar degeaba, sa nu mai zic ce ma dor oasele...cred ca stiti si voi
kristhin si codruta scot agitatele pt voi!!!nastere usoara codruta si bebe sanatos! kristhin sa speram ca vine bebe la termen si nu o sa fii nevoita sa stai peste termen!!!
am vazut si eu pozele cu boboceii de la odisee, serios sunt cei mai frumosi copilasi!!! sa fie ei sanatosi!
joi ma duc si eu la dr si sper sa fixam data de cezariana!!! ca nu mai am rabdare
felicic eu iti tin pumnii sa fii totusi mamica de octombrie chiar daca mai la inceputul lunii dar sa nu fie nici septembrie

khristin spune:
Nerantula, ai grija de tine...in momente din astea poti sa o iei foarte usor pe panta depresiei. Impotriva constipatiei si implicit a hemoroizilor, eu stiu ca aici se recomanda Milk of Magnesia un siropel bun la gust....poate se gaseste si in RO. Incearca sa-l tii activ daca poti pe bb in timpul zilei ca sa doarma mai bine noaptea
Piolica, Ankussa, sper ca sinteti bine atat voi cat si bebeii vostri . Astept cu nerabdare vestile voastre bune
Nushulica, sper sa ai gura aurita, ca-s patita o data M-am apucat sa refac bagajul de spital in lipsa de alta ocupatie
. Ce face bebeu' tau?
Cristina
le bébé 38w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

gargaritza85 spune:
laura, andreea_and...unele chiar merita sa le iei la bataie pe cuvant am vazut pozele cu printesele voastre si am ramas fascinata de grasunica Alexia si de gropitele Minei ...sa fie sanatoase!
35+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

andreea_and spune:
Uitasem Codruta
Si cred ca n-am felicitat-o inca pe mamidestefan, recuperare rapida si bebitza sanatoasa si papacioasa iti doresc!
Khristin n-am citit eu bine sau nasti in curand?
Nushu te inteleg cu nerabdarea, hai ca mai ai putin!
Mami super fericita de Mina Alexandra (07.09.2008)
Poze

musettepink spune:
Nerantula baga Galactogil ca mie tare bine imi face,de cand am inceput sa iau am simtit cum a crescut productia.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra

angelynna82 spune:
Nushulica si pe mine ma dor oasele, dr a zis ca de la greutate
Khristin uite pt tine cateva
uff eu sper sa nu ma opreasca luni dr, macar de ar mai sta bblina 2sapt , oricum la 38s e la termen
37+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 21 zile incepand de azi 18.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

nushulica spune:
greutatea cui ange??
ca si eu m-am facut cat casa, am 21kile
andreea andsper sa mai fie putin, dar e grea tare ultima luna, pana acu a mai fost cum a mai fost...
kristhinface bine, cred imi da cate una de ma lasa fara suflare, sisigur s-a facut marisor ca acum pe unde pun mana il simt peste tot si mai jos si mai sus ...saracutul eu ma gandesc ca se chinuie si el ca nu mai are loc
la picioare am pungi de apa pe sub pielele simt cum vibreaza cand merg,de aia prefer sa stau in pat
am tot evitat sarea si am dat-o pe dulce nu ma mai pot opri

nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Nerantula baga Galactogil ca mie tare bine imi face,de cand am inceput sa iau am simtit cum a crescut productia. Minunea a venit! ![]() ![]() Luca cel frumos Povestea noastra |
musete si cu greutatea cum stai?ca citisem tot pe aici ca te cam ingrasi de la galactogil...eu mi-am cumparat deja sa am acvolo in caz de....si de aia intreb

kid2003 spune:
cred ca musette sa isi doreasca si nu se va ingrasa...Nushu, da, dupa prima nastere am luat galactogil si...am pus vre 7 kile pe mine...dar macar sa aiba efect, asa mi-am zis...de data asta poate scap de el...deocamdata beau cam 2 l de ceai de lactatie pe zi