Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adina - noi (eu si Silvia adica) am stat 6 sapt., iar tati mai putin. A fost bine in general, dar asa cum spui, Silvia era ca o lipitoare si era vai si-amar daca o lua altcineva in brate. Spre finalul vacantei incepuse sa se mai "domesticeasca" cat de cat. Asta e! In ultimul timp o duc tot mai des in parc, sa vada si sa socializeze cu alti copii si vad ca e mai putin reticenta decat cu adultii. Adica rade la ei, intinde manutele ... Este fff incapatanata sau, mai frumos spus, are o personalitate fff puternica , nu renunta la ideile ei in nici un chip. Te face pe tine sa renunti ...

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
ref. la intalnire, cand ne imbracam .cand ne dezbracam! daca intra soarele in nori, tremuram de frig pana si eu ca adult

Adyana,sa folositi caruciorul cu placere, stiu ca Expresso este f. bun ca facilitati (cat a mai costat,5-7 mil.?); este insa putin mai greu ca Trip,nu?
O sa ii cumpar si eu un scaun pt. copii mai mari lui Sebastian, nu m-am hotarat daca de la Bebeconfort sau Inglesina, ca nu stiu preturile..poate in noiembrie il cumpar,daca nu devine o urgenta pana atunci (daca o tin pe Stefania in cosulet mai poate astepta..)
Petronela,eu nu intentionam sa cumpar cadou la nasi,ca au de toate,iar cel de la nunta nu il folosisera nici dupa 2 ani...;noroc ca au un copil mai mare putin decat Sebastian si o sa ii cumpar lui ceva, nu prea costisitor- o jucarie,o hainuta,ceva...astea nu neaparat cadou de motz,si ei ii tot cumpara cate ceva lui Sebastian (ca si el este finul lor)
Petrecerea de motz o vom face la casa de la tara,spatiu de cazare avem destul,facem si gratar,etc..
Gina (Totulii),Ellis,casa de piatra si multi ani fericiti in continuare!
AncaD,felicitari! si eu luasem SuperSlim, dar am intrerupt dupa mai putin de doua saptamani in care nu a aparut niciun rezultat (desi nu mancam mai nimic si bagam apa la greu...).Nu stiu daca a fost o coincidenta, dar spre sfarsit mi-au aparut afte in gura - doar pe partea stanga- limba,obraz interior,gingii...).In rest,sunt la o dieta continuaa,am mai slabit in ultimul timp,dar tot mai am destule peste- 10 sa arat cat de cat normal, vreo 15 sau mai mult ca sa ma simt bine sau f. bine

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

am uitat sa spun ca m-am delectat si eu co pozele de la intalnirea de la BE, ce mamici si bb-i frumoase/frumosi!!! SI m-am bucurat tare s-o vad si pe Cami in poze, si vreau sa-ti zic ca arati foarte bine, ai slabit si tu multisor, asa-i? Stiu ca probabil nu esti multumita, dar ai avea de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MULTUMIM,MIHA!

Citat:
INTREBARE: CE FACETI LA MOT/TURTA? REF. LA RESTAURANT, MENIU, CADOU NASI?

Cadou pentru nasi?
Noi ne-am hotarat...nu facem acasa...La meniu inca nu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nici noi nu facem acasa, dar altceva nu am stabilit...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74
PS Miha, noroc ca nu is gravida ca in noptile mele de invatat la ce crezi ca visam....

Nu stiu...

Eu stiu, sau cel putin banuiesc ... la super-bunatatile tale culinare

Iar mi-o iau pe cocoasa?

Da' am fost fata cuminte,nu v-am mai aratat nik.Eheheeee...nici asa nu-i bun?Las ca vedeti voi...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

eu te rog sa te linistesti, mama, sau trimite-le pm daca nu se astampara

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Adina,merci; este adevarat, am slabit vreo 15 de cand nu mai alaptez (de pe la 6 luni...),dar inca imi gasesc f. greu haine...De la 1 reincep si eu serviciul,sa vad ce imi mai gasesc pana atunci..Mi-am cumparat o fusta saptamana trecuta,cred ca o sa cada toate colegele pe spate cand m-or vedea ,ca m-au vazut vesnic in pantaloni.Am o colega putin mai in varsta care tot timpul imi zicea sa port fuste si rochii; ea considera ca niciun pantalon cat de elegant ar fi nu este feminin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Adina,merci; este adevarat, am slabit vreo 15 de cand nu mai alaptez (de pe la 6 luni...),dar inca imi gasesc f. greu haine...De la 1 reincep si eu serviciul,sa vad ce imi mai gasesc pana atunci..Mi-am cumparat o fusta saptamana trecuta,cred ca o sa cada toate colegele pe spate cand m-or vedea ,ca m-au vazut vesnic in pantaloni.Am o colega putin mai in varsta care tot timpul imi zicea sa port fuste si rochii; ea considera ca niciun pantalon cat de elegant ar fi nu este feminin

Felicitari, ai slabit foarte mult! Si in scurt timp! A fost greu! Cum ai mancat?

Iar in ce priveste pantalonii, valeu, eu numai vara mai port rochii, in rest numai pantaloni!

Si acum va zic La Revedere, ca plecam prin ploaie afara, ca nu mai conteneste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Buna!

Gina (Totulii),Ellis,casa de piatra si multi ani fericiti in continuare!
AncaD,felicitari! si eu luasem SuperSlim, dar am intrerupt dupa mai putin de doua saptamani in care nu a aparut niciun rezultat (desi nu mancam mai nimic si bagam apa la greu...).Nu stiu daca a fost o coincidenta, dar spre sfarsit mi-au aparut afte in gura - doar pe partea stanga- limba,obraz interior,gingii...).In rest,sunt la o dieta continuaa,am mai slabit in ultimul timp,dar tot mai am destule peste- 10 sa arat cat de cat normal, vreo 15 sau mai mult ca sa ma simt bine sau f. bine

eu cu SS am dat vreo 6 kile intr-o luna, fara ameteli, greata..

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Astazi am fost cu Stefania in Carrefour Vitantis; au deschis si magazinele din galeria comerciala.Sunt vreo 3 cu lucruri doar pt. copii.Unul este super, cred cel mai mare mag. pt. copii pe care l-am vazut pana acum la noi..Au niste hainute super-super pt. piciulicii de varsta celor mici ai nostri, la preturi acceptabile (adica la fel ca si in Z si restu', dar mult mai frumoaseeee ).Era si un colt cu incaltaminte Geox, dar de preturi nu m-am atins de ea (aproape 3 mil...).In rest,f.f.f multe jucarii...
Nu mai tiu cum se numea,caut si va zic daca sunteti interesate..

Mergi la inceput

ADINA , bine ai revenit; te mai asteptam cand te lasa lipitoarea mica.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput