Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacamEra si un colt cu incaltaminte Geox, dar de preturi nu m-am atins de ea (aproape 3 mil...).In rest,f.f.f multe jucarii...
Nu mai tiu cum se numea,caut si va zic daca sunteti interesate..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

...de parca n-ar fi de ajuns 120 cat am dat eu pe alea bebetom;

nu am inteles ce carrefour????????

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu i-am luat Silviei din Ro, de la Leonardo, o pereche de pantofiori-ghetute (mai inalti) albi fff frumosi cu 500.000 lei. Reducere 50% costau 1 mil.

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu i-am luat Silviei din Ro, de la Leonardo, o pereche de pantofiori-ghetute (mai inalti) albi fff frumosi cu 500.000 lei. Reducere 50% costau 1 mil.

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

nu prea ma duc la leonardo ca la ei sunt intre numere

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Adyana,sa folositi caruciorul cu placere, stiu ca Expresso este f. bun ca facilitati (cat a mai costat,5-7 mil.?); este insa putin mai greu ca Trip,nu?
O sa ii cumpar si eu un scaun pt. copii mai mari lui Sebastian, nu m-am hotarat daca de la Bebeconfort sau Inglesina, ca nu stiu preturile..poate in noiembrie il cumpar,daca nu devine o urgenta pana atunci (daca o tin pe Stefania in cosulet mai poate astepta..)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Multumim! Caruciorul a costat 370 ron, de aia l-am si luat. Era la oferta. Iar Trip-ul era 330 ron numai ca pe mine ma interesa sa aiba o bara, ceva, in fata iar Trip-ul nu avea. Sincer nici nu l-am mai incercat, il vazusem pe asta de joi si mai vazusem unul de la Brevi la acelasi pret si cand am mers cu sotul si cu Antonia am facut proba sa vedem in care sta mai bine dintre astea 2.
Si eu as vrea sa ii un scaunel de masina, dar mai prin toamna, dupa ce voi primi masina de la serviciu. Inca nu stiu ce o sa iau, dar am timp sa ma hotarasc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MULTUMIM,MIHA!

Citat:
INTREBARE: CE FACETI LA MOT/TURTA? REF. LA RESTAURANT, MENIU, CADOU NASI?

Cadou pentru nasi?
Noi ne-am hotarat...nu facem acasa...La meniu inca nu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nici noi nu facem acasa, dar altceva nu am stabilit...

POVESTEA NASTERII

Noi am zis ca facem acasa, pentru ca nu o sa fim decat vreo 25 de pers si nu cred ca o sa gasesc un restaurant care sa aiba o sala asa mica. Am hotarat si data: 1 noiembrie. Initial vroiam pe 8 dar am aflat apoi ca au nste prieteni botezul pe 8 asa ca am devansat noi pentru ca pe 10 nov se intra in postul Craciunului si jumatate din invitati tin posturile de obicei si nu vreau sa ma complic cu mancarea. Sper ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro, olita noastra e pe post de scaunel, jucarie...orice dar Nu de facut pipi. am incercat de vreo 3 ori sa o pun pe ea dar nu vrea.....de fapt imbracata sta si se joaca dar fara pampi.....nici cand. nu ma stresez cu asta oricum. ma gandesc ca daca se invata la olita tre sa o pun si noaptea si inca nu am chef de trezit noaptea.... scuze ca nu ti-am raspuns mai repede.

si eu cam tot 9 kg am dat jos cu super slim...dar luat aiurea, o data 2-3 sapt si a doua oara am mai luat 10 zile!!! ma opresc ca am dat destul de mult...vorba soacremii : daca mai slabesti mult raman doar urechile si nasu' de tine...

nu mi-a raspuns nimeni: AVEM VREUN BEBEL CU MASELUTA IESITA????

in legatura cu motzu' si cu petrecerea nici noi nu avem de gand sa o tinem acasa si nici pe 1 noiembrie nici intr-un caz!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

petro, olita noastra e pe post de scaunel, jucarie...orice dar Nu de facut pipi. am incercat de vreo 3 ori sa o pun pe ea dar nu vrea.....de fapt imbracata sta si se joaca dar fara pampi.....nici cand. nu ma stresez cu asta oricum. ma gandesc ca daca se invata la olita tre sa o pun si noaptea si inca nu am chef de trezit noaptea.... scuze ca nu ti-am raspuns mai repede.

si eu cam tot 9 kg am dat jos cu super slim...dar luat aiurea, o data 2-3 sapt si a doua oara am mai luat 10 zile!!! ma opresc ca am dat destul de mult...vorba soacremii : daca mai slabesti mult raman doar urechile si nasu' de tine...

nu mi-a raspuns nimeni: AVEM VREUN BEBEL CU MASELUTA IESITA????

in legatura cu motzu' si cu petrecerea nici noi nu avem de gand sa o tinem acasa si nici pe 1 noiembrie nici intr-un caz!!

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Voi deja sunteti la masele!?! Noi nici macar un dinte nu avem la aproape 10 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am bulgarasii si globuletele si le dorim sa creasca mari, frumoase si sanatoase!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna seara,

doarme lipitoarea, si in sfarsit i-a iesit dintisorul.

BB, cred ca nu ti-a raspuns nimeni pentru ca nimeni nu e in situatie. Cati dintisori are Iasminuca?
La fel facea si Jasmina mea cu olita, radea de mama-mama cand o vedea, se aseza pe ea, chiuia, dar dupa, gata!

Sunt tare bagata in priza cu mutatul asta, nu stiu, nu am liniste si imi vine a manca incontinuu Abia astept, pana la urma am angajat pe cineva care vine cu unul sau doua camioane inchise si ne transporta toate lucrurile acolo, adica le cara jos, transport si carat acolo unde trebuie. Asta sambata. Iar duminica vin doua perechi de prieteni si ne ajuta l asamblat mobila si pus lucrurile la locul lor. Inca nu schimbam culori la pereti si chestii din astea, casa e varuita, deci mofturile le facem cu timpul. Ma gandesc ca vom simti si mai bine ce si cum ne place...

Am si problema cu schimbarea (din nou) a pediatrului/pediatrei. In localitatea respectiva (este micuta) nu este pediatru, in cea din apropriere (la numai 7 km) sunt 3 dar toti 3 de rahat (o stiu ca am locuit acolo o data si i-am probat pe toti). Ma refer la pediatri cu contract cu societatea de sanatate, sau cum s-o chema püe romaneste. Ceilalti sunt privat. Ei, om vedea...

Ellis, cum e cu piciorul? Si cum e mititica?

BB, dar la cate kg ai ajuns?

Asa mari se fac petrecerile astea de taierea motului in Romania? Aici nu se face nimic deosebit, ma rog, nu mai deosebit decat la orice alta onomastica.

Cred ca in seara asta mai stau pe aici, ca nu am stare. De-ar sti al meu ce fa ceu acuma, in loc sa muncesc ceva acasa, ar face criza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

AncaD felicitari pt kg in minus! Cu Super Slim? Eu am renuntat la ele ca eram cam ametita si aveam greata mereu. Am slabit atunci 5 kg in 2 sapt si ceva.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2

cu ele doar nu credeai ca fac sport si tin regim

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput