Pepenasi de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

[blue]

3. i se zbate crestetul capupi, e normal> stiu ca amai scris cineva despre asta da nu mai tin minte cine si unde si ce sfat i-ati dat.

4. e din cer in ce mai activ ziua. daca nu are colici swe zbate si da din picioruse si din manutze si parca ar vrea sa imi tot zioca ceva. o fi de la puseul de 6 sapt? ca atat avem. Bun si daca e de bine, atunci inseamna ca se plictiseste, deci nu mai vrea sa doarma si se presupune ca ar trebui sa ne jucam cu el. dar de-a ce sa ne jucam? ca e asa de misc? noi facem ca toate animalurile in jurul lui, tati face chiar tumbe, ii vb, ne prostim...o fi bine???

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

3 si eu am intrebat si cica e ok

4 e o carte pe mailul comun cu diverse activitati ptr copii, daca ma lasa beba iti zic imediat cum se cheama

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Deci DIA problema cu iritatia de la gatut eu am rezolvat numai cu BEPANTHEN.La caput si au am observat la Dilara mea in timp ce asteptam sa intru la dr. pediatru si am intrat in panica.Cand am intrat la dr. am spus si ma uitam ca nu se mai zbatea acolo locul ala(in moalele capului parca) iar dr a inceput sa rada si sa spuna ca e normal caci copilul sugea si muncea saracuta de ea.
Asa,cu agitatia si datul din manute si picioruse si la Dilara este iar eu acum ma intreb//o fi si puseu de 12 saptamani?//
Eu o mai pun sa se uite la tv si ii place tare mult caci acolo vede culori ce se schimba si pe ea o atrage. Hai ca plange si tre sa fug la ea.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

ghid practic de crestere a copilului pana la 5 ani se numeste cartea si e pe mailul comun de pe yahoo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MIKYCRIS

Deci DIA problema cu iritatia de la gatut eu am rezolvat numai cu BEPANTHEN.La caput si au am observat la Dilara mea in timp ce asteptam sa intru la dr. pediatru si am intrat in panica.Cand am intrat la dr. am spus si ma uitam ca nu se mai zbatea acolo locul ala(in moalele capului parca) iar dr a inceput sa rada si sa spuna ca e normal caci copilul sugea si muncea saracuta de ea.
Asa,cu agitatia si datul din manute si picioruse si la Dilara este iar eu acum ma intreb//o fi si puseu de 12 saptamani?//
Eu o mai pun sa se uite la tv si ii place tare mult caci acolo vede culori ce se schimba si pe ea o atrage. Hai ca plange si tre sa fug la ea.

MIKYCRIS

si a mea se uita la tv si deja prefera desenele animate si reclamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MIKY,GABRIELA saru'mana mult!!!sa cetim dara!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

DIARUX
GABRIELA82.Se pare ca numa noi bantuim pe aici

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai fetelor, toata ziua nu m-am putut loga . Imi zicea ca parola sau numele de utilizator sunt gresite desi nu erau gresite. Acum am mers la "am uitat parola" si am repus-o, de aceea pot scrie. A mai patit careva asa???

Camy, La multi ani! Iti doresc tot binele din lume si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visele cat mai curand!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Rontzy ma bucur ca esti bine vazut David, ce dulce e...si seamana cu tati. Tu arati tare bine! De ce l-a pus pe jos in biserica?

Miky ma bucur ca nu a mai plans Dilara. Mama da' ce de mutari...asa am facut si noi, ca sa nu stresam pe restul; si sa aiba si sotul o camera libera sa se poata odihni. In ce clasa e Delia? Nu stiu daca ai zis...scuze.
Miruna mea plange de 2 zile seara cate o ora pana adoarme. De fapt plange e putin spus...urla...poate are colici, ca-i dau bonnisan si dupa ceva timp se calmeaza.

Ruxi despre pitici:
1. nici eu nu reusesc sa-i dau fix 2...dr. mea zicea ca ni-i bai daca scap 3, da' nici nu mi-a zis sa-i dau mai putin data viitoare...hmmmm...
2.Cu cutele de la gat si noi avem probleme, eu o dau cu crema cu zinc de la Nivea si nu mai are...pana data viitoare...
3. Si la noi se zbate...vaz ca nu e problema...pfuii...
4. Si la noi e acitvitate maxima...la noi se lasa de obicei cu plans...cred ca vorba ta, de plictiseala...da' ea da din maini si picioare si cand vorbim cu ea...nu stiu de ce...
5. si la noi pute, eu zic ca e de la laptele care se scurge si ramane in cute. ca eu mai gasesc uneori si ceva mizerie alba...parca ar fi lapte intarit.
Hope it helped...

Noi am fost afara, acu mutza doarme iar eu sper sa apuc sa fac ceva de papa.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

LA MULTI ANI SARA pt. cele 2 lunite si ANDREI pt. prima lunita de viata.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Rontzy, te-ai intors!!!Ce ma bucur sa vad!!

Kamelya, cartile se numesc asa - Intelege-ti copilul, Ascultarea de bunavoie si Copilul, dar de la Dumnezeu.Toate sunt scrise de Kay Kuzma.Le gasesti pe www.kerigma.ro

Diaruxule, n-am fata nimic cu piticii tai...Sa-ti traiasca sanatosi!!!Ca si eu ii am pe ai mei.Ce-ti face nora, cum se simte, hm???

Mada chiar, ce face pitica??

Anna Baby daaaa, ar fii fain sa avem o pagina cu povestile nasteri

Biri, as fi incantata!!Si Anais si mai si...Deci mi-am gasit ginere si eu!!Si ce mai ginereeeee

Camy, prin ce mai trebuie sa treci si tu puiule...LA MULTI ANI!!!Si sper ca nu peste mulat vreme sa fim colege si la o alta odisee...Tu cu un puiutz, eu cu alt puiutz!!

Dyanira, eu beau ceaiuri de anason, chimen ...dar beau cam 3-4 l.Bine, alaptez...Dar Vil o tine pe burtica, ii face masaj in lateral.Stiu ca Vicky o tine pe Maya cu genunchii adunati la piept.Speram sa treaca...aaa, si nu stiu cine zicea ca pune o pungulitza de sare calda pe burtica

Dia imi pare rau pentru seara miorlaita.O sa treaca si perioada asta si o sa doarmaaaaa...aproape toata noaptea

Micky, ce tare esti!!!Poate te asculta Diarux...Succes la modificari si pupam fetele

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput