Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Lorich spune:
Buna si de la noi!
Eram super ocupata cu bucataritul, tati e cu Robert la salteluta de activitati si eu am intrat sa trimit unei verisoare lista cu lucruri pt maternitate si pt acasa... mmm parca ieri bifam ce era de cumparat de pe listuta.
Asa si normal ca am intrat la o gura de kofi de Cleo si am ramas masca sa vad ce ne-a facut poetesa noastra draga. Multumim din suflet iubita, ai o inima mare, mare de tot! Miss you rule!!!
Andreap nici Robert nu e f atras inca de jucarii, timid isi intinde manutele spre ele.
Mami de samurai, Puputi bine ai revenit, sa treaca, eu stiu cam cum te simti, uff.. Doamne ajuta sa treaca!
Sanatate multa si pufarinului, Fecian imi pare tare rau ca s-a imbolnavit dragul de el!
Daria pe unde m-ai esti? Ai revenit? Cum te mai simti? Cassie?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
gabitzam spune:
alina, ai comandat pina la urma de pe site-urile alea? Mie mi-a venit astazi pachetul, a durat doua saptamani.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ancaurn spune:
Wow Miss! M-ai dat gata.Meriti o multime de si nu un car ci sapte de . Esti geniala.
Uite aici si poza cu Dragos. Multumim
La multi ani cu fericire pentru Nicole si Andreeap si va rog sa scuzati intarzierea.
Fecian sanatate ursuletzului pufarina!
Si Cezara e racita. Vineri nici n-am mai dus-o la gradi. Am expediat-o la soacra-mea. Acum parca e mai bine. Noroc ca Dragos nu are nimic.
Cu timpul stau azi mai prost ca deh, sarbatorim 6 ani de casnicie, dar promit ca maine voi fi mai activa.
pt toata lumea
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
ancaurn spune:
Ah, votez si eu pt a pune poezia pe prima pagina.
POZE
Poze 2008
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker fecian, insanatosire grabnica la ursuletul-pufarina Mi-ai creat mustrari de constiinta, ca si eu am impresia ca-l tin pe David prea dezbracat, dar ce sa fac? Nici ca pe un eschimos nu vreau sa-l tin... Cand vad prin oras alte mamici cu bebei cam de aceeasi varsta si ii vad cu caciulita si gluga inchisa pe cap, imi vine rau. David uraste caciulitele si eu ii pun doar o gluguta lejera... Ma uit mereu la ceafa sa vad daca e cald si ma gandesc ca e ok asa... Iar noaptea il bag in sac de dormit, iar pe el are doar body si strampler/pijamaluta... Il (ca)calesc de pe acum, ce mai Bafta sotului, sa-i treaca repede urmele de la cazatura, si eu am cazut nasol de 2 ori pe scari pe aici (sunt tare lucioase, ca Mutti le curata de parca le-ar linge!) si aveam niste vanatai cat doi pumni pe fund Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
Draga Miss cred ca sunt datoare cu o explicatie. Eu sunt de acord sa nu cocolosesti copilul pana sa devina sensibil la orice, insa nu mi se pare normal sa il aduci in stare de hipotermie ca deh sa il calesti. Pentru ca in momentul in care l-am adus acasa era bocna de rece;era vanat tot. Tremura din toate incheieturile si abia dupa cateva ore la caldurica si-a mai revenit...Plus din cauza asta s-a stricat si la burtica...urland efectiv de durere. Pana la 3 noaptea s-a chinuit cumplit de dureri.
Mie logica si bunul simt imi spune ca puiul trebuie sa aiba un nivel termic confortabil: adica nici sa nu moara de cald, dar nici de frig.
Si el, ca si Davidutzu tau, in mod normal sta acasa in body si pijamalutza...atat. Iar afara, il imbrac in functie de situatie.
Eu mai mult decat orice urasc sa fiu superimbracata, acelai principiu il aplic si puiului meu. Dar ma imbrac in functie de cum e afara.
Pana acum l-am scos afara fara caciulitza, pentru ca in buggy e ii e ok fara(nici macat gluga nu i-am pus). Din cate stiu eu important e sa aiba piciorusele caldutze;stiu din experientza ca racesti mult mai repede daca ai picioarele reci.
...
In fine, la 800 de euro pe luna pentru 3 zile pe saptamana am pretentia ca sa imi dea copilul in aceasi stare in care l-am lasat: adica sanatos. Nu sa repar in 4 zile ce strica ele in 3.Nu mai zic nimic, ca ma enervez si e degeaba. Faptul e deja consumat.
Acum puiul meu mic se lupta cu mai multe: se pare ca vor veni curand si dintisorii. Are o gramada de galme in guritza, se freaca la gingiutze cu orice apuca. Cel mai evident pare o maselutza in partea de sus, deja ii simt coltisorul prin gingiutza.
Simonacip din pacate nu am cum sa nu il mai duc. Am contract pe un an de zile...pe care nu il pot anula. Asta e..va trebui sa lupt si sa le impun sa faca lucrurile asa cum vreau eu.
Daria bafta multa cu puiutii tai.Tare frumosi sunteti voi
Lorich saru'mana ...offf ...stii si tu cum e cu puiul mic si bolnavior.Tare as fi vrut ca nimeni sa nu treaca prin asa ceva.
Din pacate trebuie sa fug, ca puiul meu tuseste rau si plange...Daca l-ati auzi ce ragusit e, v-ar veni sa le ucideti si voi pe "educatoarele" alea.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
Lorich spune:
Si eu am vazut toate pozele de bebici! Ce copii frumosi mai avem...
Anca multa sanatate si Cezarei!
Felicia-Fecian eu am o mare frica de raceala! De cate ori ies in parc, am senzatia ca Robert e in fundul gol, numai mame cu copii cu gegi, caciuloaie etc. Am inceput sa-l imbrac si eu mai gros.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
MissParker spune:
fecian, scumpa, te-am inteles perfect, pe tine te-a deranjat pe buna dreptate ca l-au lasat pe pufarina sa devina bocna de frig (cum naiba de nu au vazut ca tremura??), dar eu citind ce-ai patit tu ma tot intrebam daca nu cumva si eu il las pe David prea golas... de-aia il tot controlez la ceafa... Nu mai spun ca mi se pare ca dai o caruta de bani ca sa il dai acolo... Of, eu cam atata primesc pe luna in astia doi ani in care voi sta cu el acasa... Traiasca Germanica! Va tin pumnii sa se faca repede bine... Stii ca si la noi tot o maseluta se profileaza prima? In stanga sus... Mai, ce-o fi cu copiii astia, de nu le dau intai dintisorii de jos din fata?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
YLARI spune:
Buna fetelor si de la noi!
Fecian, tare rau imi pare sa citesc ca pufarinul este bolnavior... Niste pumni din Romania ptr educatoarele criogenice...
Noi am ramas in Pantelimon ca a sunat socramiu sa ne spuna ca cei de dedesubt fac tot ditamai harmalaia, bormasini, ciocane, racaieli, etc. Imi pare bine, dar pacat ca e urat afara ca mi-e sila sa ies si pe balcon, eu sunt tare rea de frig. De aceea mi-e teama sa nu infofolesc prea tare bebeluna, nici nu stiu ce sa fac.
Pupam pe puputi si pe micul samurai, bine ati revenit!
Revin ca acum tre' sa-i dau sa pape la fetitza.
Fetelor, se face din ce in ce mai frumoasa, a inceput sa-i creasca si parul nu mai e asa de chelioasa, ce drag imi e de ea...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
dflavia spune:
ANCA felicitari pentru aniversare, LA MULTI ANI in casnicie si sa te bucuri de frumusetile pe care le ai in familie
Sanatate Cezarei si lui Dragos
Sper ca saptamana asta sa ne putem intalni ca deja nu mai pot.... m-am saturat de stat in casa.
Mami de Stefania 11.05.2008
Poze
dflavia spune:
Ah ... si bineinteles felicitari Miss pentru poezie, e superba m-am emotionat
Mami de Stefania 11.05.2008
Poze