Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daddy_O spune:

Fetelor,
Inainte sa investiti in umidificatoare, verificati care este umiditatea in camera copilului. Va recomand sa cumparati un higrometru clasic daca nu si unul digital este bun, pe care sa-l montati in zona in care sta copilul.
Nu uitati ca indicele de confort termic care se aplica si la copii nu trebuie sa depaseasca 80 de unitati ( indicele de confort termic=temperatura+umiditate).Valoarea la care confortul este optim este intre 60-65, de exemplu 40%umiditate+25% temperatura.
Un aer prea uscat poate da probleme de respiratie, la fel si un aer prea umed.

HTH,

daddy_o

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor, voi aveti umidificator? aveti ceva recomandari? am inteles ca e foarte important in sezonul rece! Poate il fac bine si pe Iuby de nas infundat cu ocazia asta!
Va multumesc!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna dimineata si de la noi !!!

In primul rand vreau sa-i spun La multi ani fericiti Andreei. Draga mea, iti doresc multa sanatate si sa te bucuri de cele doua printese .

Noi am fost ieri in targ cu Lizuca, care a ramas cu tati in parc si a dormit aproape non stop , cu o mica pauza in care i-a dat tati n biberon si apoi a adormit la loc. Ce sa spun, nebunie mare , super aglomerat si nu cine stie ce reduceri... Ne-am luat si noi cate ceva de toamn ca nu aveam deloc, puloverase, pantalonasi, caciulite, sac de dormit mai subtirel (la noi in casa e destul de cald iarna )o geaca dragutza, niste blugi. Am innebunit cu preturile astea, toate sunt atat de scumpe ... incredibil, un pulovaras 35-50 ron... pantalonasi peste 50 de ron... nebunie curata, dar... trebuia sa-i iau ceva mai grosut de iesit afara.Apoi am fost sa papam la o terasa si am mai stat si acolo vreo ora jumatate. Cert e ca Lizuca a stat afara ieri in jur de 4 ore si i-a placut tare mult, se imbujorase la obrajori, era tare dulcica. La terasa a stat in scoica pe masa, tare curioasa era de ce se intampla in jur, apoi a vrut in carucior si i l-am adus ce sa facem , incepuse sa chitaie...
Una peste alta cred ca am "spart" vreo 5 milioane la targul asta este adevarat i-am luat numai lucruri deosebite, de iesit afara, pentru casa avem destule, majoritatea primite, unele nici nu le-am imbracat inca. Iata o idee de business frate,intra putin material dar costa mai mult decat lucrurile de adulti.

Miss, la inaltime ca de obicei !!! Super poezioara !

va pupic !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Fetelor, avem si noi o problema mare... ne roadem manecutzele de nu se poate, trebuie sa o schimb de doua trei ori pe zi, tot timpul are manecutzele ude. De manutze nu mai spun, si le baga in guritza pana la cot. Ce solutie imi sugerati? E posibil sa-i apara dintisori? m-am uitat in guritza ei dar nu am remarcat nimic deosebit

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Elenuca,bine ai revenit printre noi...sper sa-si revina vremea si sa ne vedem in parc.Pupam LizucaSiSara isi roade manutele..nu cred sa fie dintisori,ci e legat de nevoia lor de a suge,nus tiu,dar toti fac asa....partea rea e la mine ca nu vrea suxeta,ii dadeam sa o roada pe aia
Simona.....ref.la cartonas?????
Intrebare:Sara nu prea intinde manutele la jucarii,nu le prinde si nici nu incearca sa le duca la gurita.e normal sau trebuia deja s afaca asta?
Sotul mi-a facut o surpriza si azinoapte la 23.30 era acasa,la timp sa ma pupe de LMA
Sara mi-a cam tusit aseara..totusi cred ca se ineaca cu ceva....mucisori,poate i se usuca gatul...daca continua asa,luni iar la medic.
azi dimineata am fost cu ele la impartasit
cam atat deocamdata
mai vb

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata!!!multumim cleo de cafea!!!a mea e mai mult lapte cu cafea!!!!!!am inceput si eu sa beau cola, cafea, ceea ce nu beam cand alaptam!!!de vreo 3 zile Amelia mananca exclusiv praf!!!gata s-o dus si lapticul meu!!!si tot asa la 4 ore papam!!!noaptea o dormim de la 22 la 7!!!se mai trezeste la 4 dar ii bag suzi si adoarme la loc!!!sau cateodata ii dau ceiuc!!!un ingeras ce sa mai...acu sta cu taticu in patut si gangureste!!!si cu jucaria ei!!!!la noi tot frig e si ploaie!!!nu am iesit cu ea decat aseara pana la carrefour!!!si a adormit piticania in el!!!cum zice-am cuminte foc!!!

despre operatia la ochi nu pot sa mai fac nik!!!nu a fost nici un contrac, nici o factura!!!doar un bon de casa!!!si atata mia zis dr. ca s-ar putea sa nu imi reduca de tot vederera la 0 ci sa mai am un +2 ceva...asa ca sanse de recuperare ...zero!!!

miss uite de la "famelia" noastra multi si un car cu !!!o poezie bestiala!!!sper sa fie pe prima pajina!!!!

elenuca sa stii draga ca si Amelia isi suge manecutzele non stop!!!si mor de ciuda ca pe suzy nu io trebe!!!manuta e mai dulce!!!cat despre dintzi nici noi nu-i avem inca!!!asa ca rabdare ca si noi cred ca am facut la fel!!!

mi_bebelina incearca ceai sau suzy daca se trezeste!!!si daca e in patut nu o muta ca atunci se trezesc ei de-a binelea!!!eu mi-am pus un scaunel langa patut cand ii dau ceiuc, nu o ragai , nu o schimb decat daca miroase a kk si adoarme la loc!!!!si sper sa nu se mai trezeasca!!!

andreap scuze intarzierea un sincer si calduros " LA MULTI ANI!!!"

puputi bine ati revenit si sa va fie de bine crestinarea!!!

pentru toate!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

Elenuca,bine ai revenit printre noi...sper sa-si revina vremea si sa ne vedem in parc.Pupam LizucaSiSara isi roade manutele..nu cred sa fie dintisori,ci e legat de nevoia lor de a suge,nus tiu,dar toti fac asa....partea rea e la mine ca nu vrea suxeta,ii dadeam sa o roada pe aia
Simona.....ref.la cartonas?????
Intrebare:Sara nu prea intinde manutele la jucarii,nu le prinde si nici nu incearca sa le duca la gurita.e normal sau trebuia deja s afaca asta?
Sotul mi-a facut o surpriza si azinoapte la 23.30 era acasa,la timp sa ma pupe de LMA
Sara mi-a cam tusit aseara..totusi cred ca se ineaca cu ceva....mucisori,poate i se usuca gatul...daca continua asa,luni iar la medic.
azi dimineata am fost cu ele la impartasit
cam atat deocamdata
mai vb

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Unde mergeti la impartasit?Trebuie sa mergi in fiecare sapt sau e suf o data pe luna?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Salutare, fetele!

Scoatem si noi capul la lumina. noroc cu Miss si cu poezia ei. tare frumos ca te gandesti tu la toate fetele si la toti bebitzii. eu cred ca tu esti un factor catalizator pt odiseea noastra. suntem niste norocoase cu tine.

si sa urez si eu La Multi Ani! lui Nicole si Adreei. Sa fiti sanatoase, fetelor, sa fiti iubite si sa iubiti si sa va fie toate viatza numai o bucurie!

eu sunt in continuare super super strsata la munca. am de explicat niste rezultate si nu stiu de ce dau asa. in plus saptamana asta am avut si de predat un curs. asta imi mai trebuia. iar acum doua saptamani am fost si singura acasa, sotul a fost plecat in norvegia pt o saptamana. am fost cu moralul la pamant, mai ales ca a fost si ziua lui in acea staptamana si nu ni s-a mai intamplat sa ne petrecem zilele de nastere separat. asa ca am tras o portie de plans, ca sa ma descarc. si la toate astea, mi-a mai zis si alex de vreo doua-trei ori: "mami, mie imi este tare tare dor de tati".... uff....
in fine, a trecut si asta. acum ma bucur ca au plecat baietii la piscina, teodora doarme si am si eu cateva momente de linsite inainte de a ma apuca de curatenie. momente pe care, evident, le petrec cu voi.

ce sa va mai povestesc despre mandra mea? am inceput sa ii dau merisor la masa de la ora 10 si este o mare mare bucurie pt ea. nu stie inca sa inghita bine, dar face progrese de la o zi la alta. ma bucur ca ii place tare mult, chair ne cearta daca nu ne grabim cu urmatoarea lingurita.

deci as putea spune ca am inceput diversificarea. cam de capul meu, ca inca nu mi-a dat doctora schema de diversificare si stiu ca este putin cam devreme, dar eu as vrea ca atunci cand plecam in chile sa o las pe soacra cu directive clare si sa nu introduca ea nimic. vreau sa o urmaresc eu, sa vad cum reactioneaza.

in continaure ne muncim cu lapticul de tzitzi. ma mulg si incerc sa ii asigur toata cantitatea de care are nevoie peste zi, dar este destul de greu. noroc ca ma ajuta si ea si mananca putintel peste zi. cand sunt acasa, bea direct de la sursa. sper sa pot sa o duc asa pana la jumatatea lui noeimbrie, cand o sa aiba aproape 7 luni.

altceva.... este o bucurie tot timpul, dar mai ales cand este odihnita. rade in hohote, nu il scapa o secunda pe alex din ochi, iar el o iubeste de moare. o pupa, are grija de ea, este un dulcel. cand este mai aproape de ea, teodora intinde mana sa il prinda pe alex. am bagat-o si in cada cu alex si cu sotzul. este asa o bucire pe ea, da din picioare si stropeste. si il impinge pe alex cu picioarele. doamne, sunt o bucurie copiii astia si numai cine ii are poate sa inteleaga. cand ii vezi, uiti de toate problemele si nu te rogi decat sa fim sanatosi cu totii, sa putem sa avem grija de ei, ca restul nu mai conteaza.
eu saptamana asta am auzit numai vesti trisete. unul dintre profesorii mei de la amster de aici a murit de cancer limfatic la 47 de ani, o alta tipa de 29 de ani numai ce i-au descoperit un cancer limfatic in stadiu destuld e avansat. si cand ma gandesc ca are acasa o fetita de varsta lui alex.... am zis ca trebuie sa ne bucuram de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi ca niciodata nu stii ce te asteapta a doua zi. in fine, nu vreau sa va prost dispun, am fost eu destul de data peste cap cateva zile. dar trebuie sa fim mai optimisti.

ok, trebuie sa inchei intr-o nota mai optimsita. aici este soare si frumos, zi de toamna rece dar insorita, miroase a toamna si frunze uscate. dar parca tot nu este ca mirosul de toaman de acasa, de castane si frunze ruginii din trivale (andreap stie despre ce vorbesc). oricum, incercam sa profitam de fiecare zi insorita, asa ca ma duc sa termin curatenia pana vin baietii mei acasa de la piscina si apoi o tulim in parc sa ne inrosim nasul de la soare (sau de la frig?).

aaa, fetele, daca faceti colajul de poze, sa ne "bagati" si pe noi. eu nu am pus poze pe contul comun din lipsa de timp, dar o sa incerc sa imi pun pozele la semnatura. apropo, daca mi-ar explica cineva cums a fac, as fi tare recunoascatoare. stiu ca s-a mai explicat si am citit de fiecare data si am incercat sa retin, dar eu sunt cam straina de tainele computadorului asta, nu stiu sa fac decat ceea ce fac zilnic, intra in rutina, altfel.... sunt tufa.

pupici si o duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ziua buna, fetele mele! Ma bucur mult ca v-a placut poezioara mea. Daca vor fi de acord majoritatea, o punem pe prima pagina... Nu de alta, dar e mai actuala si avem si linkuri cu poze la bebei in spatele numelor.

Noi azi am dormit de voie. Bebe David a cerut laptic aseara la 11, apoi la 2:30, iar pe la 4 l-am pus pe burtica (avea dureri de burta) si a dormit neintors pana la 7! I-am mai dat acum, la 11 fara ceva, si – dupa ce il schimbasem cu o jumatate de ora inainte – dumnealui s-a kkt in ultimul hal, a patat si body-ul si pijamaluta Asa ca l-am schimbat din nou, acum e fresh-fresh!! Crusta aia de lapte de pe cap nu vrea sa se duca, a naibii, orice i-as face... Diseara, inainte de baita, am sa-i las uleiul in par mai mult, apoi incerc sa-i scot cojitele cu un pieptene, dupa care il spalam pe capsor...

Ah, uitasem sa va zic ca am avut inca o discutie (pacificatoare oarecum) cu Mutti, ca ea suporta f.f.f. greu conflictele. I-am explicat ce si cum, ca ne putem spune in fata ce ne deranjeaza fara ca asta sa insemne ca ne uram de moarte sau ca gata, rupem relatiile definitiv, i-am spus ca astept sa-si schimbe atitudinea fata de mine si fata de David, i-am explicat ca ma deranjeaza ajutorul oferit agresiv, ca ma deranjeaza mutrele ei ultrasensibile si modul cum ia totul personal si te face sa te porti cu ea ca si cu un ou, ma deranjeaza ca vine cu pretexte cand ea de fapt vrea sa-l vada pe David, i-am spus ca pe viitor – daca vrea – i-l aduc cand vreau eu, cand pot eu, ca nu va fi nici o regula, nu are voie sa astepte nimic si trebuie sa fie si f. flexibila (adica s-o intreb cu 30’ inainte daca vrea sa iasa cu el). A parut sa inteleaga. Sunt convinsa ca nu a inteles cu adevarat, daca ea gandeste si acum – dupa atatia ani – ca terapeuta i-a luat copiii!!!! Dar macar mi-am deschis o portita pentru ca pe viitor sa-i atrag atentia in mod direct si spontan cand ma deranjeaza ceva, sa-i spun „Mutti, iar incepi cu chestii din astea??“... Sa speram ca macar mie imi va aduce liniste sufleteasca acest armistitiu...

ache, misto pozele cu palatul! Sa stii ca si eu l-am ciupit o singura data pe David cand ii taiam unghiutele cu unghiera, nici n-a plans, saracutul de el... De acum incolo am sa-i pilesc colturile cu pila, ca se tot zgarie pe fata, ieri chiar si-a dat sangele pe nasuc cu un colt de unghie pacatos Forfecuta e de rahat, ca merge doar cand sunt unghiile deja mult prea mari

fecian, insanatosire grabnica la ursuletul-pufarina Mi-ai creat mustrari de constiinta, ca si eu am impresia ca-l tin pe David prea dezbracat, dar ce sa fac? Nici ca pe un eschimos nu vreau sa-l tin... Cand vad prin oras alte mamici cu bebei cam de aceeasi varsta si ii vad cu caciulita si gluga inchisa pe cap, imi vine rau. David uraste caciulitele si eu ii pun doar o gluguta lejera... Ma uit mereu la ceafa sa vad daca e cald si ma gandesc ca e ok asa... Iar noaptea il bag in sac de dormit, iar pe el are doar body si strampler/pijamaluta... Il (ca)calesc de pe acum, ce mai Bafta sotului, sa-i treaca repede urmele de la cazatura, si eu am cazut nasol de 2 ori pe scari pe aici (sunt tare lucioase, ca Mutti le curata de parca le-ar linge!) si aveam niste vanatai cat doi pumni pe fund

CamiM, gata, am salvat linkul si cum apuc, bag si pozuta cu Sabinuta!

puputi, hai ca te-am scos si pe tine din barlog cu poezia Da’ sa vii mai des, ca nu pot sa fac una la fiecare saptamana!! Bravo pentru botez!! Aveti totusi un program frumos, la noi inca variaza destul de des... Am salvat si o poza mai recenta cu Shintaro, s-o inlocuiesc pe cea veche...

simonacip, zi si mie de unde ti-ai tras frumusete de avertisment, ca ma intereseaza

elenuca, si David isi suge la greu pumnisorii si mai nimereste si cate o manecuta. As zice ca apar dintisorii, mai ales daca si baleste la greu... Vai de tzitzi ale noastre... Sau poate e doar descoperirea de sine, cum zice terapeuta mea. Oricum, eu la pumnisori il las, numai degetul mare i-l scot mereu...

Melly, m-ai dat gata cu expresia „ca pe suzy nu i-o trebe“, eu care mi-s bucuresteanca get-beget nu prea am avut contact cu dialectele, nici nu as sti sa le identific ca lumea, dar asa de mult imi plac... Prin 1987 am fost pe la Otelu Rosu o saptamana si deja ma intorsesem cu accent banatean, asa mi-au zis ai mei...

DanaH, uita-te si pe tine la apel, bravo! Bafta cu stresul la munca si bine ca a trecut depresia! Si mie mi-a fost doua zile mai rau, dar de cand lucrez la poezie mi-a revenit buna dispozitie total!! Acum parca imi lipseste ceva, dupa ce am postat-o... Pozele le pui asa: [url = „link cu poze“] titlul preferat de tine [/url] - si scoti toate spatiile dintre semne. Sper sa te descurci, doar prima data e greu.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Miss multumim! Aici sunt pozele cu Eli!
Cred ca ai uitat Dianele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Am vazut toate pozele din poezioara!

Mergi la inceput