Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La capitolul urmator punem poezia in locul celei de acum? Sau o punem de acum?

Ancaurn, felicitari si casa de piatra in continuare!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

suntem si noi pe fir! in primul rand jos palaria pt miss parker nush cum mai ai timp de compus, dar esti o adevarata artista!!! si cu poze si cu poezii...bravo

vad ca ylari intreaba de umidificator...ti-au raspuns fetele, dar iti spun si eu. inainte sa-ti iei, verifica intai daca ai nevoie de el. eu am luat de la baby expo un umidificator marca Layca, cel sub forma de broscuta testoasa, cu abur rece. si pe langa asta, am luat si ceasul de la tygex despre care vorbea cineva pe forum..nu mai stiu cine, scuze. imi arata ca aerul e bun, incadrat in zona de confort. nu am folosit umidificatorul pt ca avem umiditatea ridicata noaptea, deci, nu e nevoie. ma gandesc dupa ce or da drumu la caldura se usuca aerul si il voi folosi atunci, altfel, am dat banii degeaba. oricum, l-am gasit redus, am dat 160 ron si vad ca e 260 pe net, sau cam asa ceva.deci, pana nu iei ceas d-ala nu da banii degeaba. ceasul e 22 ron tot la baby expo am gasit..

cat despre colaj, e o idee buna, dar cine-l face, sa anunte sa dau si eu o poza cu fatza mai de doamne ajuta..

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

suntem si noi pe fir! in primul rand jos palaria pt miss parker nush cum mai ai timp de compus, dar esti o adevarata artista!!! si cu poze si cu poezii...bravo

vad ca ylari intreaba de umidificator...ti-au raspuns fetele, dar iti spun si eu. inainte sa-ti iei, verifica intai daca ai nevoie de el. eu am luat de la baby expo un umidificator marca Layca, cel sub forma de broscuta testoasa, cu abur rece. si pe langa asta, am luat si ceasul de la tygex despre care vorbea cineva pe forum..nu mai stiu cine, scuze. imi arata ca aerul e bun, incadrat in zona de confort. nu am folosit umidificatorul pt ca avem umiditatea ridicata noaptea, deci, nu e nevoie. ma gandesc dupa ce or da drumu la caldura se usuca aerul si il voi folosi atunci, altfel, am dat banii degeaba. oricum, l-am gasit redus, am dat 160 ron si vad ca e 260 pe net, sau cam asa ceva.deci, pana nu iei ceas d-ala nu da banii degeaba. ceasul e 22 ron tot la baby expo am gasit..

cat despre colaj, e o idee buna, dar cine-l face, sa anunte sa dau si eu o poza cu fatza mai de doamne ajuta..

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Multzam fain!!!

Eu ma indop cu... o prajitura Mocca!!!!!! Mi-a luat tata, a trecut pe la Potcoava si ii povestisem eu de praji si mi-a luat!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

sara buna si de la noi!

Mateiut vad ca are iar mucisori, imi vine sa mor, stau si-i scot si-i pun apa de mare. oricum, nu are ca data trecuta, mai mult se aud decit sa-i pot scoate. Vremea asta turbata...oof, ne da peste cap.

Elenuca, sa-ti fie de bine cumparaturile, scumpi copilasii nostri, intr-adevar: si la propriu si la figurat...

Andreeap, Miss, oof, ce mai conteaza de unde m-am ales cu avertismentul? Tot eu sunt.Stiti ca am si eu niste idei la care tin( si fixe pe deasupra, dar cine n-are??), ei bine si m-a pus stiu eu cine sa intru pe alte subiecte si nelegandu-ma nimic de oamenii respectivi (nici macar o idee!!!)m-am apucat sa ma incontrez cu ei..La care o tipa a cerut ajutor de la moderator impotriva mea, desi chiar mesajul ei in care solicita ajutorul ar fi fost de observat!!Poate unele dintre voi n-ar fi de acord cu mine pe subiectul respectiv (nici tu , Miss). dar de voi ma leaga o gramada de chestii si va iubesc neconditionat!!

Fecian, off, ce rau imi pare ca tot trebuie sa mearga la cresa puiul, dar trebuie neaparat sa vorbesti cu ele sa ti-limbrace, nu se poate aita dezinteres..

Eu m-am vazut cu Elenuca acum 2 zile si Matei mi-a urlat de numa aproape tot timpul (el care era linistit si dormea de regula) Am cautat motivele si am ajuns la concluzia ca din cauza ca am mincat salata de varza cu otet...Deci colici la 5 luni, dar alt motiv nu am gasit...De ce ieri a fost cuminte si a dormit toata ziua?? Si azi la fel?Si urla adica si in brate, m-am pus sa-i dau si san in parc (eu care nu fac asta de regula!!)Si tot urla si nu voia sa-l ia...Deci am ramas la ideea ca de la varza aia a fost..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna seara dragi mamici si pitici.

Pt ca draga mea familie a hotarat sa-mi dea liber azi, adica sa ma lase sa fac ce vreau eu (intre noi fie vorba, sotzul din dotare ar fi sarbatorit intr-un fel... dar l-au sabotat comunistii), am jucat cat am jucat piticot, am hranit bebe, l-am culcat si am lucrat ceva.
1-aici
2-aici
3-aici

Astea sunt doar ciorne. Din pacate nu am reusit sa salvez pozele celor care le aveau pe Webshots. Nu stiu de ce. Va rog sa puneti cate una pe Picassa si sa-mi dati link-ul. Am folosit pozele din poezia lui Miss. Daca doriti alte poze care va plac mai mult, trimiteti-mi link-ul. La fel astept poze de la celelalte fete care nu-si gasesc bb-ii in colaje. Astept si sugestii referitor la asezarea pozelor, culoare fundal (eu am lasat-o alba in ideea ca incet incet se va umple), sau orice altceva.
Am grupat copilasii in functie de luna in care s-au nascut, ca altfel nu mai incapeau. Oricum, mi-e ca vor fi doua colaje cu cei nascuti in mai. Idei? Idei? Idei?

POZE
Poze 2008

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Sevus fetelor!

Intr-adevar sunt superbi puiutii odiseei noastre!!!

Simonacip, noi te iubim si cu avertisment

Fecian, Simonacip sanatate puiutilor vostri!!!

Nici eu nu prea stiu cum s-o imbrac pe Stefana. Ieri a fost frig frig, azi e o idee mai fain. Astept sa se trezeasca si vreau sa ies cu ea, aici e 2.20 dupa masa.
Asta noapte iar s-a trezit de 4 ori pt papa dar incep sa ma obisnuiesc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Wow, Anca, SUPERB!!!!! Ia zi, cu ce program le-ai facut?? Ca vreau sa fac si eu un colaj din asta cu poze de-ale lui David...

Simo, da, noi te iubim si cu avertisment!! Si, indiferent de subiect, eu pot sa cad de acord cu cineva drag ca in anumite privinte nu se poate cadea de acord, iar asta nu-mi scade parerea buna despre persoana respectiva... Eram curioasa, caci si eu am avut un avertisment candva (da' verde ) pt. ca o ironizasem pe una care ma ataca la modul cel mai agramat cu putinta

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Miss programul se numeste Wondershare Photo Collage Studio si il am de la Dflavia. Poate ti-l trimite pe mail daca vrei, cu instructiunile de instalare. Ca eu nu m-am prins cum se face pana nu mi-a spus la tel pas cu pas. Dar e simplu de lucrat in el.

POZE
Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaurn

Buna seara dragi mamici si pitici.

Pt ca draga mea familie a hotarat sa-mi dea liber azi, adica sa ma lase sa fac ce vreau eu (intre noi fie vorba, sotzul din dotare ar fi sarbatorit intr-un fel... dar l-au sabotat comunistii), am jucat cat am jucat piticot, am hranit bebe, l-am culcat si am lucrat ceva.
1-aici
2-aici
3-aici

Astea sunt doar ciorne. Din pacate nu am reusit sa salvez pozele celor care le aveau pe Webshots. Nu stiu de ce. Va rog sa puneti cate una pe Picassa si sa-mi dati link-ul. Am folosit pozele din poezia lui Miss. Daca doriti alte poze care va plac mai mult, trimiteti-mi link-ul. La fel astept poze de la celelalte fete care nu-si gasesc bb-ii in colaje. Astept si sugestii referitor la asezarea pozelor, culoare fundal (eu am lasat-o alba in ideea ca incet incet se va umple), sau orice altceva.
Am grupat copilasii in functie de luna in care s-au nascut, ca altfel nu mai incapeau. Oricum, mi-e ca vor fi doua colaje cu cei nascuti in mai. Idei? Idei? Idei?

POZE
Poze 2008

Ce frumos! O sa pun si eu maine poze recente!!

Gabitza Maine vreau sa comand cate ceva. Tu de la ce ai comandat? Sunt ok masurile?

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Scriu doar putin ca imediat ma striga fata (acum sta in patut si maraie)

MissParker jos palaria .E super balada
ancaurn superbe colajele.

O noapte frumoasa .

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput