Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 8
ardeiash spune:
Nora: imi pare tare , tare rau.. insa sa crezi mereu intr-o minune .. ca se va-ntampla.. multa sanatate mamei .. iar tie putere, cura, rabdare si multa credinta
carmen: of si iarasi of bicicleta mea insemna pentru mine cam ce-nsemana pentru tine masina ta.. d-aia plang asa.. ma deplasam gratuit cu ea iar acum aveam mare nevoie de asta sa ma deplasez gratuit. cum era o bicileta solida nici n use strica, deci nu bagam bani in ea.. si nici benzina
of si iar of
s-auzim numai de bine! si
scumpi spune:
Va multumesc mult de tot pt. mesaje, tel., sms-uri, sunteti fete super de super si ma bucur muuult ca va am. Si multumesc mult fetelor ce mi-au cantat de la seara rom., la 12 noaptea, a fost o adevarata surpriza.
Sunt feri!
Pupici, o duminica minunata!
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
carmita_baby spune:
Nora, cred ca numai tu sti ce-i in sufletul acum! Mult succes in urmarea tratamentului!!!
Ardeiash, ma eu nu zic ca nu e o pierdere, bicicleta aia insemna mijlocul tau de transport, insa daca economisesti un pic, iti poti lua o alta bicicleta. Nu ai ce sa faci, se poate intampla oricui.. Noua ne-au furat de 2 ori bicicletele, 4 biciclete scumpe, odata din Olanda, odata din Belgia, chiar din imobilele in care locuim de ambele dati, asta e viata. Uite mama Mikului este la urgenta, aia da problema adevarata. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Scumpiiii, la multi ani, sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de baietii tai cei dragi
Nora, imi pare tare rau ca mama ta are iarasi probleme. Este crunt cand cei apropiati sunt bolnavi si suntem atat de neputinciosi in fata bolii. Sper ca totusi o minune sa se intample si sa-i fie bine mamei tale. Va doresc la toti multa sanatate si putere sa luptati imotriva bolii si necazurilor.
Ardeiash, iti inteleg disperarea si supararea ta. Of, tocmai bicicleta aia care era baza la tine!!! Sper ca o sa poti sa-ti iei alta cat de curand si sa uiti repede necazul asta.
Dragelor, am pus pozele de la seara romaneasca pe contul nostru.
Lucica, te felicit pt organizarea acestei seri speciale. Ne-am simtit foarte bine, am mancat de-am zis ca explodez, fasolea lui Ioli a fost delicioasa, sarmelele la fel iar ambianta super.
Sper ca nu i-am speriat pe belgienii de acolo cu verva noastra si dansul nebun. Dar asta e, cand se intalnesc pralinele n-are cum sa iasa altfel.
S-a vazut cat efort ai depus ca totul sa iasa asa cum trebuie, n-ai uitat nici un amanunt, chapeau
Eu azi me refac dupa ziua de ieri cand am vizitat Brugge pe o zi insorita. Intr-adevar Bruggee un oras foarte frumos. Am si shoppuit un pic iar spre seara am mers in Brussel unde am luat cina la un restaurant marocan. A fost atat de bine in acest weekend!!! Azi Swa a plecat cu niste prieteni cu motocicletele, colinda prin Ardeni dar eu n-am mai avut resurse sa-l insotesc asa ca stau acasa si trebaluiesc.
Acum va pup pe toate, sa dea Domnu sa fie bine la toata lumea si va doresc o saptamana ce vine plina de lucruri bune.
ardeiash spune:
fetelor ce ma bucur ca v-ati distrat.. v-am trimis ganduri pozitive!
carmen: ai dreptate ma .. nu zic ca nu ai dreptate.. insa tot sunt suparata tineam mult la ea... si-apoi treaba cu economiile .. stii si tu.. faci economii cand ai venituri .. da o sa treaca..
imi ziceam sa fac apel la ai mei sa-mi iau una noua .. ca acusica vine ziua mea.. , dar daca p-aia veche mi-au furat-o parca mi-i frica de una noua
va pup
Mihaela1171 spune:
Buna seara pralinutze!
Scumpi, desi am vorbit si la telefon in....dimineata cu pricina, iti mai spun inca odata La Multi Ani, sa fii fericita alturi de familie si sa va bucurati de Sebastian
Miri si Nora imi pare tare rau pentru ca trebuie sa treceti prin momente atat de grele, si va doresc din tot sufletul putere si sa fie bine, si sa reveniti cu vesti bune; nu va pierdeti speranta....
Ardeiash stii ca este vorba romanului.....sa nu-ti dea Dumnezeu cate poti sa duci.....dupa ce aveati destule necazuri cu masina si cu situatia actuala.....mai vine si bomboana pe coliva...; dar lasa ca poate tot raul este spre bine, si rasare si soarele pe strada ta, nu-ti pierde speranta.
Oana felicitari pentru obtinerea cetateniei, sa fie intr-un ceas bun!
Lucica felicitari penatru superba seara de vineri, organizarea a fost super, noi ne-am simtit extraordinar, si sper ca....nu am suparat pe nimeni, dupa cum spunea si Bepii. Multumim si apreciem efortul depus!
Iar Carmita sic sic ca eu.....am fost pupata la perinita dar....sunt supa ca nu am mai apucat eu sa pup pe cineva
Acum va las, ma duc sa-mi fac bagajele, caci maine plec in deplasare
Pupici tuturor
ardeiash spune:
saru mana carmencito.. ce ma fac eu fara voi?
tocmai vroiam sa-mi editez mesajul precedent. .sa zic ca dadusem copy- paste la plansete.. d-aia erau asa de multe...
doar ce vazusem ca mi s-a furat.. si eram sub influenta faptului.
m-am plans si pe rombel ca am ramas fara ea si stiti ceva? s-a oferit o tipa pe care nu o cunosc.. sa mi-o dea pe-a ei.. nu-mi venea sa cred, acum mi-a scris un mesaj si mi-a zis ca nu a glumit.. numa ca e la anvers. .acum am alta problema: cum aduc bici de la anvers?? ce ziceti de asta??
miha: drum bun .. si nu mai fii suparata... lasa ca o sa vezi lucruri frumoase acolo.. promite-ne ca mergi sa vizitezi ceva , ca sa fie mai usor..
ralcat spune:
Ardeiash, in primul rad vreau sa-ti multumesc tare mult pentru ajutorul dat, am reusit sa-mi gasesc un locsor provizoriu de stat datorita tie , esti un mare suflet.
Si in al doi-lea rand, vezi, ca nu te lasa Cel de Sus cand ai nevoie?
Pup mult si tin pumnii sa aduci noua bicicleta in regula.
Raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
ardeiash spune:
fete.. sunt muta: tocmai am primit a 2-a bicileta pe rombel, ,de data asta din bruxelles..
ralcat: ma bucur daca ai reusit. sa fie cu noroc! bafta multa si da sfoara-n tara cand vii