Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 7
ror spune:
Scumpilici, sa cresti mare, mare, mare si fericire cat carul alaturi de puiutul tau cel mic si Jos. Iti doresc cat mai multe momente de bucurie si realizari de acum incolo si distractie maxima astazi.
LA MULTI ANI!!!!!
ror spune:
Fetelor, se vede ca v-ati distrat la seara romanesca, acum dormiti toate ai?
Si ia ziceti cum a fost, asa, asa, asa, asasau asa?
Scumpi, ptr tine, ca nu am gasit iconurile inainte.
anamana123 spune:
SCUMPI, la multi ani, sa fii fericita langa baietii tai o suta de ani! te pupam mult, mult de tot
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
carmita_baby spune:
Scumpiliciu` lu` mama la multi ani!!! Iti doresc din inima tot binele din lume, sa fi o sotie fericita, o mama fericita, o femeie fericita!
Iar tie Denis de Taniuca iti urez ca druml vietii sa te duca nici mai mult, nici mai putin, decat acolo unde vrei tu, in asa fel incat sa fi implinit pe toate planurile La multi ani!!!
Motatelor a fost super ieri, dar am si eu un ooooooof, nu m-a invitat si pe mine nimeni la perinita, ca sa ne pupam
Lucica felicitari pentru organizare, singurul lucru ptr. care imi pare rau e ca tu saracuta te-ai facut in 4 parti, in asa fel incat nu ai mai avut timp de tine deloc. Dar eu iti trimit un maaaaaaaaaaaaaare si o si-ti spun ca`s mandra de tine.
Iolanda ma bucur ca erai si tu acolo, esti o fata de gasca.
Pup pe toate dulciurile din cutie
Mello motanelul iubit
oanademunck spune:
La multi Ani Scumpi!!!Prima zi de nastere aniversata ca mamaDai cu lapte ca nu pot sa zic da-i cu vin!!Sa fii fericita si voioasa!
Io-s mort de oboseala si ma dor picioarele si nervii (picioarele de mers si nervii de la calculator)
Bei, am ras azi de-am murit la munca!Am avut 4 ore de check-in la Thomas Cook, numai charter charter charter booonn, am avut 6 zboruri si 8 destinatii primul zbor fiind spre Corfu cu PLECARE la 06.00. Pe la 6.45 apare o madameke, un neneke si un pui de catzeleke foioske. Intreb partea feminina a familiei unde se duce (proasta eu) ca raspunsul este la Hotelul 'Beniietske' Bon Bon da unde exact pe planeta se situeaza lacasul asta: A, in Corfu!naspa, zic avionu e deja lansat la aer a timp!!
Madameke: Bon pai sa-mi dati banii inapoi!
io: Io n-am duceti-va la tiketing!
Fomenia: pai eu n-am treaba cu tiketing io cu dumneavoastra am!
Si urmùeaza o discutie aiurea in care ea imi arata alb pe negru ca pe bilet scrie gresit (cum de fapt scria gresit si anul trecut cand a mai pierdut o data avionul)Pe belet scrie 06.00-0935 deci ea e la timpII explic eu ce si cum ce e cu orele la cat tre sa fie la check-in......la care la un moment dat babeteke zice: Ui, unde mi-e catzelul??Avea un amarat de catzel alb si ala neregulamentar trantit intr-o sacosa.;catzel care se evaporase ca parfumu babei in narile mele....io singura la check-in ca ramasesem doar sa inchid zborurile, aveam toate documentele si programele deschise deci nu puteam sa plec de bezmetica dupa cutzi....pleaca madameke si barba-su, in fulla isterie, cu surle si trambitze..;[iarta-ma]Strigand Bonjo Bonjo(ma intreb acum daca cainele stia ca il cheama asa)Raman eu singura imi vad de treaba dau sa ma intoc sa-mi pun etichetele in cutie, cand cine statea dupa cutie si aparatul de printat etichete...Bonjo, catzel cu sperantze de pasager la Corfu!!!!!Pana la urma s-a reunit Adams family da ooo maaareee ametzeeeallla in familia aia!ideea e ca pana la urma tot ajung la destinatie in dupa-amiaza asta!
zmuahh
carmita_baby spune:
Oana vad ca i-ai dat pana la urma de cap calculatorului
amuzanta povestea e bine cu totul se termina cu bine...
Scumpi cand poti spune-mi si mie daca ai primit ceva azi, ca te-as suna insa nu vreau sa te pun la cheltuieli inutile. Sper ca te-ai distrat bine
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
mi-au furat bicicleta...
ce ma fac acum? ma ajuta sa nu mai platesc transportu asta cumplit de scump in comun...
n-o sa aiba grija de ea.. era violeta si frumoasa.. saracuta.. cine stie pe ce mana a intrat.. of si iar of..
of si iar of... uf .de un mai cumpar eu alta cum??
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Ardeiash imi pare rau de bicicleta ta, insa nu e un sfarsit de lume ma... Se gasesc biciclete si la 50 de euro. Sincer cand ti-am vazut mesajul am crezut ca s-a intamplat ceva naspa rau de tot.
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Scumpilica, La multi ani, sa te bucuri de baietii tai si sa fii mereu fericita.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Nora spune:
Dragelor, iaca si eu p-aici!
Scumpilici, La multi ani fericiti cu sanatate si noroc, sa-ti traiasca ingerasul si sa-l vezi crescand frumos si fericit !
Miri, am citit despre problemele cu mamica ta si ma doare sufletul pentru tine, sa dea Dumnezeu sa fie bine si tie, multa putere.
Madi, multa sanatate pentru Dominique, sper ca e deja la trecut problemuta ei!
Eu-s cam necajita ca tumoarea mamei a inceput sa recidiveze... a reinceput chimioterapia si acum doctorii ii ofera o solutie experimentala la nu-s ce clinica din Berlin. Inca nu am detalii, nu stiu nimic ce si cum dar stiu ca daca se va merge pe varianta asta totul va trebui sa se deruleze rapid...Pacatoasa asta de tumora cand incepe sa creasca e rapida si agresiva si, daca a re-aparut in acelasi loc ca inainte, o operatie clasica nu mai e posibila... Oof.
Va pup pe toate tare, tare