Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetelor, nu am mai pus mana pe computer pan acum ca am fost ieri cu « studentii » in La Roche si Durbuy. Va anunt ca Iolanda s-a convertiti in ale hinduismului.si ca si-a luat « sari » si s-a promenat asa prin Durbuy, fericita ca nu se uita lumea ca la urs, spre deosebire de acasa. Cate stie fata asta despre India si Hara Krisna's, amaai! S-a simtit in elementul ei printer enoriasi. Si baietii au socializat cu niste fete de la seminar.
(La 1 km de Durbuy se afla Septon, localitataea in care se afla un castel al gruparii religioase, Hara Krisna. Este oferit de catre Gerge Harrison acestei religii, la inceputul anilor ’90. E demn de vizitat.)

Fetelor, seara de vineri a avut o atmosfera pur romanesca, care a convins si pe cei mai tepeni belgieni sa se intoarca la petrecere (vezi consulii onorifici).
Carmen, bineinteles ca ai facut furori nu numai printe cei din paranteza, dar prin toata suflarea. Florinela e lulea dupa tine, numai contenea cu laudele : « fata asta are un par magnific, si nu numai parul, ci are si un corp frumos, e un tot unitar ». Si ea nu vinde laude gratuite. Consulul onorific, ala de are legaturi cu Marocul, a fost lasat cu gura cascata si cred ca a vazut multe la viata lui.
Bepii, nu am apucat sa deschid cadoul la petrecere, insa acasa a fost primul lucru care l-am facut si am ramas paf si cu el la gat. Iti multumesc foarte mult. E asa de frumos si de potrivit mie de numai tu erai in stare de o asemena prestatie. Ma bucur ca ati ramas si a doua zi in Bruges, sunt asa de multe de vazut si de vizitat si cu ocazia asta v-ati mai destin ssi voi dupa e seara de tocit pingele.
Mihaela, sprintena si bine dispusa ca intotdeauna cu cuvinte de lauda la adresa tuturor. De unde mai ai atata energie, cu programul tau supra-incarcat ? Ma bucur ca Monica si-a gasit parteneri de joaca si dupa cum zburda pe acolo, cred s-a simtit foarte bine. Chiar a venit sa ajute la gustari si i-a luat si bon Ninei pe cozonac, aplicand proverbul : Frate, frate, dar branza-i pe bani ! Baietii au apreciat conversatia cu Doru si s-au hlizit pana la ore tarzii.
Nina-san, de cate ori te voi intalni imi voi da jos palaria, in semn de adanca pretuire. Pai dupa ce ai prestat cozo de toata lauda ii dai din partea casei ? Iti multumes pt efort si gest si sa stii ca au avut succesul scontat. Si ma buucr ca nu m-ai batut, ca m-a muscat Carmen destul. Relelor ! Dar unde disparuse Reji ?
Iolanda, ciorba de fasole a fost apreciata de romanii din dotare si savurata cu laudele de rigoare . Belgienii trebuie sa se mai slefuiasca sa stie despre ce e vorba, dar ii ajutam noi putin cate putin. Bianca a servit cateva portii si a fost tare multumita, si e o pretentioasa si jumatate.
Nu stiu ce m-as fi facu fara voi si fara de baieti, care au plans ca trebuie sa ajute la bar …
Va multumesc ca existati.

Alin chiar spunea ca noroc cu prietenele tale si cu noi ca am incins dansul, ca ceilalti erau cam sedentari. Si fetelor v-ati dat in tropotele si geamparale de rasuna Bruge-ul si se sgaltaia cladirea.
In orice caz s-a dansat si glasuit pe rupte, pe Sanie cu zurgalai, Cine-a pus carciuma-n drum, Casuta noastra, … si s-a incheiat cu o Perinita de toata cinstea. Alles daar op en daar aan.
Ideea e sa organizam o astfel de seara LUNAR, poate nu de amploarea asteia, dar oricum pe acolo. Daca aveti sugestii, glasuiti. Eu va ascult.

Ardeiash, imi pare rau ca ai ramas fara mijloc de transport, dar uite ca s-a rezolvat cu ajutorul unor samariteni. Cere si ti se va da ! Sa nu zici ca nu stiu pasaje din biblie.

Pupizam toata suflarea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hei fete... imi cer scuze ca acaparez subectul .. da e incredibil..

am mai primit io bicileta ... a 3-a

de-acum sunt fericita nu numai pentru faptul ca voi avea o bicicleta ci pentru ca exista umanitarism.. dragoste. exista oameni carora le pasa.. deci nu e totul pierdut.. sunt fericita!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna fetele, am gastit neste wireless p'aci prin hotel si am intrat sa vad ce mai faceti... dar scriu repede ca isi da duhul....

Morgane multumim pentru laude, dar...le meriti tu pe toate cu varf si indesat ; cat despre intalniri mai dese spun mai mult decat prezent , indiferent unde si cand....numai cu voi sa fie ;

Ardeiash ai vazuuuuuuut? erai atat de necajita.....; bravo !!!

Mady multam fain pentru detalii, scuze dar abia acum am vazut PM-ul; ce mai face Dominique? sper ca se simte mult mai bine

Noapte buna si pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Lucica, mi-au crescut cornite ce mai... hai ma chiar asa?? pai la cat m-am fatzait pe acolo era si imposibil sa trec neobservata. 'Fa, nu ai deloc stare in curu` asta', mi-ar fi zis mamaia Ma simt flatata trouwens
Miha, m-a sunat Sanda azi, de 2 ori, insa eram la scoala si nu am putut vorbi, ai vorbit cu ea?
Ardeiash, felicitari sa stapanesti sanatoasa urmatoarea bicicleta.
Scumpilici, vezi ca maine cand ma trezesc, aterizez la tine, ca esti cam scumpa la vedere. Inteleg acum de unde ti-ai tras nicu` si vin la tine, ca mamica iezisorilor, cu sarmalute si cozonacel, asa ca sa ai de grija sa-mi deschizi usa

Va pup pe toate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

saru mana ... hai ca termin subectu cu bici ca v-am plictisit..

intrai sa-ntreb cum fu cozonacu.. ca ma cam gandesc la el...
nina mama a iesit cum ai vrut tu pana la urma?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Carmencita am contactat-o pe Sanda, multumesc; transmite-i lui Scumpilici multi pupici de la mine si ....pofta buna la sarmale si cozonaci; si please nu ma uita cu raspunsul...vrei sa vina Doru la tine sau la Daniela astazi? nu este o problema, doar spune-mi, pana nu-i....extermin. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, ce mult ma bucur ca ti-ai gasit bicicleta si mai ales ca ti-a revenit zambetul pe buze!!! Si mai ma bucur cand vad solidaritate intre romani. Sa porti sanatoasa noua bicicleta.
Morgane, noi am vizitat castelul Radhadesh acum vreo 2 ani si m-a impresionat acel cult pt ca religie nu pot sa-i zic pt ca intemeietorul acestei miscari a fost un indian ce a murit in 1977. Dar are idei frumoase, pasnice, ce atrage in general persoanele tinere care sunt inca in cautarea religiei ideale care sa le reprezinte starea de spirit si modul de gandire. Mie mi-a placut de acel grup, ii admir dar imi place doar sa-i privesc nu sa si particip la ceremoniile lor. Nu e stilul meu.
Intr-adevar merita vizitat castelul care e situat intr-o locatie idilica in Ardeni.
Iolanda, tu chiar te convertesti acestei miscari sau a fost o gluma de-a Lucicai? Sau poate esti un fan convins? Oricare dintre ele ar fi, eu te felicit atata timp cat acest fapt te face fericita nu ezita. Pt ca asta este telul nostru in viata, nu? Sa fim fericiti.
Fete, eu sunt in varuieli. E casa cu fundu in sus si afara mai si ploua. Inca un motiv sa ma simt naspa...
Hai ca ma duc la treaba si va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Ardeiash ma bucur ca ti-ai gasit bici . La cat mai multe drumuri!
Carmen te astept (yummy, cozo si sarmale ), dar ai grija sa nu te intalnesti cu lupu'
Miha mersi .
Tania spor la varuieli. Si nu mai fii trista te rog, uite iti trimit pupici zburatori

Va pup pe toate si va doresc o sapt. super!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeiash, sa stapanesti cu bine noua bicicleta, cea inscriptionata . Ai grija de ea si la cat mai multe drumuri... Ai vazut, cand te simteai mai trista si mai suparata, ajutorul a venit de acolo de unde te asteptai mai putin. Ma bucura faptul ca mai sunt oameni cu suflet mare si sensibili la necazurile altora. Vezi, cineva acolo sus te iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Tania, gandeste in perspectiva. Cine o sa aibe pereti proaspat varuiti, ei?

Mergi la inceput