Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 10
melinav spune:
Bune fete,
ma bucur ca petrecerea a fost un mare succes si imi pre rau ca ati petrecut fara noi, dar asta e .... asteptam urmatoarea intalnire ... in BXL insa ..... pofta mea de cozonac trebuie sa mai astepte ( si culmea ca nici in vizita din vara in tara nu am avut parte de cozonac!, doar de sarmale ....)
Nora ma gandesc cu groaza la cum e sa fie cei dragi in suferinta si sa nu poti sa fii langa ei fizic .... ca alaturi de ei oricum esti si suferi o data cu ei ... e lucrul cel mai greu de suportat atunci cand emigrezi! multa sanatate mamei, si nu pierdeti speranta! Tu esti singura de pe aici cu care am vorbit si telefonic pana acum, din pacate am avut probleme cu cartela aceea dupa care am vb, daca poti da-mi din nou pe PM nr de tel fix/mobil sa te pot suna si eu.
In rest la noi a inceput sa se incalzeasca aprtamentul, dar virusii raceliistau in continuare la panda ...
Duminica am reusit sa-mi conving sotul sa vizitam Brruge - cadou de ziua mea ... (asta daca tot am ratat petrecerea)! ne-am speriat in tren, ca pe la Gent era o ceata de am zis ca e ratata si plimbarea asta, si cand am debarcat la Brugge era mai frig ca la BXL (normal, nuu?), dar pana la urma prev meteo s-au adeverit. Ne-a placut orasul, si plimbarea cu barcuta, stradutele vechi si arhitectura flamanda ( nu ne-a placut ca la sosire in Brugge in tren nu au facut anuntul decat in flamanda!!!!)
Am urcat si in turn, Le Befroi, acum resimt febra inca - dar parca altadata as zice pas, la banii astia - sus locu era destul de stramt si ingradit .... eu speram sa vad Marea Nordului, dar in zare vedeam doar niste coline, iar canalul care face legatura se pierdea in aburi .... Am incercat si cioco in Brugge, nota 10!
Melina
Bepii spune:
Fete, va multumesc pt incurajari
Dupa distractie mai trebuie si ceva munca, nu?
Melinav, in Flandra n-ai sa auzi anunturile in franceza cum in Walonia n-ai sa auzi flamanda. Asta e!!! Doar in Brussel si imprejurimi unde sunt vorbite cele doua limbi.
Dragelor, am primit un sms de la Miri care zicea ca mama ei e mai bine si ca vine sambata acasa. Ma bucur pt ea!
Va pup pe toate si va doresc noapte buna.
Mihaela1171 spune:
Dragi praline, este prea liniste pe aici, asa ca se cere anunt:
Pijama party ...... reloaded
- cand: 14 Noiembrie 2008, posibil si pe 15 daca va este mai facil;
- unde: la mine la tara
- cine: toata cutia de praline si prietene ale pralinelor, cu cat mai multe cu atat mai bine;
- entertainment: , , , bataie cu perne, sarit
la plasa si facut tumba prin curte (numai dupa 1 noaptea si numai in
pijama ).
Va astept cu drag, sper sa confirmati in numar cat mai mare!
Pupici tuturor
ardeiash spune:
ioiiii de cand asteptam.... facem si cozonac din nou? si putem sa venim si cu odraslele si sa doarma la tine-ntr-un pat .. numa pe o bucatica .uite-atat de mica ,,, ?
miha pentru idee....
ce ma bucur si eu pentru miri... Doamne -ajuta!
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Miha, si eu, si eu !!!
Da' ce mult mai e pana atunci...... nu ne mai vedem deloc intre timp? Un kara, ceva......
Pupici la toata suflarea.
carmita_baby spune:
Miha si eu subscriu, esti o draguta intotdeauna Iarta-ma ca nu am putut vorbi ieri prea mult, sa stii ca nu am verificat, insa o fac mai incolo si te sun sa-ti spun ce si cum
Ma bucur sa aud vesti bune despre Miku``
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Mai fetelor ce s-a mai scris aici de cand nu am mai intrat. Multe vesti bune si altele mai putin bune.
Miri, ma bucur ca mami a ta este mai bine si sper sa se recupereze total. Pupici si mult curaj.
Nora, imi pare tare rau ca la voi situatia s-a inrautatit dar ma rog ca tratamentul in Germania sa dea rezulate si sa se faca bine. Pupici
Carmenutza, sa ti se intample tocmai tie una ca asta? Sa-ti sparga masina? Pupici si imi pare tare rau dar se vor rezolva problemele.
Oana, felicitari pt cetatenie.
Lucica, felicitari pt reusita serii romanesti .
Pralinutze, vad ca v-ati distrat si de data aceasta si nu ati aratat si "belgienilor intzepenitzi" cum sunt romanii.
Miha, ce buna idee ai tu cu petrecerea in pyja si sper sa pot veni si eu.
Pupici la cutiuta.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
morgane spune:
Miha, ce idee extra. Eu raspund “present”. Tare bine e la tine, de nu ne mai lasam duse. Chiar ai curaj sa ne mai chemi.
Carmita, faci si defrisari la Miha? Eu tare as vrea, numai tu sa ai chef si timp.
Pupici,
miri_mik spune:
salutare ciocolatsi
scriu repede, intre nshpemii de lucruri pe care e faqc deodata>
mama e mai bine> vrea sa se deplaseze, a renuntat singura la pampers
e prea viteaza, si nerealista si asta ma sperie. diagnostic: infarctcerebral cu he;ipareza si dezechilibru glicemic grav plus compliatii de tensiune. pana acu a luat-o spre bine. gasit om care sa se ingrijeasca de ea, propriul frate nu mi l=al vazut ded cand am venit, ced pretentii sa am de la el sa se ingrijeasca de mama. am decartat deja averi in sptial, inclusiv ca s-o mai tina pana miercuri ca sa fiu eu sigura ca se va tine mai bine pe catalige. cam atat.
o vorba pentru nora: sunt alaturi de tine. as vrea sa nu te gandesti la final. ia=le cum vin si bucura-te daca mai gasesti ceva de care sa te bucuri. timpul zboara atat de repede si de necrutator.
scumpi, nu te-am uitat: la multi ani mamica draga, si sa te bucuri de puiul tau in fiecare clipa!
tania ardeiash, ror, carmen, melina, antoanela, ana si nina, mersi de ganduri bune!
oana... vin direct cu statuia de comanda!
pupici si pe duminica la munca!
oana...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
scumpi spune:
Nora imi pare rau de mama ta, sper din toata inima sa mearga bine in Berlin.
Miri multumesc . Ma bucur mult ca mama ta e mai bine
Miha si io subscriu deocamdata, dar mai vedem pana atunci, nu se stie ce intervine
Ror ma bucur ca te-am auzit azi, chiar nu mai vb de ceva vreme.
Va pup pe toate
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png