Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miha, totul e in ordine
Lucica, de data asta nu mai fac defrisari, vreau sa ma destrabalez
Danielana, se intampla din pacate... asta e...
Robertina, ma bucur ca ne-am vazut azi, chiar imi era dor de tine

Va pup pe toate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Mikule m-am bucurat mult sa citesc vestile bune. Mama ta e norocoasa ca te are. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Miri, recuperare rapida mamei iar tie bravo ca i-ai putut fi alaturi in momente grele.

Nora, ce sa-ti zic? Iti doresc sa poti fi alaturi de mama cat mai mult, sa o incurajezi ca sa treaca cat mai usor peste... Tu trebuie sa fi cea mai curajoasa si puternica pentru a te imparti intre familia din Belgia si cea de acasa. Numai bine

Carmen, ma bucur mult ca ne-am vazut. Doar tu ma cunosti acuma ca eu sunt ca bursucul care iese greu din vizuina. Insa mi-a prins bine iesirea dar si faptul ca am auzit glasciorul Scumpilinei la telefon. Si cum la mine demarajul e mai greu, acum vreau si la PIJAMA Party de la Miha. Vezi Carmenutule, te-ai pricopsit cu mine.
By the way, ai luat chestiile alea? A iesit bine?

pupici la pralinute si zile senine la fiecare,

Ror

Mergi la inceput

Rorutule, desigur ca te iau la pijama party, da`te bag in portbagaj asa cum ne-am inteles, da?
Nu am luat inca, pap ceva si pe urma ma duc sa vad ce si cum, sper sa iasa bine
Miha, multumesc mult pentru mesaj
Ardeiash, ai intrat deja in posesia noii bicle?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

hallo fete..

ma fete, si la voi ploua-n nestire? ca la mine parca nu se mai termina .. colac peste pupazoi greva luni .. deci copkilu sta acasa ca doar n-o sa-l chinui cu mijloacele de transport in comun..

si ce-i mai nashpa e ca duminica e ziua la toarta mea.. e spuneti si voi... nu pot sa-i suflu-n lumanarici decat prin web cam... of.. da la anu poate mergem in hawai

cica s-au modificat numerele de telefonie fixa din romanik.. aparent numai national. a sunat cineva pe fix in ro? e acelasi numar?

Nora si Miki sunteti ok? ganduri pozitive sa fie bine..

carmen: inca nu a ajuns bici la mine .. da io mi-s de vina.. n-am reusit sa ma mobilizez. in fiecare zi am cate ceva de facut si parca si ziua s-a scurtat. si la propriu si la figurat. se termina prea repede..

nina: un grand merci pentru ajutorul dat.. ma.. da am mancat din cozonac sa pleznesc , a fost delicios , pe bune ,sau mi-era mie prea pofta dupa ce tot v-ati cozonacit pe-aici? vlad a mancat 3/4 sin pizza.. si toata odata de m-am speriat . i-a placut foarte mult asa ca de-acum asa o sa fac si eu sosul de rosii de pizza

ror ; multam fain pentru message

ralcat: ai ajuns la belgik? parca azi trebuia..

miha: cum e in delegatie? se-anunta ceva?

pupcii la toata cutiuta de pralinute.. cu speciale pt cele pe care nu le-am numit

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Dragi pralinute, inainte de a trage pe dreapta vreau sa va dedic un cantec, sunt sigura ca va va place http://www.youtube.com/watch?v=WLqd_uXQLeI

Somn usor

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Carmenutza,

merci pt cantec.

Pupici si un week-end placut la pralinutze.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragi pralinute,am vazut ca seara organizata de Lucica a fost un mare succes,ma bucur tare mult pentru voi ca v-ati intalnit si v-ati simtit bine impreuna.Felicitari dragutei organizatoare !

Vreau sa-i spun lui Miri ca am fost si suntem in fiecare zi cu gandul si cu sufletul alaturi de draga noastra Buni si ne bucuram nespus ca e mai bine,sa dea Domnul sa se insanatoseasca pe deplin si asta in cel mai scurt timp!

Nora, ii doresc din suflet mamicii tale sanatate si multa putere sa suporte tratamentul cel nou,iar tu te rog nu-ti pierde speranta,Dumnezeu e mare si o va ajuta!Fie ca la Berlin sa-si recapete sanatatea!

O sa scriu mai multe mesaje pentru ca nu pot numa' cum pot,vorba lui george.Raman logata si tot mai scriu cate putin,ca vad ca altfel nu mai reusesc cu saptamanile.

La noi,luna septembrie a fost parca fara final,a fost groaznica pe toate planurile.Luni a murit bunica mea, ultima bunica pe care o aveam,si ca sa fie cat se poate de dureros,nu am putut merge la inmormantare.Problema -la inceput haioasa,apoi stupida - a actelor mele si ale lui Dominique s-a dovedit a fi acum motiv de ramas pe loc chiar si in cazuri din astea.Acum astept sa se linisteasca ai mei de acasa si sa mearga sa-mi faca buletin nou ,apoi sa-i pot face fetei actele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mady, imi pare tare rau de ceea ce vi se intampla. Mai intai cumnatul, acum bunica ta. Condoleante si sunt cu sufletul alaturi de voi si ma rog sa va fie bine. Ceea ce e cel mai trist e ca nu ai putut fi in tara in momentele acestea, dar cum spunea cineva in aceste momente me pare rau ca am emigrat si nu suntem langa cei dragi.

Va pup pe toti si mult curaj.

Inca o data condoleantele mele.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Daniela,iti multumesc frumos,asa e cum spui .Si noi ne-am hotarat sa facem tot ce ne sta in putinta sa mergem mai des sa ne vedem familia,pentru ca mereu se iveste cate ceva si mereu iti lipseste ba timpul,ba iti lipsesc mijloacele,si iti zici ca ei inteleg,si mai trece un an,si uite asa...

Carmita, vorbim mai dupa-masa,si eu ma duc sa ma culc pt ca azi-noapte ne-am culcat pe la 1,apoi Dominique s-a trezit intr-una si nu am pus geana pe geana,umblam pe aici ca bezmeticii.

Scumpilica draga, inca o data din inima "La multi ani !" ,sa fii fericita alaturi de baietii tai si fie ca tot ce-ti doresti sa se implineasca!Poate gasim o duminica insorita sa va facem o vizita sa vedem printisorul,vorbim oricum.

Miha, multumesc tare mult pt mesaj si pt urari, sper sa ne vedem curand, felicitari pt ideea ta grozava cu party-ul si sper sa vin si eu .

Oana,felicitari pt cetatenie,sa fie intr-un ceas bun!

Robertina,as vrea eu sa stiu cata flamanda stii tu,sunt sigura ca te descurci mult mai bine decat spui si o sa fie din ce in ce mai bine,iti doresc mult noroc pe toate planurile si va pup pe amandoi!

Taniuta, asa cum ai zis, fetita, am avut niste hopuri ,dar acum as vrea sa intoarcem pagina si sper sa dea Dumnezeu sa avem si bucurii.Te pup si taote cele bune amandurora!

Melina, iti doresc multa sanatate si un calduros "La multi ani !" , am vazut ca a fost ziua ta de curand.

Va pup cu mult drag pe toate- vorba lui Ardeiash,in special pe cele nementionate- pe curand si numai bine tuturor!

Mergi la inceput