Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 12
Antoanela23 spune:
Buna ziua praline dragi si dulci,
Eram sigura ca am scris ceva dupa marea petrecareala, dar m-am uitat in urma si am vazut ca nu e asa.
Deci, sa va fie de bine petrecerea, am vazut ca ati povestit ca v-ati distrat frumos, ce bine-mi pare pt voi.
Oana, felicitari pt cetatenie, sa fie intr-un ceas bun. Mai, dar ce haios povestesti, am ras cu lacrimi de tante aia care a ratat avionul ca-i scria pe bilet 0600-0935 .
Miri, ce ma bucur ca mami al tau e mai bine, sanatate multa in continuare.
Nora, sper ca noul traatment s-o ajute pe mama ta, tinem pumnii, multa sanatate, putere si curaj.
Scumpi, Melina, mai tarziu, dar va urez si eu La Multi Ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Mady, condoleante. Of, chiar ca ati avut o perioada grea, sper ca a trecut si de acum incolo va fi numai bine.
Ardeiash, deci aveti vacanta maine? La Multi Ani, sotului, si multa sanatate.
Pup fetele, pe toate, fara exceptie, we placut in continuare,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
scumpi spune:
Mady condoleante, imi pare rau ca treceti prin atatea greutati, dar sunt sigura ca in curand toate se vor indrepta si veti fi iar cu zambetul pe buze. Va pup dulce de tot! Numai ganduri bune va trimit
Melina LA MULTI ANI!. Deci si tu esti balanta! Pe cat esti nascuta?
Antoanela multumesc mult . Ce-ti mai fac copilasii?
Ana ma bucur mult ca ne-am vazut, ne-am simtit f. bine la voi, Sebastian a fost neasteptat de cuminte, iar Mariuca este o scumpete de fetita, imi vine sa o pap
Carmen misto cantecul . Mersi pt. papa bun
Ardeiash LA MULTI ANI lui Cristi! Numai bine va doresc!
Nina ce mai faceti voi si nazdravanii?
Tania gata cu varuielile? Sper ca te-ai mai linistit si tu
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa foc
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
Mihaela1171 spune:
Buna seara pralinutze !
In primul rand vreau sa multumesc bombonicilor care au confirmat de principiu participarea la pijama reloaded: Ardeiash, Bepii, Carmita, Danyelana, Morgane, Scumpi, Ror si Madi; stiu ca poate interveni orice pana atunci, deoarece mai este ceva timp, dar sper sa reusim sa ne vedem in numar cat mai mare .
Miri imi pare tare bine caci mama ta se simte mai bine, si bine ai revenit acasa!
Ror ma bucur ca esti bine si abia astept sa ne vedem
Bepii eu raspund prezent intrebarii tale daca nu ne vedem mai devreme de pijama party, doar sa stabilim o data
Ardeiash sa iti traiasca sotul si sa fie sanatos, si sa va reuniti cat mai curand; un coltisor pentru Vladucu sigur ca gasim la petrecere, sper sa nu-l deranjeze prea tare galagia; legat de cozo doar cu....scortisoara daca se poate ; in delegatia asta am vizitat doar....un restaurant seara ;
Carmita multumim pt. cantec, tare fain
MadyG intradevar se pare ca acest Septembrie a fost tare greu pentru voi si cu necazuri peste necazuri; imi pare tare rau pentru bunica ta, condoleante, si iti doresc multa putere sa treceti peste toate cu bine.
Antoanela ne bucuram sa mai auzim vesti de la tine
O seara buna tututror si o saptamana minunata !
ardeiash spune:
Mady: o la la draguta de tine... imi pare tare , tare rau. si eu le simt lipsa bunicilor si e ceva timp de cand nu-i mai am..
fete: multam de urari.. o zi grea pentru mine .. da , uite , mai e putin si trece . ne-am conversat pe net. toarta mea era tare, tare necajita ca nu e langa noi .. dar cand i-am cantat si suflat in lumanari si-a mai revenit. apoi vladut i-a mai cantat oarece cantecele noi de la scoala si a fost multamit.
nina : te cautasem sa venim la tine la net ca eu mi-am cautat webcamu prin cutii si nu l-am gasit diloc.. eram turbata pana la urma m-am dus la un amic .. si ala ne lasese un calculator fara boxe si fara casti instalate si niste casti de tot rahatul.. scuzati.. d-ale de-ti curata tot gemul din urechi si cad cand ti.e mai drag momentu'.... si bineinteles ca functiona numai una si o bagam cand in urechea lui vlad (deci nu auzeam eu cand vorbea familia mea) , cand in urechea mea (si viceversa) of.. fu greu si se lasa cu-njuraturi de ma auziiiiiii si soacra si mama si tata.. ca de-al meu nu ma mai jenam de nervi.. . dar i-am vazut si m-am linistit de dor..
o saptamana cu soare si voie buna va doresc tuturor
s-auzim numai de bine! si
carmita_baby spune:
Mikule bine ai revenit, cand intri in paine la munca?
Ardeiash sa-ti traiasca Cristi, LA MULTI ANI! Naspa ca nu v-ati putut auzi ca lumea, dar cel putin v-ati vazut si i-ati mai suflat si in lumanari, cred ca i-ati mai alinat un pic dorul
Maducule condoleante pentru bunica ta, voi chiar ati avut o perioada tare tare grea... Iar cu actele astea.. cred ca e tare frustrant sa fi tinut in loc de niste acte. Te pup mult, nu fi trista
Miha, Scumpilici, Danielana ma bucur ca v-a placut cantecul. Eu de fiecare data cand il ascult ma gandesc la voi si la momentele frumoase petrecute la kara
Va pupicesc praline dragi
Mello motanelul iubit
melinav spune:
Buna seara,
multumesc pralinelor pentru urarile de ziua mea , si special pentru scumpi, ziua este pe 29.
Eu am racit, ma tratez de la rezerva de medicamente adusa din Ro, inca nu am destul curaj sa merg la .... si in ap e tot frig ....
Ni s-a intamplat o faza care ne-a bulversat ... dar in mod placut, oare?! Prin luna iulie am pus la posta o scrisoare recomandata cu niste facturi, care nu a ajuns; am fost la posta sa intrebam pe unde s-a ratacit, am facut reclamatie etc .... si vineri primim in cutie un formular cum ca o sa primim o indemnizatie, ca asa prevede codul de protectie a consumatorului, etc, am completat contul bancar unde o sa ne puna banii. Eu tot ma intreb daca chiar o sa primim acesti bani (vreo 34 de euro) si parca tot nu imi vine a crede ... Ma tot gandesc ca in RO asa ceva e utopic,ca daca m-as duce la posta acolo cu reclamarie la tantile alea inacrite, cred ca as iesi plina de nervi si fara sa fi rezolvat nimik ....
Miha , unde este Kampenhout? cum se poate ajunge acolo? scuze de Q, dar chiar nu stiu
Sa vedem cum va fi cu greva generala maine. Noi vom fi putini la job, ca sunt multi care fac naveta si maine si-au luat concediu , se pare ca drumurile sunt impracticabile maine, nu? Eu insa trebuie sa plec devreme, am de facut 5 statii de metro pe jos.
Va doresc o sapt excelenta!
miri_mik spune:
buna ziua cutiutsa!
i'm back on track!
la multi ani cui se cuvine, cristi deocamdata, maine silvian, poimaine carmen, si raspoimaine gazutsa marie-dominique:)
vroiam doar sa va spun ca ma catsar din nou pe baricade - a se citi merg la munca - dupamasa si ca... n-am tragere de inima. imi cam tem funduletsu da' nah, face parte din emotia zilei:)
pupiauri si sunt pe receptie daca vreti sa dati de mine:)))) in afara orelor de servici:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Mihaela1171 spune:
Draga Melina cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani sa fii sanatoasa si succes cu acomodarea in BE;
Kampenhout este la 20 de KM de Brussels (Etterbeek de ex.); iti trimit adresa exacta pe PM, si poti folosi http://www.routenet.be/ ca sa consulti intinerariul de la tine de acasa.
O zi buna tuturor
morgane spune:
Mady, sincere condoleante pt pierderea suferita ! Au fost destule evenimente neplacute si la voi. Va urez acum sa fie un lant de evenimente super fericite, care sa va aduca in sfere pozitive.
Ardeiash, la multi ani lui Cristi. Eu nu prea inteleg, el e in tara ? si cand vine? Nu mai sunt la curent, ca daca stau mai la deal, va vad mai rar.
Sambata am facut o tura prin magazine si mi-am luat pijamale noi, ca am eveniment important … si ceva lengerie.
Cum ati supravietuit azi cu greva ? Pe noi nu prea ne-a afectat, aici suntem avantajati ca locuim mai la deal.
Pupici,