Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!Am cam lenevit in ultima vreme si nu am mai scris deloc...iertareeeeee..........
Miri,ma bucur mult ca mami a ta se simte mai bine si tu ti-ai mai revenit putin...poate ne vedem zilele astea la o cafea...zi-mi cind esti mai libera si vin la tine!

Nora,sanatate multa mamei tale si mult curaj...ma rog ca totul sa fie bine!

Madi,nici nu stiu ce sa-ti spun....ati trecut prin atitea in ultima luna si cred ca v-a fost tare greu...condoleante pt bunica ta si sper din suflet ca de acum sa iasa soarele si la voi!Va pup cu drag!

Ardeiash,La Multi ani lui Cristi si sa fiti sanatosi!Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta ieri....eram prin Franta.

Miha,si eu spun prezent la pijamale da` cu o conditie...sa ma mai lasi la tine acolo in camera aia fermecata...la pantofi

Taniuta,gata treaba?Tot asa ocupata esti?Ma gindeam ca poate mai punem de-o intilneala...la o cafea sau la un dans....

Luciiii.........mah nici nu am apucat sa-ti multumesc pt seara frumoasa de luna trecuta....deci miii de multumiri,m-am simtit super bine,dar nici nu se putea altfel...reiji a disparut din peisaj la un moment dat ca era rupt de oboseala si a tras pe dreapta in masina...

Ok...ma retrag...gargarita mea nu ma mai lasa sa scriu...mai aveam ceva de zis da....nah,va povestesc alta data!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multam multam de urari..

am reusit sa-mi pun si eu internet.. ca nu reuseam deloc.. daca am o locuinta provizorie nu pot sa-mi fac abonamente pe un an ca nu pot recupera banii .. asa ca am ales varianta instant internet.. de la clearwire care-nsemana ca mi s-a dat un modem pe care l-am instalat in 5 minute cu un cod de identificare .. si gata internetul.. daca ma mut pot lua cu mine modemul .. nu are linie fixa .. am trafic nelimitat.. nu-i asa ca-i super?

morgane: cristi a plecat in romania de 2 luni .. iar eu sunt aici numai cu puiul meu drag si scump , manca-l-ar mama.. da vine el si tati.. sper curand.. ca acum cu-ncurcaturile cu masina nu mai stie nici el saracu ..

nina: nici-o problema...

carmita cu-ntarziere multam de cantecel. abia acum l-am putut vedea.. din cauza de ;nternet.. mama, da ce imagini.. socante pt "insorita" be

miri: bine-ai revenit si spor de spor la munca

mihaela" ce-i cu etterbeeku? ca nu prea am inteles.. eu mi-s in etterbeek acum..

fete: va rog eu sa va-talniti si ziua la cafea.. nu numai la dans .. ca asa nu va mai vad ... ahaaaa... pana la pijama .. pliz.. pliz..

pupici tuturor

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare la toate pralinele,
Ce de-a evenimente pe-aci!! Si bune si rele....ca asta-i viata dragelor. Acum ne bucuram de una, acum ne intristam pana la disperare de alta... Of, ce bine ar fi daca viata ar fi o continua bucurie!!!
Miri, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa impreuna cu familia, ma mai bucur ca mama ta si-a mai revenit dar pe de alta parte stiu ca infernul va mai continua atat pt tine ca esti la distanta si neputincioasa dar si pt mama ta care probabil se simte singura impotriva bolii. Ce sa-ti urez..... sa dea Domu' sa treci cu bine din toata aceasta poveste, sa fi sanatoasa ca sa poti sa-ti faci datoria fata de cei dragi.
Nora, aceleasi urari sunt si pt tine, si tu treci prin aceleasi incercari grele, durerea nu se poate descrie, numai cel ce trece prin asta stie cum este. Multa sanatate.
Madi, si voi ati fost tare incercati in ultima vreme. Vorba aceea ca "un necaz nu vine singur" s-a adeverit la voi. Sper ca psihicul tau nu-i chiar la pamant, sper ca mai poti zambi mai ales ca un copilas simte imediat durerea mamei si se intristeaza si el. Sa zambesti copilei, sper sa-ti gasesti resurse sa fi calma si senina.
Va doresc din toata inima ca de-acum incolo sa va fie bine, si dorintele sa vi se indeplineasca.
Iar pt scumpa noastra Dominique desi e putin cam devreme, ii doresc sa creasca mare, sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi. Un calduros LA MULTI ANI !!!
Ardeiash, un calduros LA MULTI ANI si pt Cristian al tau, cred ca ai fost foarte trista ca n-ai putut sa-l strangi in brate de ziua lui, ca Vladut n-a putut sa-i cante "live" tatalui sau, dar gandeste pozitiv, tot ce se intampla acum nu va tine o vesnicie, o sa va reuniti si ve-ti fi mai puternici si desigur mult mai fericiti.
Melinav, acu in al 12-lea ceas iti urez si eu LA MULTI ANI sa fi sanatoasa, sa fi fericita alaturi de cei dragi si toate dorintele sa-ti devina realitate!
Morgane, ca bine spusesi; si eu trebuie sa-mi iau pijamale pt evenimentul de la Mihaela!
Mihaela si Nina, citesc aci ca sunteti de acord cu o intalnire fulger pana la pijamale party. Cum voi sunteti cele cu copii, obligatii mai multe, propuneti un weekend iar noi vom zice daca da sau ba.
Carmencita, tu ce mai faci, tot asa ocupata? As avea si eu nevoie de-o "defrisare", ce zici? Poate tragi o fuguta la Mechelen si poate vine si Nina la o cafea. Si poate mai vin si praline asa intr-o vizita. Voi stiti ca sunteti oricand bine-venite la mine si pt asta imi fac repede timp liber. Nu trebuie sa zic nume pt ca oricum toate imi sunteti dragi. Aaaa si melodia aia cu dedicatie; bai mi-a facut un dor de-o vacanta exoticaaaa, asa as pleca pe o insula insorita, cu palmieri si cu nisip fierbinte..... I keep dreaming.... Pana una alta ma bucur de "soarele" nostru din Belgia. Mersi, anyway
Scumpiiii, ce face Sebi al nostru, Tot asa mancacios si cuminte? Pupici muuulti pe obrajorii dolofani si la mamica la fel
Eu am terminat varuitul, n-a fost mare lucru, mai am peretii la living dar o las pe alta data ca e mai complicata treba din motive de infiltrare.
In rest, cred ca weekendul asta plecam undeva pt 2, 3 zile, Swa m-a surprins c-o propunere de weekend romantic undeva prin tarile vecine iar eu am greaua misiune sa aleg destinatia si hotelul. Grea misiune, ha?
Acu va pup pe toate, pe cele care nu le-am pomenit le pup si mai mult si va doresc o sapatmana ce-a inceput cu multe bucurii si soare in suflet (pt ca afara nu prea e).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Morgane sa fiu sincera eu nici nu am avut habar de greva, dar mi s-a parut mie cam aglomerat si nu intelegeram de ce.....; sa folosesti cu placere pijamaluta noua....o udam la petrecere ;

Nina bineintele ca primul lucru pe care-l facem este sa dam iama in...pantofi; mi-e teama ca nu am mai avut ceva achizitii de la ultima vizita, caci cei de aici din BE nu-mi plac, iar prin NL nu am prea mai ajuns; dar gasim noi ceva....; te rog sa le transmiti cate un pupic din partea mea Reinei si lui Alex ;

Bepii ma bucur ca ai terminat cu varuitul si cred ca esti tare mandra de ceea ce ai facut; bafta cu alegerea locatiei pentru week-end-ul urmator, si petrecere frumoasa; legat de dans ce ziceti de sambata 25 Octombrie, asa, la jumatatea intervalului?

Miri La Multi Ani lui Silvian, sa fie sanatos, sa i se implineasca toate dorintele si sa va bucurati impreuna de cei doi baieti superbi.

O saptamana minunata tuturor

Mergi la inceput

Miri, LA MULTI ANI lui Silvian, tatic model, iubitor si grijuliu! Sa-ti traiasca, se fie sanatos, fericit alaturi de frumoasa-i familie si toate dorintele sa i se indeplineasca.
Pupici la toate pralinele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

La multi ani cu sanatate lui Silvian!!!

Melina si tie la multi ani.. cu-ntarziere.. nush de ce eu ma gandeam la 29 octombrie,,, d-aia nu.ti ziceamm (of.. nu mi se deschide lista splimentara de icoane.. dar vroaim semnul ala cu happy birthday)

Tania: ce misto.. ce dragut e swa ca intotdeauna de altfel. ce zici de montchau?.. e munticel .. dar foarte frumos. mie-mi place mult locul ala.. sau daca nu.. poate la mont st michel. numa ca e cam departe. dar cred ca mere cu trenu.. habar n-am. cred ca e cel mai romantic de pe planeta sata .in afara de hawai

am reusit sa-l vedem pe tati-am noastru pe camera pana la urma. am fost la un amic.. nu reuseam sa dau de nina.. asta era.. dar nu am fost trista , in ciuda asteptarilor.. am crezut ca voi plange de suparare.. dar l-am strans pe vlad tare, tare -n brate. mi-am luat un tort la subrat si-o lumanare.. si vlad i-a suflat in lumanari.. am cantal la multi ani si am foat tare multumita ca toata familia mea era acolo si i-am vazut pe toti sanatosi si fericiti... asa ca mi-am incarcat bateriile..

va pup pe toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Maducule, imi pare rau. Condoleante pentru bunica, sa o pomeniti de cate ori aveti ocazia si sunt convinsa ca ii porti amintirea in suflet. Dupa atatea probleme sper sa vina si timpul bucuriilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeiash, LA MULTI ANI lui Cristi, cu intarziere. Eu va doresc sa va repliati cat mai repede, caci impreuna razbateti mai usor prin probleme. Si soarele e acolo, undeva, printre nori si da semne sa apara.

Miri, LA MULTI ANI lui Silvian. Sa ai grija de el si sa-l rasfeti pentru ca merita. Tu il cunosti cel mai bine .

Si la noi a trecut deja un an de cand ne-am casatorit si parca a fost ieri. Si acum pomenim ziua aceea, care a fost una superba si insorita si multumesc pralinutelor care ne-au fost alaturi.

la toata cutia,

Ror

Mergi la inceput

Ror, si la voi e sarbatoare!!!
La multi ani fericiti impreuna!!! Sa fiti sanatosi, sa va dea Domnu tot ce va doriti si sa va iubiti la fel pana la adanci batraneti Chiar ca nici n-am simtit cum a trecut un an!!!
Ardeiash, mersi mult de sugestii. Intr-adevar destinatiile propuse de tine sunt super dar deja furam pe-acolo . La Montschau e f frumos intr-adevar mai ales iarna in preajma Craciunului. Ai impresia ca te afli intr-un decor de basm. Iar la Mont Saint Michel, am fost acu 3 ani parca, mi-a placut dar e prea departe oricum.
Dar problema e rezolvata, deja am rezervat aseara 2 nopti intr-un castel situat la nord de Paris (Chateau de Montvillargenne). Imi doream de mult sa dorm intr-un castel autentic si ce-am vazut pe net e superb!!! Abia astept sa merg.
Eu as fi dispusa se trag o fuga saptamana ce vine prin Brussel la o cafea. Cine doreste, cine pofteste o cafea cu parfum de pralina?
Pupici la tot poporu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Rorut dragut, Multi Ani cu bucurii impreuna, va doresc, sa fiti fericiti si sanatosi ; si poate nedati si o veste despre vreun bebic....;

Bepii suna super ce spui tu acolo, abia astept sa te intorci si sa ne povestesti cum a fost.
Cat despre cafea daca va apuca dupamiaza poate trec si eu sa va vad

Pupici tuturor

Mergi la inceput