Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Eu,eu,euuu....la cafele si dans spun totdeauna prezent!

Miri,La Multi Ani lui Silvian!!! Sa fie sanatos si numai bine va doresc!Pupici piticilor tai!Chiar asa...ce-ti mai fac nazdravanii??Cred ca Sasha e deja flacau... de cind nu l-am mai vazut!

Rorut,un calduros La Multi Ani si voua...cum spunea si Bepii parca m-ai ieri ati spus DA...asa repede a trecut...sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult,mult,mult!Va pup!

Melina,cu intirziere iti urez si eu La Multi Ani!Sanatate multa si tot ce-ti doresti!

Pupici la toata cutiuta de praline!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Miri, La Multi Ani lui Silvian! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti alaturi de baietii vostri!
Rorut La Multi Ani pt. anutul implinit de la cununie! Multa sanatate si fericire!
Tania ce frumos din partea lui Swa, va doresc un weekend in 2 cat mai romantic

Noi azi mergem la vaccinutul de 2 luni, sper sa nu-l doara prea tare pe bubulintje mic al meu.

Va pup pe toate dulce de tot

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mihaela, am uitat sa scriu despre propunerea ta de-un karaoke pe 25 oct. Eu plec in Romania a doua zi pe 26 deci nu prea pot veni ca dupa cum stam la dantuit pana in zori..... Dar daca s-ar putea vineri pe 24 zic "prezent" daca nu, nu-i problema va vad peste doua sapt la pijamale oricum. Asa ca nu tineti cont de programul meu si mergeti de va zbantuiti un pic.
Scumpi, ii doresc lui Sebastian durere inexitenta la vaccin si pupici muuulti.
Va pup si fug la facut facturi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mikule, LA MULTI ANI lui Silvian sa fiti fericiti pana la adanci batraneti impreuna impreuna cu cei 2 ingerasi (poate in viitor chiar 3, who knows? ) ai vostri. Distractie placuta
Rorutule, LA MULTI ANI pentru primul an oficial impreuna cu Papu tau, parca asa ii zici sau ma insel? Sa dea Domnu` sa va fie pentru totdeauna bine impreuna!
Taniuca, eu fac defrisari cu drag, nu-i bai, insa tre` sa ma duc in Olanda sa-mi iau obectu` muncii, ca l-am comandat da` nu m-am dus sa-l iau. Sigur ca mi-ar face placere sa va intalnesc, fie la tine, fie in Bruxel.
Ma da` Swa al tau chiar ca e romantic, ma bucur din inima pentru tine pustoaico, momentele astea ne fac sa ne aducem aminte ca viata nu e facuta numai pentru a munci si dormi, lucruri cotidiene, e facuta si pentru a ne bucura de ea. Jos palaria in fata lui Swa! Pentru ca stie sa te faca fericita
Scumpiliciule, hai ca nu am apucat sa-ti zic la telefon asa ca-ti scriu aici. Am decis sa nu ma mai duc la scoala azi. E ultima zi din cursul asta si cred ca am invatat deja tot ce voiam sa stiu.
Bafta cu finutu` meu la doctor!
Nina, pai si eu te invit la o cafea, la mine cand vii?
Miha, sa stii ca vreau sa te rasfat, sa-mi zici doar cand vrei and i`ll be there, daca preferi in weekend, nu e nici o problema ptr. mine. Uite de exemplu eu si azi sunt libera daca vrei. Da-mi de stire, da?

Pupici la toata cutiuta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Eu nu am citit nicaieri de un posibil kara. Cum e posibil sa fi ratat ceva atat de important???

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sara buna!

multumim de urari, si continuam sa uram si noi: la multi ani melinav! si... roruts draga, nam povestit noi ieri pi net, da zic si aici: cat de multi ani impreuna, frumosi si sa va bucurati in curand si de un mic pe langa voi!
ashea... maine e ziua lui carmen: la multi ani fata frumoasa! sa ai parte doar de dragoste din partea cui iti doresti si sa-ti iasa toate planurile!

feteloçr, sacha, ca intrebarati, mishuna pe jos, roade papuci cu muci in nas, cu ochi plangareti (virusache bata-l vina), tusheshte ca un magarush, dar e bine. pe bruno ne pregatim sa-l dam la scoala, dar numa nu ne induram:)

vreau si eu la pijamale!

vreau si la cafea cu voi, in bruxel sau pe unde-o fi, dar sunt libera doar maine si poimaine, si daca ne iese vreo oragnizare tre sa stiu de acu ca sa dam copiii la tanti.

ardeiash, cummerge bici cea noua?

morgane, eu tot astept, dar nus crii nik inapoi! hai pliz! nu ma fa s ama simt prost:(

oana, transportul special de ro... asteapta in dulap:)

madi, uite-acu te sun:)

si sacha a dat cu capul! sssssssshush!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii atunci pe 18 Octombrie poti? oricum nu prea alesesem bine 25, caci cred ca este petrecerea de Holoween la scoala si nu-ti inchipui cu poti sa vii de acolo, de nu mai vrei sa auzi nici musca;

Scumpilici cum a fost la injectiuta? sa ne spui daca l-a chinuit pe Sebastian ca mergem peste el !!!!

Carmita si pe mine sa ma pui pe lista de asteptare la defrisare, plz ; legat de rasfat tare mi-ar prinde bine, caci sunt cam intepenita; din pacate nu poci astazi pt. ca incep franceza, chiar astazi, de la 18.30 la 22; au mama mea , de doua ori pe saptamana, o sa ma tarasc pana acasa; vorbim cand se iveste o fereastra la amandoua, MULTUMESC pentru oferta, tu intotdeauna esti o super draguta !

Fetelor am un mare defect profesional....planificarea timpului; si cum ma uitam eu asa cand cade Pastele, ce credeti: Pastele catolic este pe 12 Apr, copii au vacanta 12.04-19.04, iar Pastele Ortodox este pe 19 Apr; yupiiiiiii putem merge acasa de pastele nostru, chiar daca este chiar ultima zi, mai ciupim si noi o zi de la scoala, si venim marti; uraaaaa ; pentru fetele cu copii mici, probabil ca par nebuna , dar pentru cele cu scoala stiu ele ce inseamna sa nu poti lipsi..;
Probabil ca ma credeti tri li la caci ma gandesc la Paste...si probabil ca aveti dreptate; dar eu imi fac acum programul de calatorii pentru prima jumatate a anului viitor, asa ca..... OK am intele sunt chiar de chiar, ma opresc !!!!

Pupici cutiei cu praline dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

o groaz de sarbatori pe aici! So, miri La multi Ani pentru Silvian
Ror, felicitari pt un an de mariaj:)
Melinav 'La Multi Ani!!'si muulta fericire!!!;
Carmen 'La Multi Ani pentru maineo floricica !

Bebii, week-end misto si romantic va doresc!a si distractie placuta in ro, sper sa fie incantata doamna de tzara noastra!!!

Ano, ce mai faci maiiii??? Nu-i asa ca te sui in masina si din satuc in satuc vii la mine la cafea???!!!!pusi Mariucului

Maddyy, inca putin si Dominique face 1 an! Sa va traiasca si sa fie happy happy, sanatoasa si norocoasa!A, si mai pune si tu niste poze sa va mai vada omul!

Mihaela mercic de invitatie la pjamale, eu voi fi cu draga inima presenta

Ardeiash, ma bucur ca situatia s-a mai indreptat la voi, ai sa vezi ca va fi dince in ce mai bine!bafta!

Miri, i'm happi zat iur bac miu amigu ca de o luna eram ca si un cucus solitarus la servici, nu mai aveam cui sa ma plang in limba mea de toti zapaucii care imi trec prin mana!pupi la sascha mergatorul si bruno zgubiliticul!!!
Ca veni vorba de job, va aduc la cunostintza ca mi-au prelungit contractul!!yup yup! Mi-am propus sa fiu mai sociabila si mai blanda cu oamenii da unii chiar te scot din tzatzani frate iti vine sa le rupi capu dar sa fim calmi si draguzti:)totusi maine 4 ore de check-in la transatlantic permiteti-mi sa nu ca nu-mi place da aud de pe acum franceza franceza franceza, iar eu nu stiu decat din astea cu bonjur, bagaj, merci si de cand cu cantecul lui caremn o mai stiu si pe aia cu sous les sunlights de tropique (mi-a adus aminte de vacantzele la mare cu ai meiii... la atlantic, e la constantza)
hehehehehepusici everibodi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Am fost la injectie si raportez: "onze jongen is flink geweest" adica, in traducere: baiatul nostru este un viteaz. A plans doar cand l-a intepat, intai intr-un bulanas, apoi in celalalt, acum doarme linistit, manca-l-ar mami . Aaa si avem 5350g si 59 cm.

Va pupic, ma bag la tv, somn usor tuturor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bravooooo Scumpilici, sa-ti traiasca flacaul si felicitari pentru curaj; oau ce baiat mare ai, cred ca esti tare madra sa va traisca si sa fie sanatos;

Mergi la inceput