Praline belgiene 29
Raspunsuri - Pagina 15
Mihaela1171 spune:
Melina - PM trimis cu succes, astept sa ma suni pt. detalii.
Miri si Oana va astept cu drag la petrecere, dar poate ne vedem si mai devreme cumva;
Miri mai link-uieste si tu niste pozici cu baietii tai, caci in curand nu cred ca-i mai recunosatem ce mari au crescut;
Oana felicitari pentru prelungirea contractului; ai trecut tu prin multe patanii dar iacata ca tot raul este spre bine; mult succes in continuare.
Pupici si noapte buna tuturor!
Noapte buna tuturor
Mihaela1171 spune:
Carmen eu incep din seara asta caci mai este putintel pana la miezul noptii:
La Multi Ani plini de fericire si de impliniri!
Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
Un buchet de culoare si veselie sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in acesta zi!
MadyG spune:
fete dulci de ciocolata,
azi am scris un mesaj tare frumusel,cu bolduite si cu omuleti si cu floricele,si cand mai aveam doar sa zic ceva de incheiere, mi-a venit piticotul taras pana aici la calculator si mi l-a inchis de tot,numa' am vazut ca windowsu' imi face bye bye.ce s-o cert,ca se uita la mine cu niste ochi de mi-au trecut nervii instant.
Mirikuta ,sa-ti traiasca dragul tau sotior, sa fie sanatos,sa aiba mult noroc si sa fiti fericiti o mie de ani impreuna, il pupam si ii uram din suflet " La multi ani!" ,
,Silvian!
Rorut dulcic, La multi ani din inima,muuuuulti si fericiti inainte, s ava iubiti mereu si sa va fie viata o poveste !multi pupici d ela noi !
Ardeiash,transmite-i te rog un calduros "La multi ani ! " lui Cristi si din partea noastra, ii dorim sanatate si noroc ,iar voua tuturor toate cele bune!
Taniuta,ai un sot desprins din romanele de Barbara Cartland(ca pe aia imi placea mie sa o citesc cand imi inchipuiam eu cum o sa fie destinul meu amorossi ma mai uitam si la ecranizari pana innebuneam ,inchid paranteza , ce vreau sa spun e ca Swa e un grozav si il felicit ,va doresc sa va simtiti minunat in mini-vacanta si va pupicesc!
Scumpica,pupici lui Sebastian cel vitezut si maine neaparat te sun, daca vrei poti sa-i dai homeopate dupa vaccin,Thuya occidentalis merge pt toate sau spui ce anume i-a facut si ceri sa-ti prepare izovaccinul,adica acelasi vaccin dar in doza homeopata,pt contracararea efectelor negative ,dar vb mai multe ca vreau de un secol sa te sun si nu ajung.
Cand vorbesc de homeopate treb sa mentionez ca ii datorez 20 de acatiste Sandei,verisoara Anei,si inca pe atatea Anei,stie ea de ce.
Anto,cum mai e la scoala pt Victor?sper ca s-a acomodat ,eu m-am cam speriat cand am citit ce ati scris voi despre scoli si gradinite. pupici si bafta!
va pup pe toate,dragele mele, va doresc numai bine tuturor si fiecareia in parte si pe curand!
anamana123 spune:
repede , repede si io, la cumpana dintre nopti
miri, la multi ani, sa-ti traiasca silvian o mie de ani!
si sanatate mamei tale!
melina, la multi ani cu intarziere!
ror, si voua multz ani!!!!!
oana, felicitari pt cetatenie! cand zici ca dai de baut? cafeaua! intr-o dupa-masa mi-ar conveni mai mult, asa ca, hai sa fie ceai! sau vii tu in vizit la noi?
miha, vin si io la pijamale! cand e????? ce fac moni si doru??? aoleo, iar franceza? n-ai scapat???? bafta multa!
nora, io sper ca o sa fie bine mama ta; e o luptatoare! doamne ajuta sa fie bine!
madi, pai noi vorbiram la tel si n-am stiut ca bunica a murit! condoleante! mah, gata, ora 10 a sosit, omu negru n-a venit! sa se duca perioada aste naspa de la voi!
arde-i, ma tot chinui sa te sun si nu stiu cum ma invart de nu reusesc. poate te prind pe mess. sa-ti traiasca si tie sotu', la multi ani si sa vina cat mai repede la voi!
bepii, sa ne povestesti cu de-amanuntul cum fu in excursie!glumesc! distractie sa aveti! si sa pui poze cu castelu', neaparat!
scumpiiiiiiiiiii, doamne cate kile are! nu-mi vine sa cred! mie mi se parea mic miiiiiiic! si e frumos rau, sebastian! iar iti zic. si miroase ca un puisor ! pupe de la maiia
carmen, inca nu e ziua ta dar la multi ani! sa fii fericita si implinita!
pupe tuturor
am ciuperci pe foc, pt maine
sunt harnica foc!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
anamana123 spune:
moamaaaaaaa, cate am scris in acelasi timp! hahahahahahaha! se vede ca avem copii mici (sau mai putin mici da' tot mici) pe acasa!
si ca i-am culcat si ne dezmatzam pe net!
hahahahahahahahaha
varsta mariei
MadyG spune:
Pentru Carmenuta,ca mai e putin si e miezul noptii:La multi ani cu sanatate si cu fericire!
Sa iti dea Dumnezeu implinirea tuturor viselor,sa ai un an in care tot ce iti pui in gand sa reuseasca si sa fii iubita, fericita ,implinita si bucuroasa mereu!
Te imbratisez si iti trimit multi pupici !
MadyG spune:
ano,asa-i fata ,cum spui ,eu cred ca ma duc sa si mananc si dupa aia ma culc,ca azi daca ma crezi am mancat un "sanvish" si atata ,si mi-e jale ca daca Doamne fereste dau ceva kile jos?
hai ca vorbim maine ,am vrut sa te sun azi de 2 ori dar nu am apucat,am asteptat apoi un telefon de la ONE si nu am mai atins telefonul,maine vb sigur,
pusi dulce
anamana123 spune:
si madi, sac sac sac!!!! te-am luat la nr mesajelor! da' nu stiu cum!!!!
varsta mariei
ardeiash spune:
hallo fete..
ce-mi plashi cand sporovaitzi p-achilisha
multumesc inc-odata de felicitarile primite..
Carmenutza, fata draga, eu iti cant La multi ani! .. sper ca m-auzi si-ti daruiesc .. sa-ti fie ziua de maine insorita ca,n cantecelul ala , deja legendar, si sa o petreci cum iti place tie.. sa primesti ce cadouri ti-ai dorit si mai ales sa ai parte de multa dragoste.. pup pup
scumpilici : bravo la viteazul .. sunteti deja mari.. ce ma bucur!
miri: ce poze tari au flacaii tai.. mereu.. si ce mari sunt . sa-ti traisca..
oana ; congrafelicitations... brava la tine!
mady; super shotie la domi.. oops . scuze ca ma bucur dar sper ca intelegi ..
a ajuns si ralcat.. maine-ncepe munca.. sa-i tinem pumnii ca are emotii.. da poate trage piciorul pe la europenele -alea
pe cine-am uitat?
aaaa. bicileta, in caz ca nu v-am terminat de tat de tat urechile cu ea, inca n-am luat-o ca astept pe cineva competent sa ma-nvete ce sa-mi iau. of. cine are vreun pont?
cred ca luna octombrie e cea mai tare -n sarbatori .. asa-i balantelor?
s-auzim numai de bine! si
MadyG spune:
stai ca mai am de scris unul si asa mai sterg din diferenta,
nu,acuma pe bune,vreau sa va spun ca va multumesc din toata inima tuturor pt mesajele voastre de incurajare si pt urari,mi-au facut tare,tare bine si va doresc ca toate urarile de bine pe care ni le-ati adresat noua sa se intoarca si la voi insutit!
pa si pusi, noapte buna!