Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI mandruto! Sa ai parte numai de bucurii, te pupic dulce de tot!

Gata fug la nani, somn usor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Carmencita, zana noastra, sa traiasti, sa infloresti, sa fi fi iubita si sa iubesti iar viata sa-ti ofere muuulta fericire alaturi de cine ti-e drag. LA MULTI ANI !!!
Fete as mai scrie ca vad ca in noaptea asta s-a stat pe net cum rar se intampla, dar se vede ca evenimente importante se intampla aci, ma bucur cand vad cat suntem de apropiate....dar e zi de curatenieeeee si am treaba cu carul. Totusi.... "I'll be back"
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Carmenutule, LA MULTI ANI, fata draga, sa fii fericita, iubita si dorintele alea mari ale tale sa se implineasca cat mai repede. Iti doresc sa ramai mereu tanara, frumoasa, norocoasa si sanatoasa.

Multumim si noi pentru urari, cuiva ii radea mustacioara cand i-am spus.
Mai aveam si eu cate ceva de zis, dar sunt pe fuga. Daca nu uit, revin....
Pup la pralinute ,

ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Draga noastra Capchem,iti dorim din inima tot binele din lume,sa fi sanatoasa,implinita,sa fii iubita asa cum meriti si sa-ti fie viata presarata numai de bucurii....LA MULTI ANI!!!!!!!!!
Aaaa...si pt ieri,multumesc,multumesc,multumesc!Ma simt de parca am primit cel mai frumos cadou...te ubesc!

Hei,ce de activitati nocturne p-aici....eu am picat ca o musca lesinata aseara....pe la 10...
Fetelor care ati fost pe la Montchau,dati-mi si mie un link, ceva informatii ca vreau sa mergem si noi undeva de craciun si inca nu am ales locatia...v-am auzit vb de montchau si din cite spuneti e frumos acolo....
Hai ca va las acum...mai string cite ceva p-aici si fug la scoala sa-mi iau teroristii...pupici la toate prelinutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, ce de evenimente si activitate pe forum. Parca-i un stup de albine.

Dar cel mai eveniment azi este aniversarea pralunitei Carmen, care cu trup si suflet e dedicata infrumuseterii exterioare a intregii cutii ( ca la frumusetea interioara nu e nevoie sa se schimbe ceva ).
Deci, Carmita, iti urez sa ne traiesti la fel de frumoasa, prietenoasa si deosebita cum ne-ai obisnuit. La multi ani ! Un pupic dulce si o floare in semn de adanca pretuire.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Antoanela, si voi sunteti azi in sarbatori!!! Acu am vazut pe prima pagina.
Sa-ti traiasca Victoras, sa fie sanatos, voinic si toate dorintele sa-i devina realitate. LA MULTI ANI !!!
Desi nu ne cunoastem, sunt sigura ca intr-o zi se va intampla si asta.
Gata, inapoi la treaba
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Antoanela, La multi ani lui Victoras!Sa-ti traiasca , sa creasca mare, sanatos si voios!
Mady da, sunt interesata de homeopate, pot sa te sun pe mobil? ca nr. de fix nu-l mai am, sau poate imi trimiti tu nr. pls
Ana, nici mie nu mi-a venit a crede cand am vazut pe cantar, l-am intrebat pe al meu daca a vazut si el. Si mie imi pare finut, dar a cam inceput sa-mi rupa mainile si nu stiam de ce, eee acum stiu. Pupam Maiia frumoasa si desteapta

Fetele va pup, o zi frumoasa va doresc

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Antoanela La Multi Ani lui Victoras, sa va traiasca, sa fie sanatos si voios, sa aiba parte numai de bucurii

Carmencita , inca odata

Nina iata link-ul oficial http://www.monschau.de/tourist-information/ver_weihnachtsmarkt.php?detail=begruessung; succes

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

super.. inc-o balanta''' Hei Anto , deci Victoras face 3 anisori.. cred ca esti asa de fericita! sa-ti traisca si sa te bucuri de el..

Carmen si la multi ani din nou .. si iara ..
.. acum e un soooooare la Bruxelles.. vorba mamei : fiecare-si are ziua de nastere dupa sufletul sau..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioli84 spune:

Nu am mai fost pe aici de muullltt...scuzee , vad ca s-au intimplat asa de multe, si bune si rele, felicitari! LA MULTI ANI ! si calde urari de bine celor care aniverseaza si se bucura. Si multa putere, rabdare si tarie sufleteasca pt cei care trec prin momente mai putin fericite.

fetelor, care este linck-ul acela pe care se posteaza pozele?l-am avut dar l-am pierdut :((. Ne cerem scuze ca nu am postat poze dar noi nu putem uploda sau downloda prea multe lucruri pt ca avem netul limitat, dar vorbisem cu Morgane sa facem in asa fel sa ajunga pozele la ea si sa le posteze ea. Apropo programul acela de telefonie prin internet e super tare ...a ajuns si la mine acum citeva zile, si merge! spre surprinderea mea.

Va pupizez cu drag , aveti grije de voi si de cei dragi voua ! pa-pa

Mergi la inceput