Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Miha,merci frumos....tare bine arata locul ala,cu zapada...cu braduti...cu mos craciun...hai ca am inceput sa visez cu ochii deschisi!
Antonela,La Multi Ani flacaului tau!Sa creasca mare,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Carmen, Happy Birthday!!!Sa fii happy, sa ai parte de amore, de muchos besos, de parale, amigos, kindjes;)en goede dagen!

Antonela, La Multi Ani si flacaului tau, sa creasca mare si voinic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Carmenuta, iti doresc numai bucurii, sa ramai mereu frumoasa si tanara ca acum, sa fii iubesti si sa fii iubita asa cum meriti, dupa sufletul tau cald.

Antonela, si tie pt piticul tau, Victoras.

Saptamana aceasta au mai fost sarbatori asa ca incerc sa amintesc pe toata lumea, in ordinea numerelor de pe tricou, pardon a datelor aniversare:

Melinav, cu intarziere dar cu sinceritate.

Ardeiash, pt Cristi, sa fie sanatos si sa se intoarca la voi cat mai repede.

Roruts, pt primul an de casnicie si la cat mai multi si mai fericiti si poate la urmatoare aniversare sunteti trei.

Miri, si tie pt Silvian si sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va iubiti si intelegeti mereu ca acum.

Pupici pt pralinutze, cele mentionate si cele nementionate.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Va multumesc din inima dragele mele pralinute, am fost o rasfatata astazi. M-ati sunat, mi-ati scris, mi-ati incalzit inima, sunt norocoasa ca va am imi sunteti tare, tare dragi

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Dany sar'mana
Robertina .. te rog sa ma scuzi.. eu am uitat sa te felicit.. noroc ca vazui acum negru pe alb..
imi aduc minte perfect de ziua voastra de casnicie . erati asa de dulci. pierduti amandoi si sfiosi.. si full de emotii , palizi ... erati ca roboteii, ce mai. va miscati numai unul de mana celuilalt,, hi hi ... distractiv a fost pentru mine ofitzereasa aia ... ce vorbea, si vorbea cu nesfarsitul zambet larg.. io ma-ntrebam ce intelegeti voi?! ca io ...

cand ati coborat pe scari si noi va cantam.. se bulucisera alea de la primarie cu mirare.. de nu mai puteam de ras.. dar ma simteam mandra..

.. erati frumosi foc.. si asta va doresc mereu. sa fiti impreuna , sa va iubiti, sa aveti mostenitori frumosi si sanatosi si cu ochii tai negresit.. nu-mi fac griji cu tine.. baiatul tau te face fericita.. radiezi de cate ori ne vedem iar ochi-ti sclipesc de bucurie.. .. no, asta mai zic si eu dragoste! (dati retzeta mai depate )

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Antoanela, sa iti traiasca Victor,LA MULTI ANI! sa se faca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii

Maducule, gata are mama fata mare, 1 anisor ce repede a trecut timpul, parca mai ieri alaltaieri ne anuntai ca esti graviduta... O printesica desprinsa parca din desenele japoneze animate, care fura inima oricui numai cu un zambet. LA MULTI ANI DOMINIQUE! Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa

Iolanda, de care program de telefonie pe internet e vorba? De Voip?

Va pup pralinutelor, de amu trag si eu pe dreapta!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI Marie-Dominique printzesica de Mady si George! Oau, deja 1 anisor, ce repede trece timpul, sa va traiasca dulceata de fetitza, sa creasca mare, sanatoasa, voioasa si si mai frumoasa! Pupam dulce de tot!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

draga dominique, la multi multi ani! sa fii sanatoasa si fericita si sa te sarbatorim inca o suta de ani de aici incolo!
cand a trecut anu' oare???

antonela, la multi ani si baiatului tau, sa creasca mare si frumos!

carmen, cum te dixtracshi????

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Fuga, fuga de la birou:

La multi ani, Dominique si Carmen, muuuulti pupici si urari de sanatate de la noi!

Ma gandesc mereu la voi, sa stiti, va mai si citesc pe fuga dar sunt prea ocupata si prea necajita cu mama...

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Micuta si frumoasa Dominique a implinit 1 an! LA MULTI ANI, frumusica mica, sa cresti mare, sa aduci multe bucurii parintilor tai Madi si George, care oricum sunt foarte mandri de tine. Si au si e ce.

Antoanela, LA MULTI ANI si lui Victoras!

Ardeiash, multumesc, asa a fost, ai descris asa de bine totul.

Nora, draga de tine iti inteleg supararea si temerile. si ganduri pozitive.

Scumpilici, cum a fost la vaccin? A fost primul? Eu nu stiu, doar intreb

Ror

Mergi la inceput