Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Madi,sa-ti traiasca printesa...sa fie sanatoasa,sa creasca mare,sa va umple sufletele de bucurie si viata sa-i fie presarata numai cu lucruri bune...La Multi Ani,Dominique!
Fete,deseara merg la o degustare de vinuri(un eveniment ING)...ce sa fac sa nu ma matolesc ???ca eu de la vin.... ma ia cu calduri si rid ca ...muta......am mai patit-o saptamana trecuta,in week-end,cind am fost in Franta la Reims,sa degustam sampanie...ce ne-am mai distrat!Va pove alta data ca acum ma grabesc...
pupici la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

LA MULTI ANI Dominique !!!
Sa traiesti, sa infloresti, sa-i bucuri pe parintii tai cei iubitori la fel cum ai facut-o pana acum.
Madi, ce repede a trecut vremea! Ai fata mare, ce mai!!! Va doresc la toti sa fiti sanatosi si sa va bucurati de printesa voastra pana la adanci batraneti.
Nina, hai sa-ti zic cum sa faci ca sa nu te imbeti la degustari. Noi mergem periodic la astfel de evenimente. Deci; vinul se miroase inspirand adand in pahar, apoi iei o gura si iti clatesti gura pt a incita papilele gustative dupa care inghiti. Aroma care iti ramane in gura este cea care face diferenta intre vinuri. Atat! Poti sa mai bei cateva inghitituri iar daca nu mai poti bea, vezi ca sunt frapiere sau boluri speciale unde poti arunca vinul din pahar pt a putea sa treci la urmatorul. Apoi pe mese trebuie sa fie platouri cu cubulete de paine. Dupa fiecare vin ia paine ca sa treaca gustul vinului precedent si totodata ca sa nu te imbeti. Deci nu-i nevoie sa bei tot ce-ti pun in pahar numai in cazul in care iti place prea mult vinul. Si vezi ca trebuie sa fie si apa plata pe masa. Poti bea si apa dupa ce-ai gustat vinul sau unii folosesc apa ca sa clateasca paharul in vederea tecerii la urmatorul fel. Iti garantez ca n-o sa te imbeti. Eu am fost la degustare de whisky si am baut 5 feluri si n-am avut nimic pe cand barbatii din jurul meu erau fleasca! Ce m-am mai amuzat!!! Iar intre vinuri se discuta, se comenteaza pe seama lui deci e timp suficient sa-ti revi. Multa bafta si sa-mi pvestesti cum a fost.
Acu va las ca am la treaba in birouuuuu.....
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

MUlti anisori La Domi! ce repede a trecut timpul.. parca mai ieri erati in emotii.. sa cresti mare si frumoasa puiule, sa fii sanatoasa, sanatoasa si iubita!
Mady si George , acum cred ca sunteti foarte fericiti.. doar aveti fata mare!

fete: cine doreste sa mearga la gradina zoo din Anvers sunteti asteptate.. http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=43048#43048 biletul e doar 5 euro .. si vad ca de obicei este 17.50 numai pentru adult.. eu as merge.. mai merge cineva?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani pt Domi de Mady si George si sa va bucurati de aceasta zi.

Sa fiti sanatosi si tineri ca acum si sa va iubiti mult.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

scumpi si [b]Carmita_baby[b] La Multi Ani! si din partea mea, sa fiti fericite si iubite!

Ce de balante, suntem o gasca pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Draga Mady, La Multi Ani cu drag pentru Dominique, sa va traiasca, sa fie sanatoasa, si sa aveti parte numai de bucurii; si o poezioara de la mine

Sa cresti mare si cuminte,

Multi ani de-acu-nainte,

S-ai parte de fericire

Sanatate si iubire,

De tot ce-i mai bun pe lume

De la mine ganduri bune

S-ajungi la 100 de ani

Mult noroc si

La Multi Ani!

O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Deci fetelor, iar nu am somn, asa ca m-am echipat sa fac ce stiu eu mai bine .... ..ma duc la munca ! sper sa fie deschis la ora asta

Nina succes la degustarea de vinuri, te inteleg perfect ; foarte bune sfaturile lui Bepii (multumim ) doar ca daca nimeresti un vin super nu poti doar sa degusti, ci ...bei tot paharul

Anamana multam fain de intrebari, si Moni si Doru sunt bine; ma mai supara ei din cand in cand, dar de...; un mare pupic pentru Maria si ne este tare dor de ea !

Ardeiash multumim pentru info; in week-end va fi tare frumos afara, asa ca ar fi o idee;

Gata, fug la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cu placere! nici tu nu ai somn?

deci fete http://www.rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1727&mode=&order=0&thold=0 noua lege de votare.. cand m-am dus acu ' 2 ani cu documentu belgiam mi-au zis ca nu poci ca sa votez.. si asta dupa ce-am stat cel putin 2 ore la coada... acuma cand nu am nik belj nu se voteaza decat cu... fara nu se poate sub nishio forma.. bon.. o sa uite romania de mine daca nu votez.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Salutare pralinutze ! Vin cu o propunere .... "indecenta"

O SEARA LA BAI TERMALE

Variantele pe care vi le propun sunt:

Dilbeek www.thermendilbeek.be sau

Grimbergen http://www.thermae-grimbergen.be/

Sunt deschise pana la miezul noptii, deci putem merge si in timpul saptamanii dupamiaza (mamici & job).

Jacuzzi, bazine, levenit in apa calda, sueta, o bauturica... .... sa mai continui?

Ce ziceti?

Mergi la inceput