Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Da Robertina a fost primul vaccinut
Miha suna tare bine ce propui tu acoloooooo. Hmmmmmm, ce-as mai vrea!

Am vazut pozele de la seara romaneasca, f frumoase, v-ati distrat pe cinste.

gata fug sa fac un pic de ordine

pupici

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Am pus poze noi cu Sebastian. Enjoy!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mei miha.. esti mai romantica decat de obicei .. sau mi se pare? la mine suna super bine.. da m-am ingrasat din nou... asa ca

am reintrat sa va spun ca daca optati pentru gradina zoo de duminica tre sa confimrati pe forum venirea . daca n-aveti cont ma anuntati pe mine si "semnez''io..

si-nca ceva.. este pe rombel pe prima pagina, in dreapta un sondaj de opinie. va rog daca puteti sa dati si voi un clik.. opinia voastra chiar conteaza.. suna a cliseu .. dar e importanta in luarea deciziilor ulterioare. multam fain ..

la bxl e soare.. soare.. si iar soare.. imi vine sa deschid bratele sa-l cuprind si sa nu-i mai dau drumu' si se-anunta la fel in continuare. of, ce bine!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miha, suna nu bine, ci foarte bine. Eu una subscriu, chiar ca e o chestie altfel.
Ana, Nina, Scumpilici, Sanda i-am facut capul calendar lu' baiatul cu copchiii vostrii ce sa fac daca-i ubesc?'
Ardeiash, e vorba de zoo din Antwerpen?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ardeiashule, am uitat sa te intreb, tu ai net acasa acum?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

miha, deja ma visez in baile alea! vreau!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

carmen: am de fro cateva zile.. parc-am spus.. nu mai stiu. di ce?

am probleme cu camera web , insa, si nu e de 10 euro..

Mergi la inceput

si da, e la anvers.. sunt inscrise deja 72 de persoane.. si sunt 100 de bilete.. cred ca n-a vazut gradina aia atatia romani de cand e!! de la praline merg eu , Miha si Ror.. cine mai vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Si eu...si eu....!!!!Vreau si eu la bai termaleeee....Miha,super idee!
Carmenutz,de o mie de ori!Vb maine, poate mergem pe undeva ca se anunta vreme frumoasa!
Ana,ia zi...maine mai pleci in Germania sau ba?Te sun maine sa vb...Si te rog eu sa o smotocesti putin pe Maiia din partea mea ca e o dulce si o isteata!
Tania,prea tirziu am citit mesajul tau....da nu a fost chiar asa dezastru.A fost o experienta frumoasa degustarea asta de vin...am avut in fata cite 6 pahare de vin alb si rosu,un carnetel sa notam impresii si un nene care a vb non-stop in ceafa mea.M-am simtit cam in plus la inceput ca majoritatea erau cunoscatori in ale vinului,dar dupa al doilea pahar baut(nu degustat) mi-am revenit...per total a fost frumos si interesant.
gata,va las...un week-end frumos va doresc!Ma duc sa-mi car copii in dormitor ca i-a luat somnu` p-aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ardeiash,cum e cu biletele astea?Trebuie sa ma inscriu pe vre-o lista??nu pot sa-mi iau bilet la intrare?As veni si eu cu copii...

Mergi la inceput