Praline belgiene 29

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ninut, inscrierile se fac pe Rombel (vezi activitati)sau direct la Cornelia:
" Ma bucur ca vreti sa veniti, duminica va fi vreme foarte buna! Avem 100 de bilete in total, asa ca va rog sa nu va simtiti stânjeniti! (Însa anunati-ma din timp, va rog!) Cei din alte localitati pot veni cu trenul, in weekend biletul costa jumatate din pret! Gradina zoologica este chiar la Gara Centrala - Antwerpen Centraal. Daca sunteti de acord, facem si un picnic!
Cornelia 0484 975 833"-meaj de pe Rombel, sau prin Ardeiash
http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4550&start=15
Cornelia are 100 de bilete disponibile la tariful social de 5euro/ persoana.

Haide, ia-ti si tu piticutii si vino. Carmenut, tu ? Cine mai vine?

Intalnirea e duminica, inainte de ora 12 in fata la zoo. La 12 se va intra deja inauntru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nina,, crede-ma ca sunt eu fericita sa o fac, iti iubesc piticii atat de mult, ma topesc de dragul lor, nu altceva
Apropo am vorbit cu Lai la telefon si am lamurit problema, a inteles desi sincer mi-ar mai fi pus niste intrebari, devenise curioasa, oricum s-a abtinut si era fericita ca nu sunt suparata pe ea.
Ano bre, m-a dat pe spate fi-ta azi.. Vrei sa fi... gagica mea? super tare!
Ardeiashule, eram doar curioasa, ca eu stiam ca nu aveai, dar azi cand ai vorbit cu Nina eu eram la ea si suna ca si cum ai avea, de aia te-am intrebat Ma bucur ca ai, stiu cat inseamna netul ptr. tine
Rorut, poate voi veni si eu, insa nu pot zice nik cu sguranta acum. In orice caz mi-ar face mare placere sa va vad
Miha, vad ca sunt amatoare de bai termale, cand o punem de o baie? Cat despre kara ala se mai aude ceva?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata
Carmen kara eu propusesem pe 18, dar nu am mai primit nici un raspuns, deci nu prea stiu. Bai termale propun in timpul saptamanii, caci nu este atat de aglomerat, si este si mai feeric noaptea, savurezi mai bine toate luminile decat ziua; este facil de asemenea ca nu se fac rezervari la therme, te duci pur si simplu. Despre data, cu riscul de a face iar propunere fara ecou, ce ziceti de 22 sau 24 Oct?

ZOO Anvers - fetelor noi mergem maine, cine mai merge? Cum a ramas cu picnic-ul? Sa stiu cam ce luam la noi. Nina, Carmen, haideti si voi! Ror ma bucur ca ne vedem maine !

Week-end placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele,
nu am timp sa spun decat ca va multumesc din toata inima pentru urarile voastre, pt mesaje si telefoane, Dominique va trimite fiecareia cate un pupic mare de tot .
Va iubim!
Pupici multi si va dorim un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mihaela dar unde exact sunt baile termale ca oi fi scris da mi-a sarit din ochi? Eu fix in zilele alea nu pot intre 22 si 24 din pacate dar ideea suna foarte bine!

Ca veni vorba de ideei, impreuna cu Miri si Nora ne gandeam sa ne ducem la un film cu toata gasca, de genul 'ladys night out', cu o cola si niste popcorn sa pleznim de raz pe la vrun film..care vrea care are chef sa anutze si book-am intr-o vineri seara!

5 euro biletul la Zoo in A'en!!!asta da oferta, din pacate maine muncesc dar e o super oferta!

Ardeiash, ziua ta de ce nu este trecuta pe list ma rog? anul ca anul dar ziua..este acum in perioada asta si m-as supara sa nu-ti urez la multi Ani!!!

pupici la toata doza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ha ha .. anul trecut facusem 40 si am avut oarishice.. cred ca ..nu mai stiu.. apoi nu am mai apucat.. hi hi da e 21 octombrie.. nici eu n-as scapa ocazia sa ma feliciti oana

ce super idei aveti fete// film si popcorn.. of..

hai sa aveti o zi frumoasa maine!

carmen: vezi ca te-am rezolvat

fete: am deschis cu bucurie un alt capitol.. al 30-leeeeeaaaaa

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput