Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 8
anca81 spune:
Va salutam si noi si va transmitem sarcini usoare in continuare!!!
Carmenela
ma bucur tare mult ca sunteti OK, DD are grija de tine si de micuta ta si sunt sigura ca va fi totul bine 
Noi suntem in grafic, crestem pe zi ce trece, avem 5 kg deja. Ieri am implinit 2 luni, nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul. Carla e o scumpa, am cateva poze cu ea la semnatura, sunt topita dupa ea, e ingerasul meu scump.
toate burticile si va tin pumnii sa va tineti in brate bebelusii sanatosi.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Andrada.P spune:
Ce liniste pe aici... Asta inseamna ca toata lumea e ok 

Noi am fost la dr. Colul e mai scurt si intr-o parte
. Cica nu mai are unde sa se scurteze. Am programat cezariana peste 3 sapt. Sper sa rezistam pana atunci. Contractiile s-au rarit de vreo 3 zile asa ca de azi raresc si eu gynipralul.
toate burticile contractoase, mamicile si bebeii!!
Andrada
33+ 

Andrada.P spune:
Fetelor nu mai gasesc gynipral!!!! A gasit sotul meu gynipral fiole dar nu stiu cum se iau... Are cineva idee??
Andrada
33+ 

valeria72 spune:
Andrada vezi ca se gaseste la Dona, Sensiblu, Helpnet
www.farmaciiledona.ro/produse/gynipral-0-5mg-cpr-x-20-nycomed-I750" target="_blank">Aici
www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=1070566" target="_blank">Aici
www.helpnet.ro/?pid=10&cod=HNIMMEGYN01" target="_blank">Aici
Hai ca mai ai putin!!!
Gabrilici spune:
Buna tuturor!
Pasesc timid in minunatele luni de sarcina.Bebe are 5 saptamani in burtica la mami! Sper sa fie bine! Am avut mici neplaceri:pete maronii, dureri de spate si crampe destul de neplacute.Dna doctor Mihalache e tare draguta si blanda!Ne-a dat tratament (centrum materna, no-spa, utrogestan intravaginal). Speram ca totul va fi bine!Si mami si tati s-au cam speriat dar ne rugam la Doamne Doamne, la Maica Lui si la Sf.Parascheva si la Sf Stelian ca bebe sa stea la caldurica in burtica pana in iunie 2009 (asa am calculat noi).
Astept mesajele voastre cu drag si cu mult interes!
Doresc tuturor gravidutelor sarciana usoara si bebei sanatosi si celor care sunt deja mamici copii sanatosi, cuminti si fericiti!
Gabrilici graviduta in 5 saptamani
valeria72 spune:
Gabrilici bine ai venit in randul gravidutelor,insa eu zic ca nu ai de ce sa te sperii, si eu in primele sapt de sarcina am avut crampe care nu cedau la no spa, intr-o noapte am ajuns chiar la urgenta de durere, si la echo ce sa vezi ....eram plina de gaze in burtica asa ca dr mi-a dat sa iau cate un triferment la nevoie si de la 7 sapt nu am mai avut probleme cu genul asta de crampe.
Sarcina usoara, pana la 40 sapr si cu bebee sanatos.
Gabrilici spune:
Multumesc din suflet de mesaj Valeria!Sunt deja mai bine si mesajul tau m-a mai linistit putin.Si eu am o problema cu ...gazele ![]()
Gabrilici graviduta in 5 saptamani
iulia79 spune:
Buna burticutelor.Am revenit,si iata ca am ajuns in saptamana 35 si 5 zile.Mai avem foarte putin,oricum am inteles ca de acum pericolul ca bebe sa aiba probleme daca se naste mai devreme,nu mai este asa de mare.Oricum sper sa mai stea putin.Doctorul a fixat deja data nasterii(cezariana)pe 11 noiembrie.Eu ma simt din ce in ce mai greoaie,respir foarte greu si nu prea mai pot dormi,dar sper sa rezist si totul sa fie bine.La fel va urez si voua,si nu uitati,stati cumintele in pat,ca se pare ca pe mine m-a ajutgat si cu putin noroc,ajungem le termen.Multa sanatate,pupici.
valeria72 spune:
Iulia mai ai un picut si-ti vei tine minunea in brate.....i-ti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si sa vii dupa sa ne povestesti si noua.......ufff ca mult mi se mai pare ca e pana ajung si eu ca tine... si tare m-am plictisit numai in pat de 7 sapt si mai am vre-o 10 cel putin