Uter hipercontractil (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Rami i-mi pare rau ca trebuie sa ne vedem la acest subiect, insa ne tinem si noi dupa fete si o sa ajungem si noi la capat cumva.

Despre contractii nu prea stiu ce sa-ti zic ca eu la inceput nu am avut si datorita colului mi-au dat gynipral si vad ca acum am doar 1-2 contractii nedureroase pe zi, despre cele dureroase nu stiu nimicuta.

22+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

Fetelor,iertati-ma ca ma bag,eu sint sustinatorul de pe margine.Va citesc ca sa ma informez,sint o "baba" de 37 ani,proasta ca asta e termenul,am avut o sarcina pierduta si acum sint in rugaciuni si facut curaj pentru alta.Pentru cite treceti voi eu ma plec in fata voastra,prostioarele din viata mea au fost nimic fata de cite aveti voi,nu ma mai stressez de acum inainte pentru nimicuri..sa stiti ca sinteti pentru mine MAESTRI ,cu 1000 clase spiritual inaintea mea,cu psihic suuuper tare,va felicit si tineti-o tot asa,curajoase,nu ca mine.Ma rog pentru voi,sa stiti,faceti si rugaciuni la Sf.Nectarie si la Maica Domnului sa va dea PUTERE sa duceti sarcina pina la termen,asa mi-a zis un calugar batrin cind i-am povestit de mine.
Felicit si barbatii vostri si toate rudele si doctorii care va ajuta.Tac mai bine si ma plec in fata voastra pentru efortul pe care il faceti Iertai-ma pentru timpul pierdut cu mine.

Mergi la inceput

Ingeras multumim mult de gandurile tale bune si pt rugaciunile pe care le faci pt noi, sper sa devii cat mai curand graviduta si dupa mamica.... si sa nu treci prin ce trecem noi. Te asteptam la odisee cat mai curand

22+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Ingeras, multumim pt ca esti alaturi de noi. Iti doresc si tie sa traiesti cat mai curand bucuria maternitatii. Cat despre varsta... si eu ma apropii vertiginos de 37 si nu am considerat ca asta ar fi o problema.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
33+
AMR cel mult 7 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, sper ca sunteti toate bine. eu de cateva zile ma cofrunt iar cu greturile de l inceputul sarcinii. si pt ca vomit, tolerez f greu gynipralul.
miercuri am fost la eco. Vestile bune: colul meu e inchis si lung, cum n-a mai fost el de la inceputul sarcinii, inainte sa inceapa contractiile. M-am bucurat sa aud, pt ca vad ca optimismul meu si incapatanarea cu care refuz sa nasc prematur dau roade ....ma asculta nenea colul.
Vestile proaste: bebelina are dubla circulara de cordon. asa ca nu cred ca mai nasc natural, pt ca nu vreau sa risc. Toata ziua o urmaresc sa vad daca misca, cat misca, ii ascult bataile inimii.

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
Iaca si io, o veche colega de suferinta...
In primul rand sa incurajez fetele noi, totul o sa fie ok, e nevoie de multa vointa, dorinta, medicamentatie si muuuuuuulta stapanire de sine...
Noi facem bine, avem 2 luni, zambim de ne sar ochii...Allegra e o scumpa, super cuminte si linistita. Doarme de la 11 noaptea la 5 dimineata de cand s-a nascut. E o bucurie sa o ai in casa. De o saptamana ne luptam si cu colicii, dar o sa treaca... Asteptam sa facem 6 luni sa plecam in Elvetia.
Si iaca asa vizitez si Elvetia... desi mi-ar fi placut sa o vizitez de placere...
Multumim fetelor pentru urari si pentru gandurile bune. Sa ne tineti pumnii, o sa va scriu ce si cum....
NU-mi vine sa cred ca sunteti deja la capitolul 2.. Dar, vestile bune au dominat subiectul asta...Cu probleme mai mari sau mai mici, pana acum zic eu ca avem invingatoare pe aici, nu?
Ingeras....eu am 36 de ani si acum am primul copil. Ma dor oasele de mor, zici ca am 80 de ani cand se schimba vremea....dar tot ma mai simt tanara....asa ca nu iti mai face probleme de varsta... In cap e varsta..nu altundeva...
Eu va pup pe toate, o sa mai intru din cand in cand sa va incurajez. O sa fie bine pentru toate, o sa vedeti!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

PS. Nu mai stiu cine intreba pana cand se ia gynipralul si no-spa.
Eu le-am luat pe amandoua pana in ultima zi, dar eu am stiut ca e musai sa fac cezariana. Daca vi se recomanda cezariana, atunci puteti lua gynipral pana la sfarsit, ca tot nu conteaza cum influenteaza contractiile.... Am luat si utrogestanul pana la sfarsit, pentru ca ajuta placenta sa hraneasca bebeul.
Efectele secundare sunt mai mici decat efectele contractiilor. Decat sa va vedeti bebeii diformi de la contractii (credeti-ma..am vazut) sau sa nasteti prematur....luati medicamente pana va ies prin pori. Si eu si Anca eram ingrijorate de medicamente....dar acum imi pare bine ca le-am luat.
Hai ca va pup din nou.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Ingeras, DD sa te ocroteasca si pe tine si sa-ti indeplineasca marea dorinta pe care o ai...

Simona, eu pana la urma nu am inceput sa iau inca Gynipral, pentru ca m-au lasat durerile chiar de a doua zi...Nu stiu ce sa zic, le-am pus oarecum si pe seama unei indigestii pe care am avut-o in paralel cu acele contractii. Oricum, o sa fiu f. atenta si la cel mai mic semn...incep sa-l iau. Chestia e ca nici dr. nu stie ce sa-mi zica...Am facut eco acum 3 zile, iar colul meu are 3,7 mm si e inchis. Contractii nedureroase am cam 5-6-7 /zi. Oare numai pentru astea sa iau Gynipral ? Ma gandesc ca e si destul de devreme, si odata ce-l incep nu-l mai pot opri pana la final, nu ?

Bravegirl, tu cand ai ajuns la urgenta cu contractii dureroase cat aveai colul ? Era scurtat ? Ma bucur mult ca acum esti in regula ! Mie unul din medici mi-a zis ca aceste contractii nedureroase sunt oarecum normale, fiziologice, dar eu stiu ce sa zic...mi se pare ca la mine au inceput totusi f. devreme (de pe la 18-19 sapt.) Noroc ca pana acum colul e in regula, eu oricum il monitorizez non stop.

Fetelor, apropo de varsta, si eu sunt o "tinerica" de 35 ani la prima sarcina, obtinuta cu greu prin FIV...asa ca putem face clubul "babelor sexi" , nu ne lasam noi asa usor, nu ? Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune !

pozici

rami 21+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Rami ma inscriu si eu in clubul ala de care zici tu ca mai am 2luni si un pic si fac 36 .

23+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Salutare, burtici neastamparate,

Am si eu vesti asa si asa. Am avut o sapt nasoala, cu dureri, contractii.. Am fost de dim la control, bucuroasa nevoie mare ca in sfarsit s-a intors doctora din concediu.... si .. surpriza....... ma anunta ca mai sta sapt asta dupa care se muta la Bucuresti. Am crezut ca mi se face rau... eu fiind tare patita nu prea am incredere in medicii de pe aici...

BB e cam mititel, de 32 de sapt in loc de 34, in rest e OK, deci nu ma impacientez... deocamdata... ca zice-se ca pana in sapt 34 iau mai mult in lungime, dupa care incep sa se ingrase... Maine dim ma prezint la spital pentru internare, minim 5-7 zile, sa vada ce e cu durerile si contractiile. In functie de evolutie s-ar putea sa raman pana la final...
Asa ca ne mai auzim cel mai devreme peste o sapt. Sper sa citesc numai de bine pe aici. Sa stati cuminti si sa va luati medicamentele...
Carmenela

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
33+
AMR cel mult 7 pana la

Mergi la inceput