Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 6
valeria72 spune:
Mersic mult simona, am cam rezolvat cu constipatia de vre-o 3 zile e ok, se pare ca Activia cu musli si capsuni si-a facut treaba
22+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
simona_1402 spune:
Valeria, ai scapat usor... eu folosesc tot ce scrie acolo in fiecare zi... ma gandeam sa renunt totusi la unul dintre laxative, sau la kiwi... ca mi s-a aplecat, as mai manca si eu altceva
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
rami 73 spune:
Din pacate trebuie sa ma alatur si eu grupului vostru, desi tare speram sa fie doar o alarma falsa contractiile astea...
Sunt insa putin nelamurita cum sunt contractiile dureroase, ca pe cele nedureroase le-am identificat de pe la 18 sapt... De vreo cateva zile am dureri asa, surde, cam ca la ciclu, dar sunt asociate aproape mereu si cu o oarecare balonare si necesitatea de a merge la toaleta. Deci nu-mi dau seama daca este si ceva intestinal sau doar contractii uterine. Cand am aceste dureri, uneori se intareste si burta, alteori nu. La voi cum este ?
Eu pana acum am luat doar no-spa pentru ele, cam 3-4/zi, dar nu par sa amelioreze foarte mult. Gynipralul este mai eficient ? Mi-e putin teama de efectele secundare pe care le produce.
Va
si va doresc sa scapati cat mai repede de probleme si sa aveti
sanatosi si la termen !
pozici 
rami
20+ 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
simona_1402 spune:
rami, contractiile dureroase - te doare pur si simplu partea de jos, iar durerea persista, chiar daca e usoara - ca de CM - chiar si dupa ce contractia inceteaza (asa sunt la mine). Eu iti zic si tie, am spus la toata lumea, ca sunt patita, si cele nedureroase sunt periculoase, iti pot deschide colul. Ginipralul este muuult mai bun decat nospa
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
Andrada.P spune:
Ramica imi pare rau sa te vad pe aici
Nici eu nu-mi dau seama cum e cu contractiile dureroase in sensul ca durerile par sa fie ba ca la ciclu dar pot fi si de vezica care este tare chinuita, asezata anterior uterului, obturata de uter. Cum beau multa apa, se umfla imediat si o simt cu mana ca pe o basica dureroasa. Probabil ca stransa intre uterul contractat si peretele abdominal, poate da o parte din senzatia de durere din timpul contractiei. Asa ca nu-mi dau seama cat de dureroase sunt...
Cert e ca azi, dupa injectia cu no-spa n-am mai avut nici macar un sfert din contractiile pe care le aveam de obicei pana la ora asta 

Cand mai mergi la Prof?
Simona hai ca mai e putin! Mai rezistam impreuna cel putin 2-3 saptamani, da?
Andrada
32+ 

rami 73 spune:
Intra-adevar, Simona,
si la mine durerea persista desi contractia inceteaza. Cred ca o sa ma incumet si eu sa iau gynipral, dr. insa nu mi-a dat un interval de timp la care sa-l iau, mi-a zis doar "la nevoie". Am vazut ca voi il luati regulat, la cateva ore. Cat timp faceti acest tratament, il opriti daca se amelioreaza problema, sau cum ?
Andrada,
da, din pacate n-am ratat nici problemele astea, asa cum n-am ratat mai nimic in sarcina asta... Asta e, cred ca s-a dus "destrabalarea" de pana acum, o sa trag mai mult la pat... Sa stii ca si eu simt aceeasi presiune puternica-dureroasa pe vezica in unele momente, dar in plus simt durere si in zona rectului, urmata de senzatia de a merge la toaleta. Am fost la Proctoline si se pare ca nu am nici hemoroizi, nici fisuri, deci cred ca e vorba tot de o presiune, ceva. 
Mai nasol e ca in continuare am o stare de greata f. neplacuta (desi n-am mai varsat) si lipsa totala a poftei de mancare !!! Cand vine ora mesei trebuie efectiv sa ma fortez sa mananc, doar fructele imi fac placere, in rest carne, oua, branza - doar cu forta ! Sunt ingrijorata ca nu hranesc cum trebuie bebelina, dar efectiv nu pot manca decat asa, mai mult fortat. Nu cred ca mai e nimeni in perioada asta a sarcinii cu asemenea simptome !
Macar voi fetelor, majoritatea sunteti deja avansate cu sarcina, desi nu e o fericire, totusi nu e disperata situatia, dar eu am inceput tare devreme cu problemele astea... Of, om razbi noi, nu se poate altfel !
pozici 
rami
20+ 
James Dean
simona_1402 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rami 73 Intra-adevar, Simona, si la mine durerea persista desi contractia inceteaza. Cred ca o sa ma incumet si eu sa iau gynipral, dr. insa nu mi-a dat un interval de timp la care sa-l iau, mi-a zis doar "la nevoie". Am vazut ca voi il luati regulat, la cateva ore. Cat timp faceti acest tratament, il opriti daca se amelioreaza problema, sau cum ?pozici ![]() rami 20+ ![]() "Dream as if you have forever. Live as if you only have today." James Dean |
Incepe cu 1/2 de pastila la 12 ore. Daca le tolerezi si ai nevoie de mai mult ia 1/2 la 8 sau la 6 ore. Eu nu am riscat sa opresc tratamentul, eventual am rarit la 1/2 la 12 ore.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
rami 73 spune:
Exact asa ma gandeam si eu sa fac, Simona. Dar seara cand iei pastila mai poti dormi ? Oricum n-am ce face, trebuie sa incerc.
pozici 
rami
20+ 
James Dean
BraveGirl spune:
rami, nu vreau sa te ingrijorez, dar eu cand am ajuns la spital cu amenintare de avort aveam contractii dureroase insotite de disconfort/durere rectala, cu senzatia de defecare. atunci mi s-a scurtat colul...La mine contractiile dureroase constau in intarirea burticii insotita de durere si presiune in partea de jos, dureri de mijloc, jena rectala si cateodata intepaturi in col.
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Andrada.P spune:
Rami, Simona la mine e invers: durerea inceteaza inainte sa se relaxeze uterul... Si jena e si rectala, da doar ca nu am senzatie de defecare ci de presiune pur si simplu.
Rami Naspa cu greturile astea. ce ghinion!!!
Carne sau peste mananci?
Si mie mi se pare ok sa iei 1/2 gynipral la 12 ore cum spune Simona. Ai doar grija sa mananci inainte, sa nu il iei dimineata, de exemplu, pe stomacul gol. Eu ma trezesc in fiecare dimineata la 6, merg cu ochii inchisi la bucatarie si mananc ceva ca sa-l pot lua... Asa m-am saturat de gynipral.
Auzi, la amniocenteza ase face anestezie?
Bravegirl intepaturi in col simt si eu din ce in ce mai des. De fapt cam de fiecare data cand ma deplasez sau stau mai mult pe scaun. Tu cum mai esti? Ai mai fost la eco? Ce mai face printesa? Dar prietenul nostru colul?
Andrada
32+