Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 5
anca81 spune:
Buna fetele 
Toata lumea e bine sper si stati cumintele in patut!!!
Nu suntem prea grozav, Carla are o dermatita de scutec oribila, e plina de bubite si pete rosii si cred ca o ustura tare rau, saracuta de ea. Am fost la pediatru si mi-a dat o crema preparata cu Stamicin, sper sa-i treaca. Mai plangem din cauza colicilor, avem zile in care suntem tare maraite (ieri mi-a mancat urechile).
toate burticile.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
simona_27 spune:
Buna fetelor
Si Carinutza mea are colici si se strange rau da ea e cumintica , nu ma
plang.
Dimineatza inasa alta boroboatza... mi-a iesit din vagin o compresa de tifon de marimea unui ou mai mic dupa ce in ultimele zile simteam o apasare jos si ii spuneam sotului: oare mai am un bebe acolo?! Am sunat pe doctor si a zis ca nu e problema sa ma spal cu ceai de galbenele.
A patit cineva asa? Oare e destul sa ma spal numai? Daca mai am si altele?!
Ioana Carina
19.09.2008
anca81 spune:
Simona
adica ti-au lasat/uitat inauntru compresa????
simona_27 spune:
Daaaa
Si doctotita a zis ca au fost neatente fetele care m-au spalat dar ele saracele nu au avut treaba inauntru, au curatat doar cusaturile......
Ioana Carina
19.09.2008
simona_1402 spune:
Anca, incearca cu Neopreol. La Radu a facut minuni. Merdea la absolut orice problema pe piele. Dezavantajul e ca miroase cam urat.
Simona27, ciudata intamplare. Puteai sa faci o infectie. Ia-ti un irigator pt spalat, dar nu exagera, igiena vaginala excasiva dauneaza.
Am fost si eu la dr. Vesti jumi-juma. BB s-a pozitionat tare urat, e infipt cu capul in col, printre oase, cu toate ca burtica nu e coborata, pur si simplu sta el f intins. Uterul este deja ffff subtire in partea de jos, nu mai am decat 4 mm de perete uterin in zona cicatriceala. In rest toate sunt bune, inclusiv analize super OK si doca a zis ca totusi nu vede iminenta de nastere, dar evident ca tb sa stau cuminte. Mai fac dexa sapt viitoare si gata, voi intra in 34 de sapt. Acum insa sunt putin mai pesimista in legatura cu targetul meu de 36 de sapt
Va pup pe toate, sper sa ne vedem cu bine la capat.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
32+ 
AMR cel mult 8 pana la 
anca81 spune:
Simona
ai incredere si va fi bine, sunt sigura de asta.
valeria72 spune:
Ce putine am mai ramas e la acest subiect.....din pacate eu mai am cel putin 10 sapt pe aici dar nu doresc la nimeni sa vina la subiect de nevoie ci doar intr-o doara sa-mi mai tina companie.
Eu de sambata sunt racita si abia azi se vad semne de ameliorare, am scapat de terorista de constipatie,dar nu ma mai ridic din patut nici macar la baie, drept urmare in cursul sapt sta mama cu mine in weekend sotul, iar fetele mele au facut intre timp putele asa ca atr mama 2 flacai![]()
22+

Cat de mari suntem
Asa crestem noi
Andrada.P spune:
Simona27 tare urata intamplare... sper ca acum esti ok. 
Simona1402 tin pumnii sa ajungi cat mai aproape de 36 de saptamani!!
Valeria cum adica nu mai mergi nici la baie??????? Nu vreau sa ma gandesc...
Anca
pt tine si bubulica!
Fetelor, eu am contractii dureroase cam 12 ore / zi. Ba inca azi dimineata ma mai durea si spatele ca la ciclu ceea ce nu e bine
Am facut o injectie cu no-spa si mi-e mai bine dar, sincer, sunt cam speriata. Nu stiu ce sa mai fac. Peste o sapt merg la dr. Mai am 5 zile si intru in sapt 34.
Andrada
32+ 

simona_1402 spune:
Am intrat si eu sa anunt ca a mai trecut o saptamana!!!!
Andrada, si la mine s-au cam intors nesuferitele alea de contractii. Incearca sa mai iei cate un diazepam - doua pe sapt. In cantitatea asta nu da dependenta, dar face destul de bine si la relaxarea uterului.
Valeria, e urata treaba cu constipatia, ma duc sa fac un copy/paste la mesajul meu din odisee pe tema asta.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la 
simona_1402 spune:
Pt Valeria
Si eu sunt tare patita cu constipatia, asta in conditiile in care nu aveam voieee sub nici o forma. Dupa o luna am cam reusit sa rezolv problema: 2 tipuri de laxative - forlax (2 plicuri pe zi - 1 dim - 1 la pranz) si herbolax (de la 1 la 3 pastile seara). Meniu zilnic: Dimineata pe stomacul gol - 2 kiwi si o portocala, cereale (din alea cu semnite), paine neagra cu seminte de toate felurile (inclusiv de in, se zice ca astea sunt cele mai bune), iaurt cu musli, o salata verde.
eu sunt cu hemoglobina la limita, dar totusi de partea cea buna, asa ca doctora mi-a dat voie sa nu mai iau vitaminele, care contin si Fe, a considerat ca in cazul meu e mai periculoasa constipatia. Si la urma urmei nici eu nu mai am asa mult, ca le 40 de sapt tot nu ajung, oricat as vrea (de la doctora citire), nu am cum sa ma anemiez asa puternic in perioada care a mai ramas
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
33+ 
AMR cel mult 7 pana la