Uter hipercontractil (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andrada, pentru maine la doctor. Carla este bine, s-au mai rarit colicii. E insa tare alintata, vrea doar in brate si incepe sa-mi fie putin greu in timpul zilei cand sunt singura cu ea. Incerc sa o mai raresc cu tinutul in brate insa plange si bineinteles ca mi se face mila de ea si cedez

Tocmai ne-am intors de afara, e soare si tare placut. A dormit ca un ingeras.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Neatza burticutze si mamicutze fericite!

Andrada, nu ne-ai zis ce ai facut la dr... esti OK?

Anca, Simona27, Carmenela, mai spuneti-ne si noua ce mai faceti, voi si in primul rand printesele bineinteles...

Eu am facut azi 32 de saptamani, pragul meu psihologic - cand l-am nascut pe BB Dragos, sper sa mai rezist macar 2 saptamani, m-am drogat aseara cu un diazepam si cred ca si in seara asta mai iau unul, sa ma linistesc cu capul si sa-l mai potolesc si pe Bocanila, ca prea e agitat - cele mai multe mamici se plang ca nu prea misca BB, eu ma plang ca al meu e prea saltaretz....

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 9 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Simona pt cele 32 de saptamani. Noi mai avem exact o saptamana si facem si noi 32. Cred ca trebuie sa-ti schimbi si AMR-ul. Mai ai mai putin de 8 saptamani.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Simona, Corina felicitari pt saptamanile implinite.......ufff ce mult mai ampana sa ajung si eu ca voi.

Azi iesim din casa ..........mergem la doctor dupa amiaza!!!!!Uraaaaaa

21+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Corina, ai dreptate Deh, asa-s gravidele, mai uita, ma duc acum sa shimb AMR-ul

32+
AMR cel mult 9 pana la

Mergi la inceput

Gata, am schimbat AMRul in 8 - l-am pus asa, mai mult de incurajare.. doca spera sa ma treaca de 34 de sapt, altfel trebie sa fug de urgenta la Bucuresti, dupa o sectie de neonatologie buna... Corina, nu mai stiu, tu la ce spital te duci? Mie mi-a recomandat doctora Polizu, dar sper sa nu ajung sa-l vad, ca sunt greu transportabila. M-am dus la analize sapt trecuta - m-a dus sotzul cu masina bineinteles, credeam ca nu mai ajung si laboratorul nu e mai departe de 1 km de casa.

Valeria, hai cu vesti bune!!!!

32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Din pacate vestile despre mine nu sunt t6ocmai bune.....am fost ieri la echo si colul meu este deschis pana la cerclaj insa nu s-a scrtast de loc a ramas tot de 4.75, drept urmare nu am voie sa ma dau jos din pat .

Bebicii erau bine dadeau din manute si din picioruse, sunt in grafic cu dimensiunnile si surprizic le-a crescut puta, asa ca o sa avem 2 baietei.

Dr ne-a dat targhet 30 sapt, insa noi inca speram 34. Acum nu ne ramane decat sa ne rugam la Doamne Doamne!

21+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Valeria, imi pare rau sa aud asa vesti. Stai cuminte la pat si cu ajutorul lui Dumnezeu veti ajunge la 34 de saptamani.
Simona, eu merg la Filantropia. Se inaugureaza noua aripa, unde am inteles ca au super aparatura.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Valeria, iti tinem pumnii, nu trebuie sa te sperii, sunt atatea mamici care au dus sarcinile pana la capat stand in pat sau prin spitale. Important este ca tu sa fii optimista si sa crezi ca poti. Va pup pe toti (ce ma bucur, in sfarsit mai apare pe aici o mamica de doi baieti - e cam slabut clubul asta pe DC)

32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor am fost si eu ieri la dr. Colul s-a mai inchis un pic dar am inceput sa am contractii destul de multe si numai seara. Sunt destul de deprimata pe tema asta.... Iau gynipral la 4h si intre, no-spa. Peste 2 saptamani mai merg la un control si fct de cum se prezinta colul programam data cezarianei. Dr pare ca ne grabeste cu nasterea Probabil ca nu ne mai da mult . Oricum a spus ca daca ajungem la 34 de saptamani e ok. Asta inseamna inca 3 saptamani. Target-ul meu e 5-6 saptamani.
Vad ca dupa-amiaza asta n-am mai avut chiar asa multe contractii... Sper sa se mai fi linistit daca am trecut de la 6 la 4 ore cu gynipralul.

Valeria, Simona succes sa ajungeti la 34 de saptamani!

Andrada 31+

Mergi la inceput