Uter hipercontractil (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor am intrat sa va dau vesti despre Valeria72 ... are mare nevoie de rugaciunile noastre! De cateva zile se afla in spital, dupa ce i s-au rupt membranele prematur ( la 25 de saptamani ) si a pierdut o parte de lichid amniotic!
Valeria, draga mea, ai incredere in Dumnezeu, in tine si in puiutii tai! Ei sunt puternici si vor rezista!

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Valeria, ne rugam pt tine si puiutii tai! Cu ajutorul lui Dumnezeu, treceti si peste acest hop.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Valeria,sa te ajute Dumnezeu sa fie bine cu tine si cu puiutii tai.

Minunica mea
29+ cu David Christian

Mergi la inceput

Restul fetelor ce mai faceti? sper ca sunteti bine.
Eu sunt la pat, cu colul sters. M-au apucat durerile acum 9 zile si de atunci ma rog de bebelina sa mai stea in burtica. Vineri merg la eco sa vedem cam ce greutate are. Parca acum mi-e mai greu decat inainte. Am niste dureri groaznice...nu ma mai suport eu, dar ceilalti. Am niste iesiri . Ma dezbrac si ma bag la dus ca sa mamai calmez, sau stau cu zecile de minute pe buda ...am zis ca inghit tot si suport pt comoara mea, dar zau ca ma omoara durerile astea.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

ZisaCami am ramas muta... Multumim ca ne-ai dat vesti de Valeria ca sa ne putem ruga pt ea. Tu cum mai esti?

Valeria nu-mi vine sa cred ca ai problemele astea in conditiile in care stai in pat 24/24... pt tine si bebei sa fiti puternici si sa rezistati inca 3-4 saptamani macar!

Bravegirl ce fel de dureri ai? Col sters ce inseamna? Ca stai doar in firul de cerclaj? Col nu mai e?
Eu, acum vreo 2 saptamani cand am masurat colul ultima oara il aveam de 16 mm, oi deschis ca de obicei, practic mi s-a spus ca sarcina e tinuta de cerclaj... De vreo saptamana si pe mine ma dor toate alea cand ma ridic in picioare sau stau pe scaun/buda. In pat nu ma lupt decat cu contractiile care sunt destul de dureroase. In plus insomnii, arsuri, dureri de stomac, foame nebuna, etc Cred ca e cea mai grea perioada. Mai am o sapt si 2 zile si nasc daca ne ajuta DD sa ajungem acolo. Nu mai am rabdare deloc sa stau in pat. Abia astept prilej sa ma ridic.

Andrada 35+

Mergi la inceput

Andrada, eu nu am cerclaj. Colul sters nu prea stiu sa explic...in primul stadiu al travaliului, colul se sterge si apoi incepe dilatatia. Adica nu mai poate fi masurat. Legat de dureri, nu ma refer la dureri de bazin. Sunt durerile de la inceputul travaliului. Sunt asemanatoare cu cele de la ciclu. Ma doare rau jos de tot si in spate. Simt si presiune pe rect si nevoia de a impinge, ca parca am ceva acolo care ma jeneaza. Sunt un fel de crampe f puternice. Transpir toata, imi vine sa-mi smulg hainele de pe mine. Si daca incep si contractile dureroase e si mai nasol. eu sper sa mai rezist pana vinerea viitoare. Desi simt ca sta sa iasa bebelina. Ma tot rog sa nu mai am contractii, ca daca contractiile se intensifica trebuie sa ma duc la spital, ca nu vreau sa nasc acasa.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Bravegirl tot ce pot sa spun e ca ma rog pt tine sa rezisti pana vinerea viitoare cand vrei tu! Sper sa nu apara contractiile! Citeam parca la nov-dec ca vrei sa nasti la Euroclinic. Se poate si daca nasti inainte de 37 sapt?

Andrada 35+

Mergi la inceput

La Euroclinic primesc pe la 36-37 saptamani. Ecografic, eu am un DPN mai devreme cu o saptamana. Deci daca ajung pana la sfarsitul saptamanii viitoare, as avea dupa UM aproape 37, iar ecografic as avea 37 si cateva zile si ma primesc.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Valeria72 ma rog pentru tine si pentru puiutii tai!Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza Lor!
Nu iti pierde curajul!Totul va fi bine!Ma gandesc la tine!

Gabrilici graviduta in 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Fetelor eu iar am tras o spaima.Acum o saptamana, cand eram in saptamana 5 de sarcina, am sangerat un pic.Am dat fuga la spital, cu tot cu bagaj de internare. Sf Dumitru m-a ajutat (mama era la mitropolie cand s-a intamplat si evident s-a rugat pentru mine)si nu a fost cazul de internare, dar iau mult utrogestan, tardyferon, no-spa si centrum materna.Stau cuminte in pat.
Am niste dureri ciudate intravaginale, pe care nu pot sa mi le explic.Doctorul a fost simpatic.Mi-a zis ca bebe nu e in pozitie de decolare.Mai prinde bine si cate o gluma ...linistitoare.

Sanatate tuturor si nasteri usoare si la termen!

Gabrilici graviduta in 6 saptamani

Mergi la inceput