Uter hipercontractil (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Bravegirl super!! tin pumnii sa rezisti. Cum te mai simti?

Andrada 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi am fost la eco. Bebelina are 2600g, nu mai are circulara si e bine infipta in col. E pe punctul sa apese butonul de eject. Am dureri din ce in ce mai mari, dar ma mentin pe pozitie. E capoasa rau. M-a zis ca am o fetita micuta, delicata, cu capul mare (corespunde la 38s si 3 zile]. Seamana cu taticul ei. Deci cred ca pana la urma nasc natural.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

De cateva zile incerc sa intru sa va scriu, insa stau tot mai prost cu timpul ...
In primul rand Valeria va multumeste mult pentru rugaciunile voastre, pentru mesajele de incurajare ... ieri am vorbit cu ea si era mai bine, un pic mai optimista - a reusit sa faca eco si bb-ii au inca suficient lichid amniotic, incat nu risca sa intre in suferinta fetala. Speram sa reuseasca sa reziste cat mai mult timp asa, sa nu se declanseze nasterea decat atunci cand bb-ii vor avea o greutate cat mai mare, sa fie in afara de pericol!

Andrada

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

ZisaCami

Bravegirl felicitari pt grasunica!! eu zic sa-i iei firul de la calculator sa nu apese pe eject decat cand vrei tu!

Andrada 35+

Mergi la inceput

Acum 5 minute am incheiat convorbirea cu Valeria ... a nascut in aceasta seara, la 25 de saptamani si 4 zile, la ora 18,00 doi baietei: unul de peste 900 gr, iar cel mic de 800 gr. ( nu am retinut exact de emotie ) ... ea e deocamdata la terapie intensiva, iar pentru bebelusi primele 48 de ore sunt critice ...dr. spune ca ar putea fi ceva semne de intrebare cu cel mic; eu sunt optimista pentru ca a facut injectii cu dexamethazona pentru maturizarea plamanilor ... sa ne rugam pentru Valeria si puiutii ei, are nevoie de rugaciunile noastre mai mult ca niciodata!
Valeria, draga mea, suntem alaturi de voi, iti dorim refacere cat mai rapida ca sa poti fi alaturi de puiutii tai - ei au mare nevoie de tine acum! Curaj si multa putere, puiutii tai sunt niste luptatori, ca si mamica lor!

Andrada

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Valeria, ne rugam pt puiutii tai. Tu trebuie sa fii puternica, pt ca ei au mare nevoie acum de mamica lor.

Unde a nascut? eu am o vecina care a nascut o fetita la 24 de sapt fara 2 zile, care acum are 2 ani si jumatate si este sanatoasa. Are probleme doar cu ochisorii, unde are o miopie si strabism.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Valeria sanatate multa tie si copilasilor tai.
Sa va ajute Dzeu sa treceti cu bine peste aceasta incercare.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Am fost dupa-amiaza la Valeria la spital ... deocamdata situatia era stabila, bb-ii au trecut cu bine de primele 24 de ore si speram ca va fi totul ok si in continuare. Valeria era optimista si intr-o zi -doua va fi externata. I-am transmis faptul ca ii sunteti alaturi si ca va rugati pentru ei! Va multumeste mult tuturor pentru incurajari si in curand va intra personal sa va scrie.
BraveGirl e internata la sp. Cantacuzino.
Leditia

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

spune+i valeriei,ca noi,fetele de la rugaciune colectiva pentru a avea copil ne rugam pentru ea si copiii si o asteptam cu vesti bune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Valeria, felicitari pentru pitici! Cei mici sunt luptatori si vor recupera, sunt sigura ca va fi totul bine. Bravo mamico curajoasa! Doamne ajuta

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput