Uter hipercontractil (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ma alatur si eu grupului.

Pe scurt, povestea mea e mai mult... echografica. Am ajuns pana in saptamana 20 fara nici un fel de greturi, varsaturi, pofte, doar 1 kg "castigat" si fara afectarea notabila a activitatii... Dar acum cred ca mi s-a infundat. Inca de la cea de-a doua echografie (adik undeva prin saptamana 13..) mi s-a spus ca OI al colului e deschis, dar colul lung. Masuri: fara ridicat kestii relativ grele, fara garzi, 1-2ore de repaus la pat (care a insemnat stat pe net cu laptopul in brate, in pat ), No-spa la nevoie (doar ca eu nu simteam nici o nevoie, deci nu am luat).
La echo urmatoare (s18), OI se inkisese, dar placenta era jos inserata, acoperind cu polul inferior OI. Se mentin indicatiile.
Echo s20, am incurcat-o... Placenta continua sa fie jos inserata si uterul... contractat... Astfel incat se considera ca riscul ca OI sa se deskida din nou si sa antreneze placenta este foarte mare.. Deci: 4 No-Spa Forte, kiar daca nu simt contractiile, 2 supozitoare cu Uscosin, fara efort si cat ma mult la patut, cat mai mult acasik... Colul continua sa fie lung, dar suntem abia in saptamana 20. Oare ce ne asteapta pe mine si Adelina mea?

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna denisamada!
Pentru ca totul sa fie bine si Adelina sa stea cat mai mult la mami in burtica nu trebuie decat sa stai cumintica in pat si binenteles sa iei tratamentul prescris de medic . Daca lucrezi ia-ti concediu medical si incearca sa nu faci mai nimic decat sa stai . Si ai grija ca , contractiile duc la scurtarea si deschiderea colului.
Imi pare rau ca ti se intampla lucrul asta dar cu rabdare trecem peste toate . Eu am colul scurt si deschis de la 27 saptamani si de atunci am stat numai in pat . Am ajuns acum la 32 saptamani si sper , cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajungem la 36-37 .
Va pup si aveti grija de voi .

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 32+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Deocamdata, recomandarea nu a fost de repaus total, astfel incat sper sa reusesc sa imi stabilesc un program de 2-3/zile pe saptamana, poate mai urca placenta... Avem abia 20s, ar putea sa se aseze unde-i e locul.. Doamne ajuta!
Incet-incet ajungem noi la capat...

Denisa-Madalina 20+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

buna
am revenit
am fost intr-o "scurta" vizita de o saptamana la spital mi-au mai pus niste perfuzii, mi-au facut injectii de maturare a plamanilor
mi s-a spus ca am colul de 27mm dar putina dilatatie, asta ce inseamna? are cineva asa ceva? daca are lungime nu inseamna ca e inchis? cred ca e deschis la exterior
bianca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

fetele, am intrat rapid sa va incurajjez, sa va spun ca se poate sa duceti sarcina la termen. Trebuie sa aveti incredere, sa fiti optimiste pt bebeii vostri. Eu am o minunatie de fetita, nu ma mai satur de ea. O puteti vedea in albumul din semnatura, la pag 2. Cand o sa am timp, o sa va povestesc si cum a fost nasterea. Va spun doar ca durerile alea crunte care le aveam erau ls fel ca si contractiile din timpul travaliului. Diferenta a fost de frecventa lor. Oricum, uitandu=ma acum in urma, am avut o nastere destul de usoara si rapida.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

CORINA,
AM VAZUT-O, E O DRAGUTZA, SA VA TRAIASCA SI SA FIE FERICITA ALATURI DE PARINTII EI SI DE TOTI CEI DRAGI!!!!

Mergi la inceput

Buna ,

Corina ai o dulceata de fetita ! Sa va traiasca , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 32+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Buna!
Ce mai faceti fetele? Vad ca nu prea s-a mai scris pe aici. Nu mai are nimeni probleme? M-as bucura tare mult daca ar fi asa . Eu sunt din ce n ce mai rau . Ieri am fost internata la perfuzii...se pare ca bebelina mea nu mai vrea sa stea in burtica prea mult. Sa speram ca mai rezistam o saptamana sau doua sa ne facem si noi mai mari .

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 33+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna fetelor

Va transmit salutari si cele mai bune ganduri, mult curaj si nu va pierdeti speranta ca totul va fi bine. Va spune asta o mamica fericita care timp de 6 luni a stat cu sufletul la gura ca sufletelul ei drag se poate pierde. N-am renuntat sa sper si minunea s-a intamplat, acum ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru micuta mea Carla care imi umple inima de bucurie.

Am sa intru mai des pe topicul acesta sa va sustin. Va si va imbratisez pe toate. Doamne ajuta

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Chantal, am vazut ca intrebai de Utrogestan. Eu am luat Utrogestan (2/zi), Gynipral (4 jumatati/zi) si No-spa (la nevoie) pana la 32 de saptamani. Dupa aceea am oprit medicatia (la recomandarea medicului, eram insa in spital sub supraveghere) si am nascut la 36 de saptamani. Fetita mea nu a fost afectata in nici un fel. E adevarat ca nici contractiile n-au cedat dar cine stie ce s-ar fi intamplat daca n-as fi luat tratamentul indicat.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput