Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 17
simona_1402 spune:
Mirela, Catisto, multumim frumos de aprecieri
. Va doresc si voua sa ajungeti cu sarcina la termen si sa va tineti minunile in brate! Radu a reactionat peste asteptari, este fffff incantat, nu stiu cum sa fac sa il mai potolesc. L-ar pupa toata ziua pe cel mic, vrea sa il ia in brate, doar cand il mai "amenint" cu pampersul plin se mai potoleste....
Catisto, vad ca ti s-a raspuns in legatura cu Gynipralul. Reactia este normala si exact asa m-a sfatuit si pe mine dr sa il iau. Emai bine cate 1/2 de pastila si mai des - eu vreau sa zic ca luam dupa nevoi - cate 1/2 de 2,3,4 ori pe zi sau chiar mai mult in zilele proaste.
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)
Mirela_1 spune:
Simona pana in ce saptamana ai luat gynipralul?
Am schimbat si eu semnatura. Abia astept sa mai adaug o saptamana.
Mirela
35+
simona_1402 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirela_1 Simona pana in ce saptamana ai luat gynipralul? Am schimbat si eu semnatura. Abia astept sa mai adaug o saptamana. Mirela 35+![]() |
Pana in ultima zi. Decat utrogestanul l-am redus treptat, incepand cu S34. Felicitari pt semnatura. Las' ca mai trece inca o saptamana fara sa iti dai seama, o sa vezi tu...
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)
Mirela_1 spune:
Merci, Simo. Eu am inceput sa fac niste pusee de tensiune, ieri imi arata 14,5 cu 8,7 (tensiometru electronic) in conditiile in care de obicei imi arata cam 11-12 cu 7. Cred ca mai iau gynipralul o saptamana si apoi il las.
Mirela
35+
Chantal spune:
Dragi mamici,
va rog lamuriti-ma si pe mine daca puteti in legatura cu perioada de sarcina in care se administreaza utrogestan pentru domolirea contractiilor (pe langa alte "tone" de medicamente). Un medic zicea ca dupa 20 de saptamani, daca e fetita, nu se recomanda administrarea de utrogestan pentru ca poate duce la mascculinizarea copilului. E adevaraat? Nici o mamica de fetita nu a luat dupa 20 de saptamani utrogestan? Nici chiar in cantitati mici nu merge (1 pe zi?).
Va multumesc.
catisto spune:
Buna fetelor!
Cum va mai simtiti? Eu daca stau in pat ma simt mai bine , cum ma dau jos si ma mai plimb prin casa cum incepe burtica sa doara . Nu stiu cat o sa mai rezist ... ma dor rau oasele de la atata stat si amortesc.
Sunt si un pic speriata la gandul ca o sa ma duc saptamana asta la spital pentru perfuzie si nu stiu cum sa aleg ziua in care o sa ma duc. Mi-e foarte frica de spitale , injectii...
.
Va salut si va pup pe toate gravidutele !
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
31+
cu Ioana Ruxandra
Carmenela spune:
Buna fetelor,
Eu sunt o veterana a acestui subiect...am venit sa vad ce mai faceti. Vad ca sunt membre noi in clubul nostru "vesel"
MIrela, eu zic sa nu intrerupi Gynipralul, daca ai tensiunea mare ia Dopegyt, eu am luat toata sarcina. Gynipralul este aur impotriva contractiilor si crede-ma...asta e realul pericol in sarcini ca ale noastre. Nu in ultimul rand din cauza contractiilor formele bebeului se pot schimba, de la capete strambe la picioare indoite samd. NU vreau sa va sperii, toate astea sunt remediabile, insa....mai bine sa nu aveti ce remedia..decat sa nu luati tot ce trebuie.
Asta e parerea mea...voi faceti cum vreti. Eu va spun ca din punctul de vedere al uneia carei i s-au dat sanse minime sa pastreze sarcina din cauza contractiilor....Si am dus-o pana la 39....
Va doresc succes si incredere ca veti reusi....pentru sigur o veti face!
Va pup
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
Mirela_1 spune:
Catisto, sa nu-ti fie teama de perfuzie. Eu vreau sa zic ca cel mai bine in sarcina asta am dormit cu perfuzia pusa in spital. Nu glumesc. Ma simteam asa linistita ca eram sub supraveghere si aveam asa incredere in perfuzie (poate era efectul placebo, nu stiu) incat nu mai conta branula de la mana (cu care te obijnuiesti f repede). Si la Filantropia e chiar OK, curat, personal amabil, eu chiar m-am simtit bine de fiecare data (am fost internata de vreo 4 ori).
Carmenela, multumesc de sfaturi, voi vb cu dr inainte, dar oricum cred ca trebuie oprit gynipralul dupa sapt 36, nu? La 37 sapt implinite bebe poate sa vina.
Chantal, eu stiu multe mamici de fetitze care au luat utrogestan pana la sf sarcinii. N-am auzit de chestia cu masculinizarea, nu stiu ce sa zic. Oricum parerile sunt impartite. Dr meu de ex considera ca dupa sapt 16 utrogestanul nu mai are nici o val (e ca o picatura de apa in mare), alti dr in schimb il recomanda...
Mirela
35+
catisto spune:
Buna fetelor!
Stie cineva ceva de Corina si bebita ei? Au ajuns acasa? Sunt bine , sanatoase? Abia astept sa ne povestesca cum a fost.
Va pup pe toate!
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
31+
cu Ioana Ruxandra