Uter hipercontractil (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Mirela_1 spune:
Corina, ce putin a ramas... Iti tin pumnii, sa ai o nastere usoara.
Eu nu m-am simtit deloc bine asta-noapte: dureri de cap, greata, senzatia de presiune pelviana, burta tare si dureri, bebelina s-a agitat incontinuu (ma durea fiecare miscare de-a ei). Sper ca asta nu inseamna ca se apropie nasterea, vreau sa mai stea macar 2 saptamani si un pic sa facem 37 saptamani. Acum ma simt mai bine.
Catisto si eu nasc la Filantropia. Tu la cine esti? Cat este colul tau? Eu nu mai stiu, acum o luna il aveam 2cm dar acum nu mai stiu pt ca dr nu vrea sa-mi bage nici sonda nici sa-mi faca control manual ca sa nu intre bacterii pe acolo.
Bianca si eu sunt stresata dar incerc sa ma mai calmez ca sa nu-l innebunesc si pe bebe.
Mirela
34+
catisto spune:
Buna Mirela_1 !
Eu chiar ieri am fost la consultatie la D-na Maria Bari pentru prima data . Pana acum stiam ca am colul intredeschis iar ieri d-na doctor a zis ca este chiar deschis dar ca este bine ca este deschis posterior . Eu nu prea stiu ce inseamna asta si nu mi-a spus nici cat este de scurt.
Mi-a dat tratament cu gynipral si no-spa si saptamana viitoare o sa ma duc la spital sa-mi pua o perfuzie...a zis ca trebuie ca poate se mai inchide un pic colul . Tu cum ai suportat tratamentul cu gynipral? D-ra mi-a spus ca s-ar putea sa nu-l suport si sa incep mai intai cu o jumatate dimineata si o jumatate seara si daca totul este ok de a doua zi sa iau cate unu .
Eu zic sa nu te alarmezi si sa stai cumintica in pat...poate bebe o sa mai stea in burtica mult si bine sa creasca mare.
Te pup si sanatate multa.
30+ 
Mirela_1 spune:
Vroiam sa va anunt ca BraveGirl e in travaliu. Corina iti urez si aici no nastere usoara, sa fiti sanatisi si tu si bebe.
Catisto, eu iau 3 gynipral/zi sau 2 depinde de cum ma simt. Am inceput si eu tot cu jumatati. Ma mai ia tremuratul cateodata (neaparat sa mananci inainte, sa nu le iei pe stomacul gol). Perfuziile le-am suportat mai bine.
Mirela
34+
catisto spune:
Corina iti doresc si eu nastere usoara , sanatate multa si pentru tine si pentru bebita ta si mult curaj .
Sa va ajute Dumnezeu!
30+ 
simona_1402 spune:
Buna fetelor!!!
Ce s-a mai largit clubul de cand nu am mai intrat pe la voi!!
Vream sa va anunt ca am ajuns acasa, BB Mihai este bine, chiar nesperat la cate probleme am avut in sarcina asta!!
Uite un link cu poze: http://good-times.webshots.com/album/568756758qTbmAv
De Valeria ce mai stiti?
In caz ca nu ati aflat, Bravegirl a nascut astazi o fetita superba
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)
Mirela_1 spune:
Fetelor, am fost la eco, colul putin mai scurt (1,83cm) dar inchis, bebe cu capul prea coborat, stau in continuare la pat sa facem macar 36 saptamani.
Simona, bebe Mihai e tare dragalas, ce zice Radu de el? Ai un ajutor de nadejde cred. Super si lenjeria cu umbreluta, de unde ai luar-o?
Mirela
34+
catisto spune:
Buna fetelor!
Corina iti doresc multa sanatate si tie si bebitei , multa fericire si sa ai grija de
.
Simona e foarte scump Mihaita. Sa-ti traiasca baietii si sanatate multa!
biancabia stai cumintica in pat si o sa vezi ca o sa fie bine. Si eu sunt destul de agitata dar cred ca nu reusim decat sa ne facem rau si noua si bebeilor. Cand ai tu DNP-ul?
Mirela_1 : eu am inceput sa iau de ieri cate o jumatate de gynipral si nu am avut nimic..,azi dimineata am luat 1 si simt ca imi tremura tot corpul.E normal sa ma simt asa? Tu cum te mai simti? Colul tau este scurt dar bine ca este inchis . 
Eseea te salut si sa ai grija de fetita si burtica . 
mamica de
Ana Maria (2.08.2004) si
31+
cu Ioana Ruxandra
Eseea spune:
catisto 
si eu am luat gynipral in sarcina trecuta. daca iti mai e rau, continua cateva zile tot cu cate jumatate, are acelasi efect, ca doar iei mai des.![]()
Mami de fetita
si de baietel
21+
Mirela_1 spune:
Catisto, asa cum ti-a zis si Eseea, ia cate 1/2 pastila (adica in loc sa iei 1/zi iei cate 1/2 la 12 ore sau in loc de 1 la 12 ore iei 1/2 la 6 ore, depinde cate ti-a dat dr in total pe zi). Eu am inceput cu 1/2 la 6 ore apoi 1 la 8 ore. Si eu mai aveam tremuraturi dar treceau repede. Insa de vreo 2 zile m-am simtit mai rau dupa ele asa ca am inceput iar cu jumatatea. Le ajustez in functie de cum ma simt.
Mirela
34+