Uter hipercontractil (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

anca81, am citit evolutia sarcinii tale si parca m-am mai linistit putin, se pare ca nici la tine nu au incetat contractiile nici in urma tratamentului (?). eu am tot timpul, toata ziua, uneori regulate, dr zice ca daca nu doare nu se poate scurta colul, parca a inceput sa doara uneori, nu stiu daca sa consult medicul. mi s-a spus ca nu imi poate masura colul prea des pt ca asta poate excita colul si stimuleaza si mai tare contractiile. acum vreo 3 saptamani avea 33 mm.
offf!!!!
va pup pe toate si cand puteti mai dati semne de viata
bianca31+

Mergi la inceput

aa si era putin deschis in interiorsa fie grav? o fi inceput sa se deschida? si mai am uneori si o durere usoara asemanatoare cu durerea menstruala
nu pot sa nu ma stresez, oricat as incerca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Multumesc pentru incurajari fetelor! Colul este scurt de la 27 de saptamani iar contractii acum am putine , neregulate si nedureroase. Pur si simplu simt ca mi se face burta tun . Imi doresc din tot sufletul ca bebelina sa stea cat mai mult in burtica sa se faca mare.
Luni o sa merg la doctora cea noua si sa vedem ce ne spune...o sa va tin la curent cu ce se intampla .

Va pup si sanatate multa!

30+

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb voi unde o sa nasteti? Eu la Filantropia.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bianca, un col e scurt cand ai sub 3 cm. E ingrijorator daca scade sub 2,5. Cu col deschis poti sta si cateva saptamani, daca stai la pat. eu iti zic ca se poate, stiu ca nu te poti abtine sa nu te ingrijorezi, dar incearca, pt ca bebe are nevoie de o mamica calma si relaxata.

Catisto, eu o sa nasc la Euroclinic sau Filantropia, in functie de cand ma apuca. Adica il sun pe medic cand plec de acasa si imi spune unde este....

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

corina te cred sunt constienta ca starea mea psihica si stresul il simte si bebe, dar pur si simplu eu nu ma asteptam la problema asta, nici nu auzisem de ea. din cate am citit mai sus nici la tine nu dadea mare randament tratamentul. la mine nu da aproape deloc, am contractii toata ziua, cateodata din 3 in 3 minute, alteori 2-3-4 pe ora. si vad ca la tine au inceput durerile pe la 32 de sapt, nu? acum parca de vreo 2 zile incep sa simt si durere
dar cum ai rezistat tu poate vom rezista si noi
oricum pentru ca tu ai trecut de toate pragurile, de acum esti ca si la termen, daca se intampla intre timpsi nu mai vb pana atunci iti doresc nastere usoara si o sanatoasa si frumoasa si sa vedem curand pozitze cu ea

bianca 31+
mai e ceva drum pentru noi dar e o incurajare mare sa vedem ca se poate

Mergi la inceput

Fetelor tocmai am intrat pe site la Medlife sa vad daca mi-a iesit rezultatul la analizele pe care le-am recoltat saptamana asta si anume cultura de col , secretie vaginala , ureaplasma si mycoplasma si vad ca mi-a iesit streptococ hemolitic de tip B si ureaplasma pozitiva . Am mai facut tratament pentru ele de doua ori pana acum cu augmentin si azitromicina si cred ca acum o sa fac a treia oara .
Voi ati avut infectie urinara in timpul sarcinii? Eu m-am saturat sa tot iau antibiotice. Stiti cumva daca nu reusesc sa tratez streptococul asta pot sa nasc natural?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Catisto, uite aici se vb despre streptococ grup B :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129072

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Multumesc Eseea! Se pare ca nu pot sa scap de el pana voi naste . O sa stau de vb cu dr si vedem ce hotarare luam . Probabil ca ori nasc natural si fac tratament in timpul travaliului ori nasc cu cezariana ca sa nu existe riscul sa-l ia bebe .

Va pup si sanatate multa!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi am fost la control. colul e deschis, a simtit capul bebelinei. M-am emotionat cand mi-a zis ca i se simte capul. Devine ata de real: o sa fiu mamica. Printesa mea se va naste in curand. Am in continuare dureri, dar stiu ca mai e putin. Sunt ingrijorata pt ca e cu 2 sapt mai mica. Se pare ca placenta nu mai functioneaza bine....daca pana joi nu nasc, joi merg la spital pt monitorizare.

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput